Podržite nas!

Zakon o životnom partnerstvu – legalizacija istospolnog braka u RH

05.07.2014 10:15

Cijeli svoj mandat Kukuriku koalicija posvetila je samo jednoj stvari, a to nije oporavak hrvatskog gospodarstva ni bolji život hrvatskih građana i obitelji. Ne, to je destrukcija braka i obitelji putem devalorizacije tih institucija kroz reforme Obiteljskog zakona i uvođenje istospolnog braka i roditeljstva temeljem Zakona o životnom partnerstvu. Posebice Zakonom o životnom partnerstvu država, koju vodi Kukuriku koalicija, odustaje od  od poticanja braka kao društveno vrijedne institucije koju treba štititi i poticati jer daje nove članove društva koje odgaja u najprirodnijem okruženju – jedinom relevantnom za dobrobit djece. Umjesto toga, hrvatski porezni obveznici poticati će putem mirovinskog i zdravstvenog sustava te sustava socijalne skrbi sklapanje društveno nekorisnih zajednica koje se temelje isključivo na seksualnim preferencijama. Financirati će njihove porezne i druge olakšice te uvoz novih članova LGBT zajednice iz inozemstva i njihove beneficije.

Sljedeća prezentacija jasno govori kako je Kukuriku koalicija došla na vlast jedino s tim ciljem i kako od njega nipošto nije htjela odustati čak ni kada su građani na referendumu o braku jasno rekli 'NE' takvim planovima. Molimo čitatelje da što više dijele prezentaciju putem elektroničke pošte i društvenih mreža jer vlada RH već predugo obmanjuje javnost i zamagljuje istinu u pogledu Zakona o životnom partnerstvu.

Osim na Facebooku, možete nas podržati uplatom na ŽR 2360000-1102338528 ili pozivom na broj 060 800 334 (3,00 kn iz fiksne ili 4,04 kn iz mobilne mreže + PDV)!