Podržite nas!

Estrela opet napada!

23.11.2013 19:00

Prije samo mjesec dana EU parlament je odbio sramotan Estrela-Report kojim se članicama EU nameću skandalozni „Standardi spolnog odgoja u Europi“, poznati po tome da zagovaraju masturbaciju za djecu od 0-4 godine, kao i erotsko milovanje između djece i roditelja. O tome smo opširno pisali ovdjeovdje i ovdje. Nažalost, Estrela-Report se ponovo pokušava progurti i stoga je potrebna HITNA akcija građana EU kako bi se onemogućilo njegovo prihvaćanje. Peticiju protiv reporta, možete potpisati ovdje, a u nastavku vam prenosimo poziv upućen od strane organizacije CitizenGO. 

Dragi građani,

Za tri će dana portugalska socijalistkinja Edite Estrela ponovo predstaviti svoj izvještaj „Seksualno i reproduktivno zdravlje i prava“ Europskom parlamentu.

Da, dobro ste pročitali, vratila se zloglasna „Estrela revolucija“ koja na sveopću štetu nalaže uvođenje seksualne edukacije za četverogodišnju djecu i nudi abortus kao temeljno ljudsko pravo, čak i kao sredstvo kontracepcije.

Zato, ponovo tražimo vašu pomoć u borbi protiv ovog izvješća - potpišite peticiju protiv „Estrela izvješća“  - zatražite od EU parlamentaraca da odbace tako radikalnu odluku.

Peticiju potpišite ovdje: http://www.citizengo.org/en/node/895

Ovaj je izvještaj obavezan za sve zemlje članice, obvezan je za Ujedinjeno kraljevstvo, Belgiju, Italiju, Austriju, obvezan je i za Hrvatsku, za sve!

Siguran sam da se sjećate da je 22. Listopada u Europskom parlamentu izvještaj o „Seksualnom i reproduktivnom zdravlju i pravima“ vraćen natrag „Odboru za ženska prava i rodnu ravnopravnost“.

Nakon tog događaja, u svom svojem bijesu, Estrela je obećala da će se vratiti sa svojim izvještajem i to sa dovoljnim brojem glasova da bude izglasan i sada je opet tu!

Posljednji put kada smo se čuli i kada smo djelovali, ujedno smo i pobijedili! Prikupili smo 69.000 potpisa građana EU sa našom globalnom peticijom.

A sada se moramo ponovo boriti! Zatražimo od EU parlamentaraca da opet odbace takvu radikalnu odluku.

Peticiju potpišite ovdje: http://www.citizengo.org/en/node/895

U jednoj iznenadnoj i netransparentoj odluci, Estrela i ostatak njezinih socijalističkih kolega odlučili su ponovo raspravljati i glasati o ovom zakonu i ti pred odborom već za 3 dana - 26.11.2013.

Moramo se ponovo boriti protiv ovog zakona, izradili smo odgovor koji poziva na odbacivanje takve radikalne politike.

Uz vašu pomoć možemo ponovo pobijediti!

Peticiju potpišite ovdje: http://www.citizengo.org/en/node/895

Hvala vam,

Gregory Mertz i cijeli tim CitizenGO

P.S. Pomozite nam donijeti promjenu u Europu. Kad smo se okupili  - pobijedili smo. Molimo Vas da podijelite ovu peticiju s drugima.

Osim na Facebooku, možete nas podržati uplatom na ŽR 2360000-1102338528 ili pozivom na broj 060 800 334 (3,00 kn iz fiksne ili 4,04 kn iz mobilne mreže + PDV)!