Podržite nas!

Prestrašno!

06.12.2012 11:50

Film o istraživaču, statističaru, zoologu(?), ocu seksualne revolucije, dr. Alfredu Kinseyu. (pedofilu, homoseksualcu) u kojem se vidi kako je sakupljao podatke, kasnije ih krivo interpretirao i kao pojedinac najviše doprinjeo urušavanju američkog, pa potom i svjetskog smisla za zdravu seksualnost (koja zbog druge krajnosti - tabua i nedovoljne osvještenosti nije bila niti rasvijetljena, a pitanje koliko su najnovije spoznaje iste tematike dostupne svima). Obavezno pogledajte, (makar se na njega vratil,i ne kad budete imali vremena, nego kad si ga izdvojite!) jer to je nešto strašno. 
 
Osim na Facebooku, možete nas podržati uplatom na ŽR 2360000-1102338528 ili pozivom na broj 060 800 334 (3,00 kn iz fiksne ili 4,04 kn iz mobilne mreže + PDV)!
 
 

Može nas probuditi da shvatimo ozbiljnost situacije sa spolnim odgojem. Dovoljno je pogledati jedan dio da shvatite stravičnu pozadinu seksualne "revolucije".
 
Film (uznemirujućeg sadržaja) o Dr. Kensey-u; homoseksualcu i pedofilu koji je godinama (sam i sa suradnicima) zlostavljao nekoliko stotina djece na ”znanstveno utemeljen” način, osnovao Institut za proučavanja spolnosti koji je umnogome utjecao na rasplamsavanje sex-revolucije 60-tih i uvođenje sexualnog odgoja u američke škole.
  
A zašto je to bitno za nas? Naš poznati sexolog, dr. Aleksandar Štulhofer, (nije otac, nije oženjen) kao jedan od autora našeg zdravstvenog odgoja, školovao se na tom tzv. institutu, pokretač je katedre za seksologiju na zagrebačkom Filozofskom fakultetu, a danas ne nezakonit način želi urušiti i naše, ionako vrijednosno poljuljno HR društvo...