Podržite nas!

Pismo UNICEF-u: Odbacite Kinsey institut

19.06.2014 09:35

Portal zdravstveniodgoj.com primio je pismo čitateljice koja u potpunosti podržava inicijativu Karoline Vidović Krišto i Judith Reisman da se Kinsey institut ukine akreditacija pri UN-u i savjetodavni status. Međutim, čitateljica se pita što je s UNICEF-om, organizacijom koja također s Kinsey institutom kao savjetnikom za djecu i obitelj zastupa propagandu da su djeca seksualna bića od rođenja. Pošto UNICEF redovito šalje uplatnice građanima za humanitarne akcije, naša je čitateljica tražila očitovanje te organizacije u pogledu nedavnog primanja Kinsey instituta pod okrilje UN-a. Još uvijek nije dobila nikakav odgovor, ali svojim pismom želi potaknuti i druge ljude da na sličan način pišu UNICEF-u.

 

Poštovani,

 do sada sam veoma rado i u skladu s vlastitim financijskim mogućnostima novčano pomagala velik dio Vaših akcija. Svima koji su u potrebi, a osobito djeci, i dalje ću pomagati. Međutim, to više ne želim raditi preko UNICEF-a.

Naime, Kinsey-institut dobio je 23. travnja 2014. godine posebno mjesto savjetnika u Ekonomskom i socijalnom vijeću Ujedinjenih naroda. Odluka je donesena na temelju pogrešnog tumačenja rada i istraživanja tog instituta. Svojim istraživanjem seksualnog ponašanja, suradnjom s pedofilima i objavom seksualnih eksperimenata na djeci te zaključcima kojima se takvi odnosi ocjenjuju kao zdravi i normalni, Kinsey-institut postavio je temelje za iskrivljeni spolni odgoj diljem svijeta čime je nanio nemjerljivu štetu djeci, odraslima i obiteljima. Dokle god je UN, a time i UNICEF na bilo koji način povezan s Kinsey-institutom, molim Vas da mi bespotrebno ne šaljete nikakve uplatnice.

Vi ste organizacija koja bi trebala štititi djecu, a ovime ih se još više izlaže opasnosti od pedofilskih maltretiranja na globalnoj razini. Nadam se da ćete i Vi uputiti prosvjed onima koji su donijeli ovakvu pogrešnu i za djecu štetnu odluku. Jer sada je zaista nužno potrebna „krizna pomoć za djecu“ kako i stoji u nazivu Vaše organizacije.

Čim se javno ogradite i odmaknete od Kinsey-instituta te ideja koje taj institut promiče rado ću ponovno financijsku pomoć slati preko Vaše organizacije.

 S poštovanjem,

Branka Jurić Matić

Osim na Facebooku, možete nas podržati uplatom na ŽR 2360000-1102338528 ili pozivom na broj 060 800 334 (3,00 kn iz fiksne ili 4,04 kn iz mobilne mreže + PDV)!