Podržite nas!

Lesbian kiss

01.06.2013 22:30

22. svibnja 2013. Ustavni sud RH donio je povijesnu odluku kojom se ukida Zdravstveni odgoj ministra Jovanovića uveden na nezakonit način. Prema odluci Ustavnog suda država nije na uravnotežen način uskladila sadržaje zdravstvenog odgoja s ustavnim pravom i slobodom roditelja u odgoju djece. Za Ustavni sud je neprihvatljivo da donošenju programa spolnog odgoja nije prethodilo iznošenje mišljenja vijeća roditelja i da država nije na uravnotežen način uskladila sadržaje zdravstvenog odgoja s ustavnim pravom i slobodom roditelja u odgoju djece. Ministar je dakle, bez da traži dopuštenje roditelja, uveo obavezni spolni odgoj u osnovne i srednje škole koji su sastavili pripadnici LGBT i feminističkih udruga te Aleksandar Štulhofer, seksolog s kontroverznog Kinsey instituta na kome se okupljaju razni poznati svjetski promicatelji pedofilije i koji promiče spolni odgoj temeljen na rodnoj ideologiji i jednakonaravnosti homoseksualnog i heteroseksualnog spolnog odnosa.

Tako je nastavnim programom Jovanovićevog spolnog odgoja (čiji radni materijali i radionice još uvijek krase službene stranice AZOO-a) bilo predviđeno učiti predpubertetsku djecu u 4. razredu osnovne škole da rod može biti odvojen od spola i da su rodne uloge kojima djeca i odrasli izražavaju svoju muškost i ženskost ustvari rezultat društvenog pritiska i stereotipa koje je potrebno razbiti. Sirovi utjecaj LGBT i feminističkih udruga i potpuni izostanak njihova osjećaja za djecu i pedagoške vrijednosti bio je očit u radionicama za 7. i 8. razred osnovne škole putem kojih su djeca trebala naučiti reći 'ne' neželjenom spolnom odnosu imitirajući scene silovanja pred razredom. Te su radionice ubrzo maknute i prebačene za starije uzraste. 

Neke nastavne jedinice predviđene kurikulumom poput onih o masturbaciji, pornografiji i homoseksualnosti za osnovnoškolce nikad nisu ni vidjele svjetlo dana jer su u Ministarstvu valjda čekali da program zaživi i učvrsti se prije negoli počnu bombardirati učenike tako malog uzrasta eksplicitnim seksualnim sadržajima. Iz drugih zemalja pak neprestano stižu nove šokantne vijesti o tome kako se spolni odgoj provodi u drugim državama prema istim Kinseyevskim i LGBT smjernicama. Samo naivni još ne vide vezu između pritiska za legalizacijom istospolnih brakova u raznim državama svijeta i provođenjem sve eksplicitnijeg spolnog odgoja u školama kojim se promovira homoseksualno ponašanje. Jedna od najvećih laži koja se nameće građanima Hrvatske od strane vlade i mainstream medija jest da legalizacija istospolnih brakova neće imati nikakvog utjecaja na heteroseksualne parove.

U saveznoj državi New York iz koje donosimo ovu epizodu iz tamošnjeg zdravstvenog odgoja, istospolni brakovi legalni su od 2011. godine. To državi daje pravo da djecu podučava homoseksualnom ponašanju. U saveznoj državi Massachusetts, gdje su istospolni brakovi legalni već skoro 10 godina, roditelji više nemaju pravo zahtjevati izuzeće djece sa satova na kojima se podučavaju eksplicitni homoseksualni sadržaji. Davanje privilegija jednoj manjinskoj skupini da prema svojim interesima redefinira instituciju braka automatski znači ograničavanje prava većine, posebice na odgoj djece prema vlastitom svjetonazoru jer se redefinicijom braka i ukidanjem preduvjeta da je za sklapanje braka potrebna različitost spolova automatski u cijelom društvu ukida i heteronormativnost , i to od vrtićke dobi.

 

Škola prisiljava djevojčice da traže lezbijski poljubac

Dječaci imaju lekcije o tome kako prepoznati 'lake cure'

Objavljeno: 24. travanj 2013. - http://www.wnd.com/2013/04/school-forces-all-girls-to-lesbian-kiss/

Autor: Chelsea Schilling

 

Zaprepašteni roditelji govore kako su u višim razredima jedne osnovne škole u saveznoj državi New York učenice podučavali da jedna drugu traže lezbijski poljubac dok su učenike učili kako će prepoznati lake cure za vrijeme prezentacije protiv nasilja na temu rodnog identiteta i spolne orijentacije, izvještava reporter Fox Newsa Todd Starnes.

Prema Starnesovom izvješću djeca su 11. travnja imala poseban sat zdravstvenog odgoja koji su im održavali sveučilišni studenti u osnovnoj školi Linden Avenue u Red Hooku, N.Y. Roditelji kažu kako nisu bili obavješteni o održavanju prezentacije.

Učenicima su se objašnjavali pojmovi poput “panseksualac” i “genderqueer” (osoba koja svojim odijevanjem i ponašanjem ne izražava ni muški ni ženski spol).

Neke od mlađih učenica rekle su kako im je objašnjeno da je normalno da curice od 14 godina imaju spolne odnose i da ih roditelji ne mogu u tome sprječavati.

Mandy Coon, majka učenice osmog razreda je rekla: „Bijesna sam. Ja sam njena majka. Odakle nekome pravo da joj govori da je za nju u redu da ima spolne odnose?”

Prema onom što je prenijela TV postaja Fox News Coon je rekla kako joj je kćerka bila uznemirena nakon prezentacije i pitala se zašto bi morala tražiti drugu curicu da ju poljubi.

 

„Rekla mi je: ‘Mama, i tako nas previše zafrkavaju, a sada će me prozvati lezbijkom jer sam drugu curu morala pitati mogu li je poljubiti,’” rekla je Coon.

Prema onom što je majka rekla, škola je rekla kako je cilj lekcije bio “naučiti učenice postavljati granice i kako reći ne.”

„Također su odabrali dvije djevojčice da stanu pred razred i pretvaraju se da su dvije lezbijke na ljubavnom susretu,” rekla je Coon.

Internetska stranica Poughkeepsie Journal  izvijestila je da je glavni školski inspektor okruga Red Hook Paul Finch izjavio da se nastavni sat fokusirao na “promicanje kulture, veza, komunikacije i stavova o samom sebi.”

Finch je rekao kako je škola obavezna predavati o tim temama sukladno zakonu o školama savezne države pod nazivom Dostojanstvo za sve.

Roditelj Tara Burns izjavila je za Fox News: „Škola prekoračuje svoje ovlasti u tome što ne izviješćuje roditelje o tome što će biti podučavano na satu i što im ne daje mogućnost izbora. Smatram to vrlo neprihvatljivim. Podučavanje o takvim sadržajima je najbolje ostaviti roditeljima.”

Roditelji dječaka viših razreda osnovne škole bili su zaprepašteni školskim lekcijama na temu upotrebe kondoma i određivanja da li je neka cura drolja.

„Bila sam zaista bijesna, potpuno bijesna,“ rekla je majka jednog 13-godišnjeg dječaka. „Učili su dječake kako razlučiti da li je djevojka drolja.“

Prema riječima roditelja koji je želio ostati anoniman, dječaci su podučavani o tome kako prepoznati da je cura promiskuitetna prema načinu na koji se oblači ili broju dječaka s kojima je hodala.

„U našoj obitelji ne prosuđujemo ljude na takav način,” rekla je. „Ne označavamo žene ružnim imenima zbog načina na koji se oblače ili s kime hodaju.”

Portal je izvijestio da je ravnateljica Katie Zahedi na Facebook grupi za roditelje napisala kako se navedena vježba za učenike “nije sastojala u tome da učenici glume da su gay” već da vježbaju kako reći „ne” nagovaranju na neželjeni spolni odnos: „U planiranju rasprave bili smo jasni kako nikakva rasprava o spolnim aktivnostima nije prikladna za više razrede osnovne škole i stoga se koristio primjer poljupca. Radilo se o zasebnoj aktivnosti za dječake i za djevojčice kojoj je krajnja namjera bila učenje samopoštovanja i sigurnosti.”

Prema televizijskoj postaji Fox News, anonimna je majka također rekla kako su dječake podučavali da uvijek nose kondome u svojim novčanicima.

„Oni su samo djeca,” rekla je. „Preneražena sam da oni ovakav nastavni sat smatraju prikladnim.”

Zabrinuti građani mogu kontaktirati Školsku inspekciju Red Hooka na broj (845)758-2241 ili  poslati mail glavnom školskom inspektoru Paulu Finchu.

Osim na Facebooku, možete nas podržati uplatom na ŽR 2360000-1102338528 ili pozivom na broj 060 800 334 (3,00 kn iz fiksne ili 4,04 kn iz mobilne mreže + PDV)!