Podržite nas!

Kinseyevi pedofili

10.02.2013 19:30

Film Timothy Tatea koji je trebao biti prikazan u Cynestaru, ali je zbog iznenadnih "tehničkih problema" projekcija otkazana, možete pogledati sada i to preveden na hrvatski.

Film razotkriva svu strašnu pozadinu pedofilskog iživljavanja Kinseya i njegovih suradnika nad djecom svih dobnih skupina, uključujući i novorođenčad... Podsjećamo kako se predsjednik stručnog povjerenstva Jovanovićevog Zdravstvenog odgoja, Aleksandar Štulhofer, školovao na Kinseyevom institutu i da je njegov pridruženi član. Kinseyeve ideje o djeci kao seksualnim bićima provlače se kroz cijeli 4. modula Jovanovićevog zdravstvenog odgoja, o čemu smo pisali više puta, npr. ovdje i ovdje.

Svakako pogledajte ovaj film u trajanju od 51 minute, dijelite ga i omogućite da ga pogleda što više osoba kako bi se upoznali o temeljima Jovanovićevog ZO. Mi se i dalje zalažemo za mogućnost izbora spolnog odgoja, ali programu koji je osmislio Štulhofer, a podržavaju ga Jovanović i Filipović, ne smije biti izloženo niti jedno dijete!

Osim na Facebooku, možete nas podržati uplatom na ŽR 2360000-1102338528 ili pozivom na broj 060 800 334 (3,00 kn iz fiksne ili 4,04 kn iz mobilne mreže + PDV)!