Podržite nas!

Život je lijep

31.01.2013 23:30

Evo još jednog satiričkog video uratka na temu rodne ideologije. Zanimljivo je kako se ove parodije na Jovanovićev ZO tako dobro uklapaju u prostorni i vremenski kontekst nacizma i fašizma. Je li to zbog totalitarističkog načina uvođenja ili zbog liberalno-totalitarističkih ideja po kojima treba mijenjati moralna vizura cijele nacije – prosudite sami. Ono što je svakako uočljivo je proces kojim se loše i nenormalno prikazuje kao dobro i normalno, a dobro i normalno kao loše i nenormalno.

Određene (seksualne) manjine imaju snagu, utjecaj i moć nametanja svojih stavova većini i to, paradoksalno, pod krinkom zaštite svojih navodno ugroženih prava. Ali, ako su im prava toliko ugrožena, otkud im takva snaga, utjecaj i moć? Povrh toga, te manjine, a radi se o LGBTIQ zajednicama, koje se toliko pozivaju na toleranciju kada se radi o njihovim ciljevima, očigledno, grubo i nasilnički uskraćuju to pravo drugima, koji se isto tako pozivaju na svoja, suspendirana prava.

Konkretno, radi se o Zdravstvenom odgoju, školskom programu za djecu protiv kojega se bune oni roditelji koji svoj roditeljski poziv shvaćaju savjesno i odgovorno i žele svoju djecu odgajati upravo u tom kontekstu – da budu savjesna i odgovorna. S druge pak strane, najglasniji zagovornici nametnutog ZO-a su upravo neki pripadnici seksualnih manjina koji nemaju, a najvjerojatnije neće nikada niti imati – vlastitu djecu.

U tim svojim nastojanjima idu toliko daleko da sabotiraju predavanja i vrijeđaju stariju gospođu koja se bori protiv pedofilije (što bi trebao biti legitiman cilj svake normalne osobe), prozivajući je za širenje govora mržnje i relativiziranje holokausta iako se radi o Židovki kojoj je rodbina izginula u strahotama holokausta. S druge strane, podržavaju osobu koja se školovala na institutu čiji je utemelj pedofil, kao i većina njegovih suradnika i koji usko surađuje s drugim dokazanim pedofilom.

Neki članovi homoseksualne zajednice javno, po Facebook stranicama pozivaju svoje istomišljenike da prijavljuju stranice www.zdravstveniodgoj.com Facebooku za širenje mržnje na temelju rodne pripadnosti i homofobiju što su vrlo teške optužbe. Zašto? Samo zato jer ove stranice publiciraju sadržaj koji argumentirano iznosi niz činjenica u prilog tvrdnji da je ovaj program Zdravstvenog odgoja loš, neprofesionalan, nestručan, znanstveno neutemeljen, dobno neprimjeren i šlampav.

Stoga, još jednom poručujemo svima: želimo Zdravstveni odgoj koji će kroz školski program podupirati i biti partner obitelji u odgoju djece, a ne joj biti suparnik. Želimo takav zdravstveni odgoj koji će inzistirati na zrelom i odgovornom ponašanju, zagovarati uzdržljivost i krepost u svim segmentima odgoja, a ne samo u spolnosti. Želimo mogućnost izbora upravo takvog Zdravstvenog odgoja za našu djecu, a za sve one koji žele na drugačiji način odgajati svoju djecu, želimo da odaberu upravo ovakav Zdravstveni odgoj kakav je uveden. Uz mogućnost izbora u slobodi život će nam svima biti ljepši.

Osim na Facebooku, možete nas podržati uplatom na ŽR 2360000-1102338528 ili pozivom na broj 060 800 334 (3,00 kn iz fiksne ili 4,04 kn iz mobilne mreže + PDV)!

I na kraju, evo video uratka koji smo obećali – život je lijep!