Podržite nas!

Šesta video snimka: Krađa bebinih organa

16.08.2015 10:25

Šesti tajno snimljeni video o Planned Parenthoodu srećom ne sadrži šokantne eksplicitne prikaze dijelova abortiranih fetusa, ali sadrži još bolnije svjedočanstvo Holly O'Donnell, licencirane medicinske tehničarke koja je kao zaposlenica biotehnološke start-up kompanije StemExpress provela šest mjeseci radeći unutar klinika Planned Parenthooda. Bilo je to zastrašujućih šest mjeseci, rad u morbidnoj atmosferi gdje “se čuju vriskovi, plač…. Bilo je strašno.”

Opširnije »

Nastradala nakon dvoboja u mješovitim borilačkim vještinama s transrodnom osobom

13.08.2015 08.15

Kontroverza oko transrodne natjecateljice ili natjecatelja u borilačkim vještinama Fallon Fox izbila je u svijetu sporta prošle godine oko toga treba li joj se izdati dozvola za natjecanje sa ženskim rivalima budući da zbog svoje muške „prošlosti“ ima evidentnu fizičku prednost nad ostalim ženskim natjecateljicama. Video snimka ne prikazuje Fallon Fox već drugu transrodnu osobu. Fallon Fox je napravila tranziciju iz muškog u ženski spol, dok snimka, svrstana od strane žirija prestižne marketinške nagrade Clio Awards među 5 najboljih LGBT reklama u lipnju 2015., prikazuje tranziciju iz ženskog u muški spol. I dok oglašivačka industrija pokušava takvu bolnu tranziciju prikazati kao nešto primamljivo, većini ljudi ostaje neshvatljivo kako se psihički uravnotežena osoba može odlučiti na takvo okrutno tjelesno sakaćenje.

Opširnije »

UN-ov odbor od Hrvatske traži da građani financiraju pobačaje kroz zdravstveno osiguranje

06.08.2015 12:43

Skandalozne preporuke Hrvatskoj od strane UN-ova Odbora za uklanjanje svih oblika diskriminacije (CEDAW) uključuju između ostalog: dostupnost pobačaja i moderne kontracepcije (“pilula za dan poslije”) tako da budu pokriveni iz zdravstvenog osiguranja, povećanje broja sati spolnog i reproduktivnog odgoja i “reguliranje prava na priziv savjesti”. Važno je naglasiti da ove preporuke za Hrvatsku nisu obvezujuće iako su pojedini mediji i lobiji skloni tumačenju da ih je Hrvatska obavezna provesti.

Opširnije »

Četvrta video snimka: „Želi li netko mozak?“

06.08.2015 12:36

Čak i nakon objave četvrtog tajno snimljenog videa o trgovini organima abortirane djece koja se odvija unutar klinika Planned Parenthooda američki Kongres nije uspio izglasati raspravu o prijedlogu zakona za hitnom obustavom financiranja iz federalnog proračuna tom abortivnom lancu. Četvrta snimka je prestravična za gledanje jer prikazuje demonstraciju „kvalitete“ fetalnih organa nakon tehnike abortusa koju koriste liječnici Planned Parenthooda. Pred potencijalnim kupcima zaposlenici laboratorija patologije uz sablasan smijeh sortiraju organe fetusa iz abortirane mase. Snimka pokazuje kako se čak i oni vesele muškom djetetu – ali mrtvom. U međuvremenu je objavljena i peta snimka na kojoj direktorica odjela istraživanja jedne od klinike PP-a govori, opet za vrijeme ručka, kako je „seciranje abortiranih beba u određenoj mjeri odvratno, ali u biti – zabavno.“

Opširnije »

Treća video snimka o PP-u: Stravično sortiranje organa abortirane djece

29.07.2015 14:16

Treća video snimka o prodaji dijelova tijela abortiranih beba unutar Planned Parenthooda je uistinu uznemirujuća jer prikazuje zaposlenike Planned Parenthooda iz Colorada kako seciraju abortirano dijete staro 11 tjedana u pokušaju da odvoje organe i druge dijelove tijela koji imaju prodajnu vrijednost. Snimljena je na osnovu svjedočanstva žene, bivše zaposlenice Planned Parenthooda, koja je 6 mjeseci imala zadatak raditi odabir trudnica koje dolaze u kliniku na abortus a zadovoljavaju kriterije za prikupljanje i prodaju fetalnog tkiva nakon abortusa. Sada ona razotkriva profitom motiviranu nabavu i prodaju fetalnog tkiva te organizacije, a snimka također sadrži nova priznanja visoko pozicioniranih čelnika Planned Parenthooda te uvid u nezakonitu strukturu cijena dijelova tijela abortiranih beba. Upozoravamo da će sadržaj snimke mnogi čitatelji smatrati uznemirujućim i potresnim.

Opširnije »

Roditelji spasili život sinu tetraplegičaru nakon što je supruga tražila eutanaziju

28.07.2015 08:05

Slučaj koji je u posljednjih mjesec dana izazvao velike rasprave u francuskoj, ali i svjetskoj javnosti, završio je pobjedom prava na život. Supruga tetraplegičara koji je stradao u prometnoj nesreći zatražila je pasivnu eutanaziju za svog supruga, iako on takvo što nije sam zatražio. Njegovi roditelji izborili su se za promjenu odluke liječnika jer nisu odustajali od borbe za sinovljev život čak i nakon skandalozne odluke Europskog suda za ljudska prava koji je početkom lipnja dopustio eutanaziju. Ovaj slučaj nas upozorava na kakvoj se skliskoj litici nalazi ljudski život baš svakoga od nas jednom kada se ozakoni bilo kakav oblik eutanazije.

Opširnije »

Hillary Clinton brani Planned Parenthood i tvrdi da žene ne bi mogle bez njihovih “usluga”

26.07.2015 10:55

Najprije iskorištavaju žene i njihovu nesreću nagovarajući ih na abortuse na kojima zarađuju dvostruko - prodajući nakon abortusa organe ubijene djece, a kada je njihova nemoralna degutantna praksa napokon razotkrivena u javnosti, opet se koriste ženama tvrdeći da se radi o lažnim optužbama koje imaju za cilj naštetiti ženama i oduzeti im “prava”. Planned Parenthood je ovih dana dobio i snažnu podršku predsjedničke kandidatkinje Hillary Clinton.

Opširnije »

Nevladine udruge zagovaraju pravo na život na Odboru za ljudska prava UN-a

24.07.2015 14:05

Odbor za ljudska prava UN-a (HRC) odlučio je ažurirati svoju definiciju prava na život. U tom pogledu odvijala se još jedna bitka za pravo na život 14. srpnja u Ženevi između pro-life udruga i lijevo-liberalnih udruga. Dieter Egert, osoba koja je od njemačkog suda imenovana „Pravnim zastupnikom i zaštitnikom njemačke nerođene djece kojoj prijeti abortus“, osudio je mučenje djece prilikom abortusa jer ona osjećaju bol te zatražio da se prestane „preporučivati smrt abortusom kao rješenje“. Također se osvrnuo na činjenicu da žene najčešće žale što su počinile abortus. Definicija prava na život nije nadopunjena na način da se njome izričito zaštiti život nerođena djeteta, ali ipak je izbjegnuto unošenje dodatnih opasnih tumačenja kao što je „pravo na abortus žena i djevojaka“. Prenosimo izvješće Agende Europe.

Opširnije »

Nakon presude Vrhovnog suda u SAD-u pada potpora istospolnom “braku”

23.07.2015 15:30

Rezultati najnovijeg ispitivanja javnog mnijenja agencije GFK i Associated Press-a pokazuju da se 41% Amerikanaca ne slaže s odlukom Vrhovnog suda kojom je ozakonjen gay “brak”, dok samo 39% ispitanika podržava odluku. Izgleda da je pitanje vjerske slobode odlučujući čimbenik u promjeni javnog mnijenja. Amerikanci ne gledaju blagonaklono na činjenicu da vlada maltretira i progoni njihove sugrađane koji nisu učinili nikakav prijestup već ih se kriminalizira jedino zbog toga što se drže svojih moralnih načela.

Opširnije »

Objavljena druga video snimka s čelnicima Planned Parenthooda koji prodaju dijelove tijela abortiranih beba

21.07.2015 22:25

Moralno potonuće lijevo-liberalne opcije, ne samo političara nego i novinara te medija koji ih podržavaju, ogledava se u hladnokrvnosti predstavnika Bijele kuće koji niti ne žele pogledati video snimku koja je šokirala svijet i milijune Amerikanaca te koji mirno najavljuju da će i dalje financirati abortivni biznis Planned Parenthooda. Američki porezni obveznici izdvajaju preko 500 milijuna godišnje za financiranje Planned Parenthooda! Mediji i poltičari koji sudjeluju u popravku štete koju je prouzročila objava snimke u javnosti jednako su suučesnici u ovom strašnom zločinu. Metode diskreditacije u javnosti onih osoba i organizacija koje su snimile video materijal i iznijele ga u javnost uvelike podsjećaju na ponašanje i odnos nekih hrvatskih medija i aktera prema novinarki Karolini Vidović Krišto koja je raskrinkala pozadinu spolnog odgoja čiji je kreator kinseyevac Aleksandar Štulhofer. U međuvremenu je objavljena i druga šokantna snimka koju prenosimo.

Opširnije »