Podržite nas!

Najveću vojnu silu na svijetu predvodit će homoseksualac

28.09.2015 14:35

U svibnju 2009. američki predsjednik Obama na istaknutu dužnost u Ministarstvu obrazovanja imenovao je radikalnog homoseksualnog aktivista Kevina Jenningsa koji je potom u državne škole širom SAD-a uveo razne homoseksualne i transordne programe pod krinkom borbe protiv nasilja i homofobije. Sada je na redu kvirizacija američke vojske.

Predsjednik Obama imenovao je prvog deklariranog homoseksualca na dužnost državnog tajnika za vojsku. Riječ je o Ericu Fanningu, osobi koja ima dugi staž u Pentagonu kao specijalist za nacionalnu sigurnost sa specifičnim iskustvom na osjetljivim vojnim projektima, prenosi The Washington Times.

Državni tajnik za vojsku je visoka civilna dužnost u Pentagonu i odgovoran je za sva pitanja povezana s vojskom, od vojnika i rezervista do sustava naoružanja, kupovanja opreme, komunikacija i financija.

Njegovo imenovanje mora najprije potvrditi američki Senat, nakon čega bi Fanning trebao preuzeti dužnost u studenom.

Veliki povijesni iskorak predsjednika Obame da na čelno mjesto najveće vojne sile u svijetu imenuje gay osobu dogodio se nakon niza manjih, ali značajnih poteza u istom smjeru kojima je ovaj američki predsjednik spremno udovoljio radikalnim zahtjevima LGBT pokreta. 2010. potpisao je zakon kojim se ukida Clintonova “Don't Ask, Don't Tell” politika u vojsci, odnosno Direktiva 1304.26 koja je zabranjivala diskriminaciju i maltretiranje homoseksualnih i biseksualnih osoba unutar američke vojske, ali je isto tako zabranjivala pripadnicima vojske da se javno izjašnjavaju i ponašaju kao homoseksualne ili biseksualne osobe. Predsjednik Obama je također u srpnju ove godine otišao korak dalje te započeo postupak revizije dugogodišnje zabrane služenja vojske transrodnim osobama.

 Osim na Facebooku, možete nas podržati uplatom na ŽR 2360000-1102338528 ili pozivom na broj 060 800 334 (3,00 kn iz fiksne ili 4,04 kn iz mobilne mreže + PDV)!