Podržite nas!

Koji je stvarni cilj ZO?

06.02.2013 21:30

Nakon što je Ministarstvo optužilo Judith Reisman da laže, kleveće, i da joj je cilj srušiti kurikulum i zdravstveni odgoj samo zato jer je ukazala na izravnu vezu Štulhofera i pedofila Sandforta, postavlja se pitanje koji je stvarni cilj ZO? Nije li možda cilj svega da pornografsko-promiskuitetno-pedofilski mentalitet ZO-a na mala vrata uđue u škole, a onda za nekoliko godina bude uveden kao zaseban predmet jer će isto tako nekakvo "istraživanje pokazati potrebu" za dodatnom edukacijom?


Sučeljavanje Reisman - Štulhofer

Na sučeljavanju (video) u hotelu Westin, dr.Reisman je rekla dr.Štulhoferu da je surađivao s pedofilom Sandfortom. Štulhofer je potvrdio da je s njim surađivao na jednoj knjizi, no da tu informaciju o Sandfortu nema, te da taj čovjek predaje na uglednom američkom sveučilištu. Negirao je bilo kakvu povezanost s pedofilijom, te na inzistiranje iz publike potvrdio da se protivi pedofilskom odnosu.

Nešto prije toga, također na pitanje iz publike, odgovorio je da ne razumije što je to "naravni spolni čin" i pitao postoji li "nenaravni spolni čin".

Na kraju priče, umiješalo se i Ministarstvo, optuživši Judith Reisman da laže, kleveće, i da joj je cilj srušiti kurikulum i zdravstveni odgoj.
 
 
Naravni spolni odnos

Da je Sandfort pedofil, potvrdila je i argumentirala J.Reisman u intervjuu kojeg je objavio fizzit.net, a ministarstvo je to moglo provjeriti bez problema. Očito im nije bio cilj provjera istinitosti informacije, nego spašavanje kurikuluma, i ugleda ministarstva. Isti portal donio je još jedan izvrstan članak na temu pedofilije Štulhoferovog suradnika, možete ga pročitati na ovoj poveznici.Preporučam i kratak osvrt Lidije Paris o istoj tematici.

Ono što je zabrinjavajuće, je što Štulhofer ne razumije što je naravni spolni odnos, i pita postoji li nenaravni! Znači li to da će djeca učiti o normalnom spolnom činu potpuno jednako kao i o analnom ili oralnom seksu, ili čak masturbaciji uz virtualni seks? Preporučena literatura to potvrđuje, no to je "samo za nastavnike". A sada vidimo da u tom pravcu razmišlja i jedan od autora kurikuluma, koji očito ne vidi razliku između muško-ženskog naravnog spolnog čina i analnog / oralnog seksa.
 
U ministarstvu su, u svom letku koji je odgovor na letak HBK potvrdili da će djeca učiti o homoseksualnom odnosu kao prirodnom činu. Je li ovo petljanje gej lobija i udruga u zdravstveni odgoj? Oni to smiju, a drugi ne smiju? Oni znaju bolje od drugih što je seks i kako odgojiti dijete? Pa kako li je čovječanstvo do sada uopće preživjelo...


Podržava li Štulhofer seks s djecom?

Izjasnio se protiv pedofilije. Porekao da je znao išta o Sandfortovoj pedofiliji. Rekao je da on ne bi surađivao s nekim sumnjivim tipovima. No portal zdravstveniodgoj.com piše da je Štulhofer jedan od prevoditelja knjige "O užitku". U toj knjizi piše:

„Unatoč roditeljskim upadima i zabranama, seksualni je užitak važan element djetinjstva. Povijesno gledano, djetinjstvo se smatralo lukom zaštićenom od briga i odgovornosti odraslih (kao što su npr. lov, skupljanje plodova i slično), dakle, razdobljem u kojem je najbolje posvetiti se užicima, seksualnim i ostalim. S obzirom da je reprodukcija u djetinjstvu neizvediva, u seksualnim se nasladama može uživati multidimenzionalno – oralno, analno, genitalno i tako dalje – bez mogućnosti oplodnje“  (str. 146).

Djeca moraju naučiti da je seks prirodan i ugodan način izražavanja ljubavi i pažnje prema drugoj osobi, kao i da su homoseksualno i heteroseksualno ponašanje jednakovrijedni oblici seksualnog izražavanja. Valjalo bi također raspravljati o specifičnim aktivnostima i to ne samo zbog širenja mogućih izvora užitka već i kao način osiguranja odgovarajuće razine znanja potrebne za sprječavanje širenja spolno prenosivih bolesti, kao što je AIDS“  (str. 164/165).

Ostaje pitanje što Štulhofer misli o seksu s maloljetnicima koji na to slobodno pristaju, tj. koji se tome ne bi protivili. Nažalost, i to postoji. Drugo pitanje je, čak i ako bi dr.Štulhofer takvo što podržao, bi li on to otvoreno priznao. No jasno je što misle neki njegovi suradnici seksolozi, i jasno je što misle autori knjige na čijem prijevodu je i on radio, i koja se nalazi na PRVOM mjestu u preporučenoj literaturi o spolnosti u kurikulumu u kojem je upravo on jedan od autora. Da je čovjek profesionalan prevoditelj, ne bih rekao ništa. Ali kad je riječ o seksologu, liberalno-ateističkog svjetonazora, koji je za suradnike imao pedofile, surađivao je na prijevodu knjige koja (iz gore napisanog vidljivo) je više sklona pedofiliji nego što je protiv nje, i tu literaturu uvrsti na prvo mjesto kurikuluma kojeg je i on jedan od autora... treba li mu zaista vjerovati na riječ i povjeriti mu odgoj djece?

Uloga medija?

O ulozi medija mogu se pitati samo slijedeće - da je kojim slučajem A.Štulhofer katolički svećenik, ne bi li ga već razapeli zbog toga što je:

a) za suradnika imao čovjeka argumentima osumnjičenog za pedofiliju?
b) sudjelovao u prijevodu knjige koja na fini način promiče čak i pedofiliju, i brojne druge nastranosti?
c) stavio upravo tu knjigu na prvo mjesto preporučene literature za spolni odgoj?

Uloga institucija?

Kao što vidimo, ministarstvo je stalo u njegovu obranu, pravobraniteljica za djecu šuti... Slažem se, čovjek je nevin dok se ne dokaže suprotno, no činjenica je da to ne vrijedi za sve nego samo za povlaštene. Sad se doista možemo s razlogom upitati:

a) koji je stvarni cilj današnje seksologije?
b) koji je stvarni cilj ministarstva i njihovih suradnika?
c) koji je stvarni cilj vladajuće stranke koja je sve to podržala?
d) koji je stvarni cilj svih nazovigrađanskih liberalno-ateističkih a u stvarnosti agresivno-fašističkih udruga i njihovih eksponenata?
e) nije li možda cilj svega da ovo na mala vrata uđe u škole, a onda za nekoliko godina bude uvedeno kao zaseban predmet jer će isto tako nekakvo "istraživanje pokazati potrebu" za dodatnom edukacijom?


Roditeljima!

Pogledajte kako je to bilo u zemljama na zapadu (Kanada, SAD (pogotovo Massachusetts), Švicarska itd.) i postat će vam jasno odakle vjetar puše i koji mu je cilj.

Pozivam vas da provjerite poveznice donešene u ovom članku, a zatim i da poslušate gostovanje prof.dr.sc.Matka Marušića, dr.med na Radio Mariji, jednog od vodećih hrvatskih znanstvenika, koji je iznio argumente sa znanstvene strane, suprotne onome što tvrde Štulhofer i ministarstvo.

Mislite li da je ovo važna tema? Podržite nas na Facebooku ili na jedan od načina navedenih ovdje.


MB