Podržite nas!

U Francuskoj 20 žena godišnje umire zbog oralne kontracepcije

04.04.2013 21:00

Francuska agencija za lijekove i zdravstvene proizvode (ANSM) objavila je rezultate istraživanja u kojima se dokazuje kako je 20 smrtnih slučajeva francuskih žena godišnje povezano s uzimanjem oralnih kontraceptiva. Zbog šokantnih rezultata istraživanja i činjenice da je veliki broj žena podnio tužbe protiv farmaceutskih kompanija i glavnog direktora Francuske agencije za lijekove francuski ministar zdravstva preporučio je liječnicima da oralne kontraceptive prepisuju samo „u iznimnim slučajevima“ te je skinuo oralne kontraceptive treće i četvrte generacije s popisa lijekova koje pokriva nacionalno zdravstveno osiguranje. 

Najviše smrtnih slučajeva povezano je s uzimanjem oralnih kontraceptiva treće i četvrte generalcije koje proizvodi i na tržištu prodaje farmaceutska tvrtka Bayer Pharmaceuticals pod trgovačkim imenom Yaz, Beyaz, Yasmin i Safyral. Ista tvrtka koja je sponzor internetskih stranica koje se preporučuju učenicima u informativnom letku o kontracepciji i spolno prenosivim bolestima koji se dijeli u našim školama u sklopu radionica o zdravstvenom odgoju!

Opširnije »

Kinseyeva prijevara stoljeća

03.04.2013 23:00

Kako je moguće da je jedan čovjek, temeljem lažiranih rezultata svojih "istraživanja" obmanuo cjelokupnu američku i svjetsku javnost i uspio stvoriti stav o prosječnom Amerikancu kao seksualnom manijaku, koji redovito posjećuje prostitutke, vara svojeg bračnog druga i ne preza od sodomije i pedofilije? O posljedicama takvoga pristupa spolnosti i o Kinseyevu utjecaju na spolni odgoj koji je preplavio škole na Zapadu – i koji se sada nameće i u Hrvatskoj – govori dr. Judith Reisman.

Opširnije »

EU – obećana zemlja za gay populaciju

03.04.2013 22:30

Ervin Budiselić napisao je još jedan odličan članak u kojem istražuje postoji li valjani argumenti za ili protiv legalizacije istospolnih brakova? Neki znanstveni krugovi smatraju kako svaki argument protiv, proizlazi ili iz vjerskog fanatizma ili određene zatucanosti ili nazadnosti. Zbog toga ne postoji objektivna rasprava o temi istospolnih brakova, budući se a priori odbacuje svaki argument protiv. Gay lobi je dobio koncesiju na temu ljudske spolnosti i ljudskih prava i sve što se ne slaže s njihovom "istinom", napada se i osuđuje.

Opširnije »

Kako djeluju promicatelji pedofilije?

02.04.2013 00:30

Zašto u zadnje vrijeme imamo toliku navalu zagovaratelja pedofilije? Zato što oni svoje djelovanje provode kao borbu koja ima točno određena pravila i faze. Borba za prava homoseksualaca i feministički pokret su već u fazi broj dva, dok je "borba za prava pedofila" još u fazi broj jedan.

Više o tome pročitajte u članku pod pod naslovom "Pokret za legalizaciju pedofilije, strategija i argumenti" koji je pripremila Lidija Paris

Opširnije »

Splićani oštro protiv T-Portala i promicanja pedofilije

01.04.2013 23:30

Kakve veze imaju T-portal, Queer Zagreb, zdravstveni odgoj i promicanje pedofilije? Gert Hekma, skandalozni nizozemski promicatelj pedofilije, koji je u Hrvatsku došao na poziv udruge Queer Zagreb ne prestaje sablažnjivati javnost svojim izjavama. Prostor za medijsko djelovanje neodgovorno mu je poklonio T-portal koji je 28. ožujka objavio njegov intervju koji predstavlja do sad nezabilježenu propagandu pedofilskih stavova u Hrvatskoj.

Da li je to sve slučajnost? Iako su građani zgroženi javnim pozivanjem na pedofiliju te su podnijeli  kaznene prijave kao i apel Pravobraniteljici za djecu da konačno nešto napravi u zaštiti prava djece, ističemo da je ovo samo logičan nastavak stavova koje zastupa seksolog Aleksandar Štulhofer, autor spolnog odgoja uvedenog u Hrvatske škole, a koji surađuje s najpoznatijim svjetskim promicateljima pedofilije.

Opširnije »

T-Com podržava pedofila Hekmu?

01.04.2013 16:00

Internetom kruži potpisano pismo čitatelja (podaci poznati uredništvu) koji je zgrožen postupkom T-Comovog internetskog portala T-Portal koji je objavio intervju s Gertom Hekmom, javnim zagovarateljem pedofilije. Članak pod naslovom 'Homoseksualnost i pedofilija su povijesni suputnici' objavljen je ovdje.

U pismu čitatelj poziva na bojkot T-Comovih usluga i slanje pritužbi upravi T-Coma kao i nadu da će Pravobraniteljica za djecu konačno reagirati. U nastavku prenosimo pismo u cijelosti.

 

Opširnije »

Djeca trebaju mamu i tatu - to znaju i homoseksualci

01.04.2013 01:30

Mediji vole prikazivati pripadnike LGBT zajednice kao monolitnu grupu, koja o svim pitanjima ima jednak stav. Međutim, sve više je pripadnika ove zajednice koji otvoreno staju u obranu braka kao zajednice žene i muškarca. Prenosimo razmišljanja homoseksualca koji otvoreno govori o razlici između tradicionalnog braka i homoseksualne veze. To su prije svega razmišljanja oca koji shvaća da su aktivisti za prava lezbijki i homoseksualaca u svojoj ideološkoj i sebičnoj bitci potpuno zaboravili na dječja prava i upozorava kakve će to nesagledive komplikacije za djecu i odrasle u konačnici donijeti.

Opširnije »

Želimo Vam sretan i blagoslovljen Uskrs

31.03.2013 11:30

Svim čitateljima portala i Facebook grupe www.zdravstveniodgoj.com želimo sretan i blagoslovljen Uskrs!

Kraljice Neba - raduj se, uskrsnu kako je rekao! Aleluja!

Opširnije »

Nova francuska revolucija

30.03.2013 19:30

„LA MANIF POUR TOUS“ – manifestacija za sve – je odgovor naroda na prijedlog zakona „LE MARIAGE POUR TOUS“ – brak za sve. Glavna organizatorica ovih okupljanja već je pozvana u druge europske zemlje i u SAD… Je li na pomolu novi oblik Francuske revolucije koja će zapaliti cijeli svijet?

U ponedjeljak 25. ožujka, dan poslije neviđenih masovnih okupljanja u Parizu i u mnogim drugim gradovima u Francuskoj, događaj je komentirao i analizirao francuski filozof Henri Hude (www.henrihude.fr). Govori kao građanin, zbog prava i dužnosti koje ima svaki građanin, ali i s intelektualnom i društvenom odgovornošću pisca, znanstvenika i filozofa. Čitajući njegove riječi, čovjek se pita govori li on o Francuskoj ili o Hrvatskoj? Sličnosti su frapantne…

Opširnije »

Roditelji su rješenje, a ne problem

30.03.2013 10:30

Dok nam ugledni seksolog Aleksandar Štulhofer javno predstavlja Nizozemsku kao raj seksualnih sloboda i zemlju-primjer s obzirom na uspješnost provođenja pristupa cjelovite seksualne edukacije koja je dovela ondašnju razinu tinejdžerskih trudnoća na najnižu razinu u razvijenom zapadnom svijetu, on zaboravlja (namjerno ili nenamjerno) da nedavna istraživanja pokazuju da ova „nizozemska utopija“ u stvarnosti svoj uspjeh na ovom polju duguje ni manje ni više negoli ­ – roditeljima i njihovoj mogućnosti izbora.

Vrijeme je da se roditelji ponovno vrate na pozornicu. Državne politike i institucije trebale bi podržavati, poticati i dati vlast roditeljima te jačati obitelj. Birokrati bi se trebali maknuti s puta i dozvoliti roditeljima da budu roditelji. Otac i Majka stvarno znaju najbolje.

Opširnije »