Podržite nas!

LGBT diktatura: napadi na gradonačelnicu jer je djevojčicama poklonila ruksake u rozoj boji

05.09.2014 14:15

Novosti iz Francuske: Najat Vallaud-Belkacem, nova ministrica obrazovanja marokanskog podrijetla koja je svoju političku karijeru stekla na promicanju LGBT ideologije i abortusa, izjavila je nedavno kako je krajnji cilj obrazovanja proizvodnja muškaraca i žena koji mogu prema potrebi mijenjati svoj rodni identitet. Na putu prema ostvarenju tog cilja prepriječila  se nenadano odluka gradonačelnice francuskog gradića koja se usudila klincima za dobar početak godine pokloniti „stereotipne“ poklone…

 

LGBT diktatura stvorila je još jednu aferu, i to na državnoj razini, zbog toga što je gradonačelnica francuskog gradića odlučila svojim malim sugrađanima podijeliti poklone za dobar početak školske godine. Međutim, gradonačelnica je počinila kardinalnu grešku u tome što se odlučila za klasičan izbor poklona: ruksaci u plavoj boji za dječake i u rozoj za curice, skupa s priručnikom kako izraditi nakit (za curice) i kako izraditi robote (za dječake). Klasičan odabir boja razbuktao je polemiku nacionalnih razmjera.

Počevši od feminističkih portala do političkih dužnosnika uslijedili su napadi: svi su u ovoj kromatskoj bitci zauzeli militantnu poziciju protiv gradonačelnice i njene male općine Puteaux.

Državna tajnica za obitelj, socijalistkinja Laurence Rossignol, napisala je na svom Twitteru da „ruksaci u rozoj boji za djevojčice znače da je pred njima još mnogo posla za odraditi”. Stvarno velika rečenica.

Zatim su uslijedile optužbe za seksizam, diskriminaciju, „nametanje prirodnog spola“, nejednakost, promicanje stereotipa. Jedna feministička udruga čak je u svom priopćenju izjavila kako će se ovim potezom zakočiti razvoj prirođenih talenata kod žena, kao da jedino napori prema potpunoj spolnoj konfuziji i nemogućnosti identificiranja s vlastitim spolom mogu biti plodni humus za rast individue.

Sve se to događa dok, kako smo izvijestili prije nekoliko dana, nova ministrica obrazovanja Najat Vallaud-Belkacem, žena marokanskog podrijetla koja je političku karijeru stekla na promicanju LGBT ideologije i abortusa, izjavljuje kako je krajnji cilj obrazovanja proizvodnja muškaraca i žena koji mogu prema potrebi mijenjati svoj rodni identitet.

Što se tiče gradonačelnice Joëlle Ceccaldi-Raynaud, ona ne namjerava odstupiti ni milimetar; štoviše, za dnevnik Figaro je izjavila kako namjerava preuzeti punu odgovornost za distribuciju školskih torbi djeci.

Izvor: Notizie ProVita/ LifeSiteNews

Osim na Facebooku, možete nas podržati uplatom na ŽR 2360000-1102338528 ili pozivom na broj 060 800 334 (3,00 kn iz fiksne ili 4,04 kn iz mobilne mreže + PDV)!