Podržite nas!

Otac ostavio ženu i sedmero djece da bi živio kao šestogodišnja djevojčica

03.02.2017 18:30

Nakon pojave rodne teorije na domaćoj sceni i upoznavanja s tom ideologijom, na pomolu je novo ludilo kao još jedan genderistički izdanak - transaging! Sigurno se pitate o čemu se radi, dok se istovremeno iz naslova već nazire i odgovor. Da, dobro vidite. Osim što, po novom, neki žele imati pravo (još jedno) da biraju svoj spol (ili kako kažu - rod), očekivati je da će se uskoro početi tražiti i pravo na odabir svojih godina! Evo još jedne prilike za manipulaciju i zlouporabu sustava da se dođe do djece. I to onih osoba kojima je, prije svega, potrebna stručna pomoć.

Sedmero djece i 23 godine braka nije zaustavilo Stefonkneea Wolschta da napusti svoju obitelj.

Sada, šest godina kasnije, transvestit dubokog glasa iz Kanade – nekad poznat kao „Paul” – kaže da živi kao šestogodišnja djevojčica.

U videu koji je objavio portal The Daily Xtra, u suradnji s The Transgender Project, Wolscht kaže: „Ne mogu poreći da sam bio u braku. Ne mogu poreći da imam djecu.”

No, također kaže da je njegov život šestogodišnjeg djeteta, uz podršku dvoje starijih prijatelja koji se ponašaju kao njegovi roditelji, način na koji je „sada krenuo naprijed”.

„Vratio sam se da budem dijete. Ne želim biti odrasla osoba u ovom trenutku”, kaže on.

Prema Wolschtu, „Bio sam trans” prije nego je susreo i oženio svoju suprugu, Mariu. U 46. godini života odlučio je živjeti kao žena i ona mu je rekla da „prestane biti trans ili da ode”.

I tako je otišao započevši 2009. godine hormonsku terapiju.

Nakon nekoliko pokušaja samoubojstva, gubitka posla i beskućništva, Wolscht kaže: „Imam mamu i tatu, usvojenu mamu i tatu kojima je potpuno ugodno sa mnom kao malom djevojčicom"

„I njihova djeca i njihovi unuci potpuno me podržavaju”, kaže 52-godišnji muškarac, koji se navodno igra s unucima svojih usvojitelja.

 

 

Izvor: ZdravstveniOdgoj.com/LifeSiteNews.com