Podržite nas!

Tri lezbijke i jedno dijete

02.05.2014 08:10

Zašto bi dijete imalo samo dvije majke kada može imati tri? Predstavljamo prvi lezbijski trio koji se odlučio vjenčati i podizati djecu. Svaki komentar je suvišan. Čitajući članak nemoguće je ne zapitati se kako to da je kod lezbijki moguća ovakva tradicionalna raspodjela rodnih uloga, a inače se djeci u Jovanovićevom zdravstvenom i građanskom odgoju ispire mozak time da se radi o diskriminaciji ukoliko muškarac i žena na sličan način raspodjele rodne uloge? 


Vjenčani lezbijski trio iz Massachusettsa očekuje prvo „zajedničko“ dijete


'Tripar' Brynn, Doll i Kitten Young vjenčao se u kolovozu 2013. i odlučio proširiti svoju obitelj putem in vitro oplodnje

Autor: Lee Moran

 

NEW YORK DAILY NEWS

 

Objavljeno: 23. travanj, 2014.

Tri žene i jedna beba!

Vjenčani lezbijski trio iz Massachusettsa očekuje svoje prvo dijete.

Brynn, Doll i Kitten Young – koje tvrde da su jedini „tripar" u svijetu – očekuju novorođenče koje se treba roditi za tri mjeseca.

Doll, koja ima 30, i Brynn, koja ima 32 godine, bile su zajedno dvije i pol godine kada su odlučile začiniti svoju vezu pronalaženjem još jedne partnerice.

Bile su totalno začarane nakon što su upoznale Kitten (27 godina) preko internetske stranice namijenjene ljudima koji žele trojac te su odlučile vjenčati se jedna za drugu (i treću) prošlog kolovoza.

Nakon što se podvrgla in vitro oplodnji uz pomoć nepoznatog donatora sjemena, najmlađa iz ove grupe sada je trudna.

„Nas tri oduvijek želimo djecu i želimo stvoriti obitelj,“ izjavila je za časopis The Sun Kitten, koja je poput Doll uzela od Brynn prezime budući da je Brynn stručnjakinja za informatičku tehnologiju i najviše zarađuje.

„Odlučile smo da ću ja nositi nositi i rađati djecu jer bih ja željela biti mama koja ostaje kod kuće i brine se o djeci," dodala je Kitten.

Massachusetts je 2004. godine postao prva država koja je legalizirala istospolni „brak“. Međutim, još uvijek ne dozvoljava poligamiju, što znači da bračni status ovog tria nije službeno priznat.

Unatoč tome, one tvrde da je njihov savez stvaran i valjan.

„U našim očima mi smo vjenčane. Našle smo pravne stručnjake koji su nam sastavili ugovore, tako da u slučaju razlaza ravnopravno dijelimo imovinu,“ rekla je Brynn.

„Plakala sam gledajući kako Doll i Kitten idu sa svojim očevima ruku pod ruku prema oltaru meni u susret. Nakon što smo razmijenile zavjete, Doll i Kitten su prvo poljubile mene pa onda jedna drugu,“ dodala je.

Trio spava zajedno u krevetu i imaju seksualne odnose u troje ili u parovima, dok Brynn jedina radi punih 40 sati tjedno kako bi novac stizao u kuću; Doll je zadužena za kuhanje, a Kitten za čišćenje i pospremanje.

Izvor: Daily News

 

Slika 1: Doll (lijevo) i Brynn opipavaju trbuh Kitten Young koja je u šestom mjesecu trudnoće. Tripar se nada da će jednog dana imati troje djece.

 

Slika 2: Trio pred oltarom na njihovu vjenčanju u kolovozu  2013.

Osim na Facebooku, možete nas podržati uplatom na ŽR 2360000-1102338528 ili pozivom na broj 060 800 334 (3,00 kn iz fiksne ili 4,04 kn iz mobilne mreže + PDV)!