Podržite nas!

Imamo li Rockefeller-Kinsey model ZO?

14.01.2013 20:00

Svoj streloviti uspjeh pedofil Kinsey ne duguje svojim šarlatanskim teorijama, već izdašnoj potpori bogataša Johna D. Rockefellera, Jr. Što su njih dvojica planirala ostvariti i kako se njihov plan uklopio u Jovanovićev nametnuti ZO, pročitajte u izvrsnom članku kojega prenosimo sa portala dnevno.hr.

Umjesto umjerenog finskog i švicarskog seksualnog odgoja, Hrvatska uvodi kontroverzni 'Rockefeller-Kinseyev'

 
U finskom zdravstvenom odgoju seksualnost se podučava na satu biologije, a ozbiljnije upute tinejdžeri dobivaju tek u petnaestoj godini uz pomoć liječnika i zdravstvenih djelatnika. Švicarska se također podredila ovom umjerenijem tipu, što zapravo i jest zdravstveni odgoj u pravom smislu riječi. (Op.ur. Ne slažemo se da bi Hrvatska trebala uvesti Finski model ZO jer u Hrvatskoj imamo bolje stanje; kasnije stupanje u spolne odnose i manje maloljetničkih pobačaja).

Projekt 'zdravstveni odgoj' već tjednima ne silazi s naslovnica svih tiskovina, TV kuća i web portala. Urednica HRT-a Karolina Vidović Krišto raspravu je 'zakuhala'  emisijom koja razotkriva pozadinu seksualnog odgoja, no to je tek dio šire slike o ovoj tematici. Pokušali smo doznati  što sve stoji iza uvođenja seksualnog odgoja u škole i kako je takav način odgoja  napredovao do otvorene promocije seksualnih devijacija u određenim državama. Najgori primjer je svakako onaj brazilski, no zanimljiva su iskustva i primjeri iz drugih zemalja.

Zdravstveni odgoj - seksualni odgoj - seksualna indoktrinacija

Začeci seksualnog odgoja skrivenog pod krinkom zdravstvenog odgoja proizlaze iz  britanskog Fabijanskog društva koje je kroz obrazovni sustav željelo implementirati ideju o 'aristokratskom socijalizmu'. Škola im je služila kao indoktrinacijsko-selekcijski poligon.

Seksualno-zdravstveni odgoj bi im služio da mlade što ranije uvode u život odraslih, ponajviše zbog 'mogućnosti služenja u civilnoj vojsci i ranije zrelosti'. Društvo bi po njima moralo biti hedonističko i težiti postizanju sreće putem promiskuitetnog seksa i droge Some, a ostvarivanje sreće je potpomognuto eliminiranjem čestih izvora ljudskog nezadovoljstva – obitelji, umjetnosti, književnosti, religije i filozofije.

Pedofilija, dječji seks i nestručnost

Teoretske osnove iz Britanije u praksi prvi provodi kontroverzni zoolog Alfred Kinsey. Istraživanja na životinjama dovode ga do kreiranja tzv. 'Kinseyeve skale' - vrijednosne tablice od 0 do 6, gdje je 0 heteroseksualnost, 6 homoseksualnost, a X aseksualnost. Proučavanjem seksualnog života osa počinje i s analizom seksualnih praksi kod čovjeka, a mnogi ga etiketiraju kao 'devijantnog seksualnog prijestupnika', dok neki čak sumnjaju u eksperimentiranje za pedofilijom, zoofilijom i sličnim rubnim seksualnim deliktima.

Unatoč velikim kontroverzonosti, njegov nestručni rad privlači pozornost Johna D. Rockefellera, Jr. koji putem svoje Rockefeller zadruge ulaže izdašne financije da bi potpomogao rad i medijsku pozornost  Kinseya. On izdaje poznate publikacije o seksualnom ponašanju muškarca i žene, a najveće kontroverze izazivaju pornografski video aktovi koje je snimao u vlastitom podrumu, te tristotinjak studija o orgazmima djece do četrnaest godina i devet eksperimenata seksa starijih osoba s djecom.

Rockefeller glavni Kinseyev promotor, pokrovitelj i mecena

Osim ovih brutalnih seksualnih prijestupa, kasnije je potvrđeno i kako je eksperimente provodio nad zatvorenicima, a njihove homoseksualne činove statistički je izjednačavao s ostalima. Veliki i statistički netočan podatak o broju homoseksualaca u populaciji opravdavan je time da su 'stigmatizirani, a uljepšane brojke su tu da bi ih ostali lakše razumjeli'. Crnce je izbacio iz svih studija jer nisu 'reprezentativni primjerak čovječanstva' što ostavlja sumnje i prema rasističkim idejama.

Podaci su mu većinski falsificirani - jednog pedofila je naveo 'kao devet starijih muškaraca', orgazme djece ispod četrnaest godina preuzeo je iz kvaziznanstvenih istraživanja tijekom I. svjetskog rata, a opise ljudskih seksualnih odnosa bazirao je većinom iz vlastitih iskustava. Knjiga je zbog tabu tema i kontroverze bila najprodavanija knjiga toga doba što definitivno ne znači da nije pseudoznanstvena, nestručno napisana i pravo je pitanje - bi li ista danas bila podloga konceptu školskog zdravstvenog odgoja da je desetljećima nije promovirala Rockefellerova zaklada?

Osim na Facebooku, možete nas podržati uplatom na ŽR 2360000-1102338528 ili pozivom na broj 060 800 334 (3,00 kn iz fiksne ili 4,04 kn iz mobilne mreže + PDV)!

Bizarne ideje Kinseyevog principa

Evo  nekih  od 'znanstvenih' zaključaka iz Kinseyevih publikacija,  koju će se implementirati djeci:

- Ako su seksualni partneri nedostupni muškarci biraju 'ugovorene' partnere ili koriste seksualne nadomjestke

- Iako prodaja seksa može ponekad uključiti i prisilu, poniženje te druge oblike fizičkog i emocionalnog nasilja koji degradiraju i štetni su za prostitutke, nema ničega samog po sebi lošeg u prakticiranju prostitucije

- Unatoč roditeljskim upadima i zabranama, seksualni je užitak važan element djetinjstva - s obzirom da je reprodukcija u djetinjstvu neizvediva, u seksualnim se nasladama može uživati multidimenzionalno – oralno, analno, genitalno i tako dalje – bez mogućnosti oplodnje

- Posljedice razdvajanja užitka i reprodukcije nigdje nisu tako zabavno razmotrene kao u Huxleyevu romanu 'Vrli novi svijet' - Reproduktivni seks je eliminiran, a skupa s njim i prastara ideja roditelja. Većina stanovništva je sterilna, jer su plodni muškarci i žene potrebni samo kao pripomoć reproduktivnom sustavu pretakanja. Erotska igra potiče se u djece, u odraslih zahtijeva. Seks se konzumira slobodno, a promiskuitet je zakonska norma. Monogamija izaziva negodovanje - seks, droga i sport čine stanovništvo sretnima, a radnu snagu produktivnom. U međuvremenu, međusobne veze, seksualne i druge, aktivno se obeshrabruju, jer svatko, napokon, pripada svima drugima

Sustav podložan različitim interpretacijama predavača u školama

U pojedinim EU državama i SAD-u seksualni odgoj je davno prešao u stadij seksualne indoktrinacije. Iz tog razloga su djeca u Sjedinjenim Državama daleko sklonija seksualnoj aktivnosti u ranoj adolescenciji, kao i ranijem odrastanju. Seksualni odgoj prema stručnjacima označava 'seksualnu edukaciju o svim oblicima seksualnosti, uključujući informiranje o planiranju obitelji, reprodukciji i svim aspektima osobne seksualnosti poput seksualne orijentacije, zadovoljstva, vrijednosti, odlučivanja, komunikacije, spoja, odnosa, seksualnih infekcija i kontrole trudnoće'.

Prednosti finskog i švicarskog sustava zdravstvenog odgoja

No, kao što smo naveli, ovo zapravo nije pravi problem, već ono u što s vremenom preraste ovaj 'Rockefeller-Kinsey sustav'. Znanstvene studije tako ukazuju na povezanost s 'borbom protiv droge', tijekom koje se znatno povećao broj narkomana - u ovom slučaju se pod velom 'borbe protiv tinejdžerskih trudnoća' znatno povećao broj istih, naročito zbog znatnog povećanja seksualnih odnosa među maloljetnicima što je ohrabrivano putem obrazovnog sustava.

Naravno, postoje bolji i lošiji sustavi. Kao ponajbolji možemo izdvojiti onaj finski, gdje se seksualnost podučava unutar sata biologije, a ozbiljnije upute tinejdžeri dobivaju tek u petnaestoj godini nakon čega se sve prakticira uz pomoć doktora i zdravstvenih djelatnika. Švicarska se također podredila ovom umjerenijem tipu, što zapravo i je zdravstveni odgoj u pravom smislu riječi.

Što agresivniji seksualni odgoj, to više seksa kod maloljetnika

Prednosti seksualnog odgoja vide se pak u Njemačkoj i Nizozemskoj, no tamo vrijedi apostrofirati iznimnu stručnost predavača koji su od početaka primjene sustava uspjeli znatno reducirati broj maloljetnih trudnoća. Slovački model bi se mogao izdvojiti kao nama najbliži - kvaliteta prijenosa informacija varira od škole do škole, a samim time niti statistički podaci nisu mjerodavni. Sustav je kritiziran kao nedovoljno zakonski ograničen i sve je podložno interpretaciji pojedinaca uz popriličnu fleksibilnost podučavanja, što je u praksi jako loše. Britanci imaju pravo odlučiti hoće li svoje dijete pustiti na seksualni odgoj.

SAD počinje listu država čija je praksa pomalo prerasla u indoktrinaciju. Agresivan i prilično liberalan pristup rezultira poražavajućim rezultatima - svaka deseta maloljetnica završi trudna. Francuska također agresivno nastupa u broju sati i kontracepciji podijeljenoj učenicima, a europski primjer radikalno ranog početka podučavanja seksualnog odgoja je Švedska, gdje djeca već od sedme godine dobivaju informacije unutar satova biologije i povijesti.

Brazilci sedmogodišnju djecu potiču na homoseksualnost

Brazil je najradikalniji primjer, te je tamo Kinseyeva ideja proizašla iz falsificirane pseudoznanosti o 10 postohomoseksualaca na planeti naišla na plodno tlo. U Brazilu je sasvim normalno da se putem PLC 122 zakona sponzoriranog od strane Rockefeller zaklade zabrani bilo kakvo kritičko mišljenje o temi dok se djeca u predškolskoj i osnovnoškolskoj dobi ohrabruju na homoseksualnost iako u toj dobi sama seksualnost ne bi smjela  biti prisutna.

Vlada Brazila radi na 'senzibiliziranju javnosti i izjednačavanju broja hetero i homo stanovništva', što je vjerojatno i konačni cilj ideje koja stoji iza zdravstveno-seksualnog odgoja. Bill Gates godinama podržava ovakve primisli pomoću svojih udruga blisko povezanih s konceptom 'planiranja obitelji' uz naputak o kontroliranom rađanju, zakonskom broju djece i eugeničkim konotacijama. Taj balans Brazil planira održavati putem jumbo plakata na kojima se strastveno ljube sedmogodišnji dječaci (jedan od takvih vidite na naslovnoj fotografiji).

Totalitarističko šuljanje

Kao zaključak možemo navesti jedan sličan primjer - Soroseve ideje vezane uz REKOM. Tijekom ratova u državama bivše Jugoslavije prvo je bilo bitno pronaći temelje za optužbe ka visokim vojnim dužnosnicima napadnutih zemalja čime se provodilo 'solidariziranje s agresorom'. Zatim su provedene optužnice ka nižerangiranim vojnicima uz uspostavu suda u Haagu. Konačna ideja bila je jedinstveni sud u jednoj od država (REKOM inicijativa) koji bi radio na izjednačavanju krivnje. Sličnu stvar vidimo i u konceptu zdravstvenog odgoja. Ovakav način rada inače se naziva 'totalitarističko šuljanje'.

Prvo se implementira ideja o 'pitomom' zdravstvenom odgoju putem kojega se plasiraju složenije ideje seksualnog odgoja. Nakon toga se sve više počinju gurati opskurni seksualni delikti i perverzije kojima statistički ne podliježe većina stanovništva, da bi konačni cilj bio ovaj brazilski - nastojanje ka ubacivanju svih seksualnih ponašanja unutar društvenih normi i pokušaj postotnog izjednačavanja stanovništva u svemu. Dok U Hrvatskoj Vlada definitivno nastupa po naputcima EU-ove i Rockefellerove ideologije, podsjetimo da je Crkva u povijesti provodila jednu seksualnu revoluciju  u kojoj  su 70-postotne poligamne predreligijske kulture  zamijenjene danas dominatnom  monogamnom.

Preneseno sa portala dnevno.hr.