Podržite nas!

Seksom opsjednute nacije nasrću na UN

10.11.2013 23:30

Gospođa Sharon Slater, predsjednica međunarodne organizacije Family Watch International, poslala je svojem članstvu emocionalno pismo  u kojem izvještava o burnim događajima u UN-u proteklih mjesec dana gdje seksom opsjednute zapadne liberalne zemlje pokušavaju zemljama u razvoju nametnuti  kontroverzna „seksualna i reproduktivna prava“ za mlade i djecu. Kontroverzni spolni odgoj, LGBT seksualna prava i pravo na pobačaj, pa čak i pravo na prostituciju – sve se to pokušava podmetnuti kao nešto što mladi i djeca navodno zahtijevaju od svojih vlada, kako bi se države članice obvezale na prihvaćanje različitih destruktivnih obveza i programa. Sve ovo iz nekog neobjašnjivog razloga promiču iste one zemlje među kojima se nedavno našla Hrvatska, protivno svojoj volji, kada nas je ministrica Pusić priključila „LGBT Core Grupi“ od 11 zemalja.

Svoje pismo, gospođa Slater završava riječima: „Djeci svijeta bi se zasigurno moglo bolje služiti i pomoći kada bi liberalne države i prevarantske agencije UN-a prestale gurati LGBT prava i seksualizaciju djece kao odgovor na sve svjetske probleme, i kada bi se umjesto toga fokusirale na stvarne potrebe djece.“

Family Watch je neprofitna organizacija koja ima članove u preko 170 zemalja širom svijeta i zalaže se za promicanje obiteljskih vrijednosti. Posebice prati rad Ujedinjenih naroda i lobira za interese sličnih organizacija širom svijeta.

U tom pismu govori se o „zlu“ koje se kriomice želi progurati pod „seksualna i reproduktivna“ prava mladih i djece. Kontroverzni spolni odgoj, LGBT seksualna prava i pravo na pobačaj, pa čak i pravo na prostituciju – sve se to pokušava podmetnuti kao nešto što mladi i djeca navodno zahtijevaju od svojih vlada, i to kroz sve moguće rezolucije, kako bi se države članice obvezale na prihvaćanje destruktivnih obveza i programa.

Sve ovo iz nekog neobjašnjivog razloga promiču moćne liberalne zemlje poput SAD-a, Norveške, Brazila… Iste zemlje među kojima se nedavno našla Hrvatska, protivno svojoj volji, kada nas je ministrica Pusić priključila „LGBT Core Grupi“ od 11 zemalja. Tako da, od nedavno, i Hrvatska sudjeluje u podlim, prevarantskim manevrima kojima se siromašne zemlje u razvoju prisiljavaju na prihvaćanje rezolucija koje će donijeti samo bolest i nesreću njihovom pomladku. Za istinske potrebe djece i mladih nema vremena ni sluha jer se u UN-u vodi grčevita borba između lobija koji promiču LGBT prava i seksualizaciju djece i zemalja koje se tome žele oduprijeti.

Nedavno je pokrenuta peticija kojom se traži da Svjetska zdravstvena organizacija, odnosno njen ured za Europu, povuče dokument pod nazivom Standardi spolnog odgoja u Europi. To je dokument temeljem kojeg je sastavljen 4. modul Zdravstvenog odgoja koji se provodi u Republici Hrvatskoj, a njime se promiče masturbacija i homoseksualnost u ranoj dječjoj dobi. Ukoliko želite, peticiju možete potpisati ovdje.

  

Seksom opsjednute nacije obmanjuju UN

Dragi članovi,

Umorna sam. Stvarno mi je dosta svog tog seksualnog smeća koje bogate zapadne države neprestalno, preko institucija UN-a nameću zemljama u razvoju.

Proteklog mjeseca napadi seksom opsjednutih agencija UN-a i nekih država članica bili su najagresivniji i najlukaviji do sad, tako da smo morali poduzimati razne akcije kako bi pomogli zemljama u razvoju u razotkrivanju i zaustavljanju ovih napada.  

Ono što se tijekom ovog mjeseca događalo u UN-u zaista je suludo.

Evo sažetka akcija dobrih, loših i ružnih.   

Najprije smo primili e-mail s oznakom „Važno!“ od jednog diplomata Ujedinjenih naroda u kojem nas se upozorava na prevarantski manevar kojim se u rezoluciju Opće skupštine o mladima pokušavaju uvrstiti „prava“ lezbijki, homoseksualaca, biseksualaca i transrodnih osoba.  Aktivisti za seksualna prava pokušavaju prevariti nacije da podupru radikalnu Deklaraciju Svjetskog foruma mladih na Baliju. Ovu zabrinjavajuću deklaraciju omogućili su Međunarodna organizacija za planirano roditeljstvo i Populacijski fond Ujedinjenih naroda (UNFPA). 

Tekstom Deklaracije s Balija žele se stvari prikazati kao da su u njoj zastupljeni zahtijevi mladeži širom svijeta, i među ostalim se tvrdi kako mladi svijeta od svjetskih vlada traže  pravo na pobačaj na zahtjev te homoseksualna, lezbijska, biseksualna i transrodna prava. Ova deklaracija čak tvrdi da mladi svijeta traže legalizaciju prostitucije!

Pomislili biste kako će se takvom skandaloznom dokumentu smijati svi tvorci javnih politika koji imaju mrvicu zdravog razuma, međutim tekst dokumenta nije bio predmet ismijavanja. Veliki broj razvijenih zemalja vršio je pritisak na zemlje u razvoju da prihvate ova seksualna „zla“ kao seksualna „prava“.

U ovaj je plan bio upleten Populacijski fond Ujedinjenih naroda (UNFPA) i postavili su Deklaraciju Svjetskog foruma mladih na Baliju na svoju internetsku stranicu kao da se radi o dokumentu o kojem postoji konsenzus članica UN-a. Ovo je u potpunosti protiv svih pravila i razljutilo je mnoge delegacije koje smo na to upozorili.

Deklaracija je toliko kontroverzna da je Indonezija, država koja je ništa ne sluteći zajedno s drugima sponzorirala forum mladih na Baliju gdje je dokument i sastavljen, napustila udruženje.   

Predloženom rezolucijom o mladima također se namjeravalo među LGBTQI “prava” (lezbijke, homoseksualci, biseksualci, transrodne osobe, queer i interseksualne osobe) svjetske mladeži uvrstiti i pravo na kontroverzni sveobuhvatni spolni odgoj, što je zapravo samo ljepša riječ za mejnstrimiziranje LGBT seksualnih prava i prava na pobačaj kroz obrazovanje. 

Zatim smo od drugog delegata Ujedinjenih naroda dobili obavijest da će Sjedinjene Američke države skupa s nekoliko saveznika predložiti “seksualna i reproduktivna prava i zdravlje“ kroz rezoluciju o “položaju žena u ruralnim područjima.” Radi se o vrlo kontroverznoj upotrebi jezika čija je namjera zaštititi “seksualna prava.” U suštini se ovaj nedefinirani termin može protumačiti kao način zaštite seksualne anarhije.

Zatim, kao da sve ovo nije dovoljno, rezolucija o kojoj se još pregovara, a tiče se “prava ženskog djeteta“, zagađena je referencom kojom se žele progurati ozloglašene Primjedbe 14 i 15 Odbora za dječija prava. Ako se sjećate, u lipnju smo okupili nacije na Vijeću za ljudska prava u Ženevi kako bi izbacili ove primjedbe iz rezolucije o spriječavanju smrti djece mlađe od pet godina. 

Međutim, ovi su ljudi neumorni i konstantno pokušavaju ubaciti ovakvo smeće gdje god mogu, u nadi da će svi biti prezauzeti s tolikim brojem rezolucija te da će uspjeti u konačnici podmetnuti tako nešto. Kliknite ovdje i pročitajte naše prethodno upozorenje u kojem se daje pregled o tome kako su ove Primjedbe naročito loše jer između ostalog daju seksualnu i reproduktivnu slobodu djeci svih dobi.

Sad ćete pomisliti da sam s lošim stvarima završila, ali nažalost nisam.

Primili smo hitnu molbu od još jednog delegata koji nas želi informirati da se rezolucija o obitelji kojom se želi započeti 20-ta godišnjica Međunarodne godine obitelji upravo kvari neprijateljskim amandmanima koje su sastavile Europska unija (EU), Brazil, Sjedinjene Američke Države i druge liberalne zemlje s ciljem redefinicije obitelji.  

I napokon, također su nas upozorili na ozbiljan problem s rezolucijom o zaštiti „boraca za ženska prava.”  Ova je rezolucija puna višestrukih referenci o rodu, kao što su „rodno ugnjetavanje,” „rodna dimenzija”, „rodno-osjetljivo” i „rodna prava ” itd.

Norveška, koja je omogućila glasovanje o rezoluciji, nije htjela dopustiti da nacije uistinu o njoj raspravljaju. Umjesto toga su inzistirali na tome da svaka delegacija ima pravo na jedan komentar po svakom paragrafu te su odbacili sve prijedloge kojima se rod definira kao muški ili ženski ili koji pokušavaju definirati koja bi točno prava takozvani borci za ženska prava trebali štititi i braniti.

Organizacija Family Watch istražila je predloženu rezoluciju i otkrila da se na strani 16 Smjernica Ministarstva vanjskih poslova Norveške poziva na zaštitu: „Osoba koje se bore za prava lezbijki, homoseksualaca, biseksualaca i transrodnih osoba  (LGBT)” kao podkategorije „boraca za ženska prava” jer se nalaze pod povećanim rizikom.” Drugim riječima, Norveška, kroz ovu rezoluciju, pokušava nametnuti svoju nacionalnu politiku u vezi LGBT osoba svim državama članicama UN-a..

Također smo otkrili da je stručnjak imenovan od strane UN-a prozvao „Specijalnu izvjestiteljicu za borce za ljudska prava” zbog zloupotrebe svog službenog mandata jer koristi svoju poziciju da bi promicala LGBT “prava”, kao i Ured visokog povjerenika za ljudska prava koji pod “borce za ljudska prava” ubraja one koji promiču prava “seksualnih manjina” (npr. lezbijki, homoseksualaca, transseksualaca, biseksualaca, itd.). 

Što se na kraju dogodilo u svim ovim bitkama?

Sa zadovoljstvom možemo priopćiti da je priličan broj država članica UN-a, većinom zemlje G77, (pretežno zemlje u razvoju) iz Afrike, Karibi i muslimanske zemlje, skupa s Rusijom, postiglo sljedeće teško izborene pobjede nakon žestokih bitki.

Ove zemlje su čvrsto odbile prihvatiti neprihvatljivo, naročito kada se radilo o seksualizaciji djece, i dobile su ove bitke:

  • Reference na Deklaraciju iz Balija i LGBTQI prava uklonjene su iz deklaracije o mladima.
  • Reference na Primjedbe 14 i 15 Odbora za dječija prava kojima se djeci daje seksualna i reproduktivna sloboda uklonjene su iz rezolucije o dječjim pravima.
  • Referenca na “seksualna i reproduktivna prava” uklonjena je iz rezolucije o društvenoj inkluziji.
  • Reference kojima se pokušava redefinirati obitelj uklonjene su iz rezolucije o obitelji.

Treći odbor  Opće skupštine, koji se bavi ovim pitanjima,  još uvijek pregovara o nekim od ovih rezolucija koje još čekaju da se izglasa njihovo usvajanje na službenoj sjednici Opće skupštine.

Molimo se da nijedan od ishoda gore navedenih bitki dobivenih pozivanjem na obiteljske vrijednosti neće biti preokrenut prije usvajanja ovih rezolucija.

Djeci svijeta bi se zasigurno moglo bolje služiti i pomoći kada bi liberalne države i prevarantske agencije UN-a prestale gurati LGBT prava i seksualizaciju djece kao odgovor na sve svjetske probleme, i kada bi se umjesto toga fokusirale na stvarne potrebe djece.

Građani koji širom svijeta podržavaju obiteljske vrijednosti duguju veliku zahvalnost hrabrim i ustrajnim delegatima koji trenutno brane crtu bojišnice za obranu obitelji i obiteljskih vrijednosti u Ujedinjenim narodima.

Organizacija Family Watch će nastaviti pomagati ovim delegatima na sve moguće načine kako bi se zaustavili kontinuirani napadi na zdravlje i nevinost djece.

S poštovanjem,

Sharon Slater
Predsjednica organizacije
Family Watch International

Osim na Facebooku, možete nas podržati uplatom na ŽR 2360000-1102338528 ili pozivom na broj 060 800 334 (3,00 kn iz fiksne ili 4,04 kn iz mobilne mreže + PDV)!