Podržite nas!

Napad na katedralu u Argentini

15.10.2015 5:45

Ponovo topless ofenziva argentinskih feministica koje zagovaraju pravo na abortus na katedralu i muškarce koji zazivaju Djevicu Mariju da im pomogne jer policija očito neće... Ove su žene srušile vanjsku ogradu katedrale i bacale staklene boce i fekalije na muškarce koji brane crkvu.

Objava: 14. listopada, 2015.

U katoličkoj Argentini jučer se, povodom svjetskog Dana bez grudnjaka (da, i to postoji) ponovno dogodio gotovo dijaboličan napad feministica na muškarce koji su branili katedralu.

Zanimljivo je da je policija cijelo vrijeme ovo mirno promatrala, dopustivši prosvjednicama čak da nasilno sruše ogradu, a reagiralo se tek kada su pokušale zapaliti katedralu. Šokantna snimka događaja već kruži internetom.

Ovaj feministički pokret u Argentini unazad desetak godina poprimio je vrlo radikalne obrise, pa se skupovi feministica često pretvaraju u ekscese kakve po Europi izvode pripadnice radikalne feminističke skupine Femen. Omiljene žrtve Femenica su svećenici i vjerski objekti.


Izvor: Quo vadis Croatia

Osim na Facebooku, možete nas podržati uplatom na ŽR 2360000-1102338528 ili pozivom na broj 060 800 334 (3,00 kn iz fiksne ili 4,04 kn iz mobilne mreže + PDV)!