Podržite nas!

Samoprozvani pedofil Matija Babić

05.06.2014 13:08

Nakon uzastopnih napada i izrugivanja s portala Index.hr koji su usmjereni na GI „Ne dirajte djecu“, inicijativa se oglasila priopćenjem i pozvala osnivača Indexa da se jasno opredijeli da li je za ili protiv pedofilije. Nisu prozvali samo njega već i  dr. Gordanu Buljan Flander koja je zajedno sa Štulhoferom slala izvješća Kinsey institutu za potrebe enciklopedijskog prikaza seksualnosti  u Hrvatskoj koje je objavljeno u izdanju Kinsey instituta 2006. godine i koja se nikada nije ogradila od svoje suradnje s tim institutom.

 

Samozvani pedofil Matija Babić agresivno promiče seksualizaciju djece u Hrvatskoj


Samozvani pedofil Matija Babić agresivno promiče seksualizaciju djece u Hrvatskoj, tvrdi u priopćenju inicijativa Ne dirajte djecu, kojoj je “misija ukazati na kazneno djelo pedofilije na kojem se temelji tzv. spolni odgoj”.

Ako ćemo usput raskrinkati hrvatski pedofilski lobi – tim bolje, kažu u inicijativi i dodaju da je na njima da objedine sve, “bez obzira na dob, spol, vjeru, nacionalnost, seksualnu orijentaciju – svi smo zajedno”.

“Postoji samo jedna podjela – pedofilija: da ili ne”, ističu u inicijativi.

“Ovaj i ovakav tzv. spolni odgoj trenutno nasilno gura Željko Jovanović. Govorimo o tzv. spolnom odgoju koji se temelji na pedofiliji. Autor tog nastavnog plana i programa je Aleksandar Štulhofer, suradnik deklariranih pedofila, stipendist i suradnik Kinsey instituta, te organizator konferencija o seksualnim istraživanjima, na koje je u Hrvatsku na račun hrvatskih poreznih obveznika dovodio deklarirane pedofile da drže predavanja i time utječu na seksualnu politiku Hrvatske”, tvrde u priopćenju.

Na popisu Kinsey instituta, www.kinseyinstitute.org, nalazi se i dr. Gordana Buljan Flander. I ovim putem javno je prozivamo i pitamo: što Vi, gđo Buljan Flander, radite na popisu Kinsey instituta, koji se temelji na seksualnom zlostavljanju dojenčadi i djece, a ovdje nam prodajete priču o brizi za djecu, pita inicijativa.

“Prozivamo i pitamo samozvanog pedofila Matiju Babića što je zapravo htio reći sa svojim člankom kojeg je naslovio “Pedofil na Madagaskaru”, a u kojem priča o svom putovanju za Madagaskar te, među ostalim, navodi: Šesnaestogodišnjakinjama ne opraštam,” stoji u priopćenju.

Čl. 87, stavak 7, hrvatskog kaznenog zakona kaže: “Dijete je osoba koja nije navršila 18 godina života”, podsjećaju.

“Kako bi pokazali i dokazali svoje istinsko osuđivanje kaznenog djela pedofilije, pogotovo seksualnog zlostavljanja dojenčadi i djece, Jovanovića, Štulhofera, Buljan Flander i samozvanog pedofila Matiju Babića pozivamo da promijene stranu i da zajedno s nama prokažu kazneno djelo pedofilije na kojem se zasniva Kinsey institut, te na kojem se temelji tzv. spolni odgoj”, zaključno priopćava inicijativa “Ne dirajte djecu”.

 Izvor: narod.hr

 

Izviješće dr. Gordane Buljan-Flander Kinsey institutu odnosi se na 'Spolno zlostavljanje djece, incest i pedofiliju' budući da se ova psihologinja psihoterapeut dugi niz godina bavi problemom pedofilije i ,osnivačica je Hrabrog telefona i Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba. No, problematično je što i ona zastupa teze o ranoj seksualnoj aktivnosti djece koje su se već dobrim dijelom proširile po Hrvatskoj. Primjerice, nedavno je njezin članak „Spolni razvoj djeteta“, koji stoji na službenim internetskim stranicama dječjeg vrtića u Splitu, uznemirio jednog roditelja koji je, želeći najbolje svom djetetu, istraživao gdje i kome povjeriti svoje dijete u tako ranoj dobi. Ni nakon negodovanja roditelja uprava vrtića nije skinula sporni članak sa svojih stranica.

Izdvajamo neke vrlo problematične dijelove koji nam zvone u ušima budući da podsjećaju na spornu preporučenu literaturu za 4. modul spolnog odgoja koju je ne tako davno MZOS u tajnosti povukao sa svojih stranica i sada se pravi kao da nikada nije ni postojala:

RANO DJETINJSTVO (od druge do pete godine)

„Važno je napomenuti kako djeca ove dobi često dodiruju genitalije radi relaksacije, posebno u krevetu prije spavanja, a skloni su i masturbaciji u javnosti. U ovom razdoblju djeca trebaju naučiti kako je dodirivanje genitalija nešto što čine u privatnosti, dakle kad su sami.“

SREDNJE DJETINJSTVO (od pete do osme godine)

„Masturbacija u ovoj dobi više nije nasumična, ali sada se obavlja u tajnosti.“

ŠTO JE MASTURBACIJA?

„Masturbacija ili samozadovoljavanje je dodirivanje vlastitih genitalija radi postizanja ugode. Masturbacija je NORMALNA pojava u svim fazama razvoja djeteta. Dakle, nakon slučajnog otkrivanja ugode prilikom dodirivanja genitalija tijekom prve godine života, dodirivanje genitalija se u kasnijim fazama razvoja ponavlja upravo radi osjeta ugode. Kako djeca odrastaju, tako masturbacija postaje sve učestalija.“

ŠTO RODITELJI MOGU UČINITI?

•         Prihvatiti dječje istraživanje vlastitog tijela

•         Djetetu dopustiti da uživa u svom tijelu i naučiti ga da voli sve njegove dijelove

•         Ne buditi djetetu sram zbog dodirivanja genitalija

•         Ignorirati masturbaciju sve dok dijete masturbira u tajnosti, spavaćoj sobi ili kupaonici

Koji su to znanstveni izvori iz kojih doktorica Buljan-Flander crpi ovakve tvrdnje i zbog čega ne navodi u kolikom postotku djeca u tako ranoj dobi masturbiraju, na način da njihova „masturbacija“ više nije „nasumična“ već namjerna i postaje sve „učestalijom“? Što bi trebali pomisliti roditelji djece koja NE masturbiraju, trebaju li se zabrinuti da njihova djeca nisu normalna? Funkcioniraju li stvarno njezini savjeti o ponašanju roditelja prema dječjoj masturbaciji u praksi? 

Osim na Facebooku, možete nas podržati uplatom na ŽR 2360000-1102338528 ili pozivom na broj 060 800 334 (3,00 kn iz fiksne ili 4,04 kn iz mobilne mreže + PDV)!