Podržite nas!

Rodna ideologija u manje od tri minute

28.12.2014 16:30

Rodna ideologija ne dopušta curicama da budu cure, kao ni dečkima da budu dečki. S rodnom teorijom ne slažu se čak ni mnogi homoseksualci, ali im se ipak sviđa njen najbitniji ishod: društvo je krivo za razlike među spolovima, pa tako i za heteronormativnost. Za sve probleme s identitetom i poremećaje spolnosti može se okriviti društvo koje je nazadno i suviše patrijarhalno te inzistira na komplementarnosti između muškarca i žene.  Tako nekako su to rodni teoretičari zamislili da se jedna ideologija, koja je manjinska čak i među manjinom, može kroz indoktrinaciju u školama nametnuti većini zdrave djece.

Iz Italije stiže učinkovit video za razumjeti, u manje od tri minute, što je rodna ideologija s kojom se danas napada obrazovnu slobodu obitelji i spokojno sazrijevanje naše djece.

Važno je rano prepoznati klice rodne ideologije u društvu, pogotovo sada kada ona ulazi izravno u učionice naše djece kroz nametnuti zdravstveni odgoj i razne tečajeve i projekte koje provode LGBT aktivisti i druge lijevoliberalne udruge.

Roditelji moraju imati slobodu odgajati svoju djecu u skladu sa svojim svjetonazorom!

Ukoliko se prijevod s talijanskog automatski ne prikazuje, uključite opciju subtitles koja se nalazi u donjem desnom uglu.

 

Izvor: Ne dirajte djecu

Osim na Facebooku, možete nas podržati uplatom na ŽR 2360000-1102338528 ili pozivom na broj 060 800 334 (3,00 kn iz fiksne ili 4,04 kn iz mobilne mreže + PDV)!