Podržite nas!

Hillary Clinton brani Planned Parenthood i tvrdi da žene ne bi mogle bez njihovih “usluga”

26.07.2015 10:55

Najprije iskorištavaju žene i njihovu nesreću nagovarajući ih na abortuse na kojima zarađuju dvostruko - prodajući nakon abortusa organe ubijene djece, a kada je njihova nemoralna degutantna praksa napokon razotkrivena u javnosti, opet se koriste ženama tvrdeći da se radi o lažnim optužbama koje imaju za cilj naštetiti ženama i oduzeti im “prava”. Planned Parenthood je ovih dana dobio i snažnu podršku predsjedničke kandidatkinje Hillary Clinton.

Opširnije »

Nevladine udruge zagovaraju pravo na život na Odboru za ljudska prava UN-a

24.07.2015 14:05

Odbor za ljudska prava UN-a (HRC) odlučio je ažurirati svoju definiciju prava na život. U tom pogledu odvijala se još jedna bitka za pravo na život 14. srpnja u Ženevi između pro-life udruga i lijevo-liberalnih udruga. Dieter Egert, osoba koja je od njemačkog suda imenovana „Pravnim zastupnikom i zaštitnikom njemačke nerođene djece kojoj prijeti abortus“, osudio je mučenje djece prilikom abortusa jer ona osjećaju bol te zatražio da se prestane „preporučivati smrt abortusom kao rješenje“. Također se osvrnuo na činjenicu da žene najčešće žale što su počinile abortus. Definicija prava na život nije nadopunjena na način da se njome izričito zaštiti život nerođena djeteta, ali ipak je izbjegnuto unošenje dodatnih opasnih tumačenja kao što je „pravo na abortus žena i djevojaka“. Prenosimo izvješće Agende Europe.

Opširnije »

Nakon presude Vrhovnog suda u SAD-u pada potpora istospolnom “braku”

23.07.2015 15:30

Rezultati najnovijeg ispitivanja javnog mnijenja agencije GFK i Associated Press-a pokazuju da se 41% Amerikanaca ne slaže s odlukom Vrhovnog suda kojom je ozakonjen gay “brak”, dok samo 39% ispitanika podržava odluku. Izgleda da je pitanje vjerske slobode odlučujući čimbenik u promjeni javnog mnijenja. Amerikanci ne gledaju blagonaklono na činjenicu da vlada maltretira i progoni njihove sugrađane koji nisu učinili nikakav prijestup već ih se kriminalizira jedino zbog toga što se drže svojih moralnih načela.

Opširnije »

Objavljena druga video snimka s čelnicima Planned Parenthooda koji prodaju dijelove tijela abortiranih beba

21.07.2015 22:25

Moralno potonuće lijevo-liberalne opcije, ne samo političara nego i novinara te medija koji ih podržavaju, ogledava se u hladnokrvnosti predstavnika Bijele kuće koji niti ne žele pogledati video snimku koja je šokirala svijet i milijune Amerikanaca te koji mirno najavljuju da će i dalje financirati abortivni biznis Planned Parenthooda. Američki porezni obveznici izdvajaju preko 500 milijuna godišnje za financiranje Planned Parenthooda! Mediji i poltičari koji sudjeluju u popravku štete koju je prouzročila objava snimke u javnosti jednako su suučesnici u ovom strašnom zločinu. Metode diskreditacije u javnosti onih osoba i organizacija koje su snimile video materijal i iznijele ga u javnost uvelike podsjećaju na ponašanje i odnos nekih hrvatskih medija i aktera prema novinarki Karolini Vidović Krišto koja je raskrinkala pozadinu spolnog odgoja čiji je kreator kinseyevac Aleksandar Štulhofer. U međuvremenu je objavljena i druga šokantna snimka koju prenosimo.

Opširnije »

Slučaj Nucatola - čedomorstvo u svrhu zarade?

21.07.2015 18:10

Započela je obećana istraga o šokantnoj video snimci koja prikazuje visoko pozicioniranu liječnicu Planned Parenthooda kako aktivistima koji glume kupce iz tvrtke za biološka istraživanja opisuje najnovije trendove u ilegalnoj prodaji dijelova tijela abortiranih beba unutar industrije abortusa. Dr. Deborah Nucatola morat će se pojaviti pred čelnicima Odbora za energiju i trgovinu američkog Kongresa najkasnije do 31. srpnja ove godine i odgovoriti na mnoga neugodna pitanja. Jedno od pitanja bit će i ono koje postavlja Marcel Holjevac u ovom tekstu: uključuje li prikupljanje tkiva abortiranih beba i namjerno odgađanje postupka abortusa dok plod dovoljno ne sazrije jer su organi rano abortiranih fetusa zapravo nerazvijeni i nezreli za ispitivanja? 

Opširnije »

Brojač abortusa

20.07.2015 13:20

Degutantna priča o direktorici Planned Parenthooda i razotkrivanje ilegalne prakse prodaje dijelova tijela abortiranih beba u industriji abortusa vjerujemo da je potresla čak i zagovornike abortusa. Hladnokrvnost ljudi u tom biznisu zastrašujuća je i pokazuje da se nismo daleko odmakli od svireposti ideologija koje su istrebljivale čitave ljudske rase, dok su njihovi znanstvenici pod mikroskopom secirali i proučavali glave i ostale organe ubijene djece u logorima. Možda će vas i ovo slučajno otkriće našeg suradnika asocirati na nacističku ideologiju koja se zapravo velikim dijelom oslanjala na eugenički projekt Margaret Sanger i Američkog eugeničkog društva.

Opširnije »

Nastavlja se ideološka diktatura u školama

19.07.2015 09:30

Na nedavno završenom natječaju za odabir autora za izradu kurikuluma međupredmetnih tema iz područja zdravstvenog i građanskog odgoja odabrane su ponovno samo politički podobne osobe koje promoviraju radikalno liberalnu ideologiju, poput Sanje Musić Milanović, premijerove supruge ili Vesne Jureša, jedne od najbližih suradnica Aleksandra Štulhofera, javlja GROZD – Glas roditelja za djecu u svom priopćenju. Začuđuje ponovni angažman navedenih osoba koje su bile autorice prošlog programa zdravstvenog odgoja koji se pokazao potpuno neuspješnim.

Opširnije »

UN usvojio “moćnu” rezoluciju o obitelji – seksualni radikali izvan sebe!

17.07.2015 08:13

Ova rezolucija, najsnažniji je i najopsežniji dokument UN-a o zaštiti obitelji, do sad. Delegacije UN-a koje se zalažu za obitelj ostvarile su usvajanje Rezolucije, unatoč snažnim protivljenjima razvijenih zemalja koje krše međunarodne obveze iz obvezujućih dokumenata UN-a koji štite obitelj npr. Opće deklaracije o ljudskim pravima (čl. 16.), Međunarodnog  pakta o ekonomskim socijalnim i kulturnim pravima (čl. 10), Međunarodne konvencije o zaštiti prava svih radnika migranata i članova njihovih obitelji (čl. 44)… CitizenGO Hrvatska vas poziva da podržite rad zemalja koje se bore za zaštitu obitelji, unatoč napadima,  te da onim zemljama koje su glasale protiv date do znanja da je to neprihvatljivo.  Premda ova rezolucija vraća nadu usred rastućeg trenda napada na obitelj, činjenica da su se najmoćnije zemlje svijeta poput SAD-a, Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Japana i Nizozemske snažno suprotstavile ovoj rezoluciji i umjesto toga pripremale plan kako bi se u nju ubacila tzv. reproduktivna prava i različite vrste obitelji je vrlo zabrinjavajuća. Protiv rezolucije su bile čak i Irska, Portugal, Južnoafrička Republika i Estonija. Peticiju CitizenGO Hrvatske možete potpisati ovdje.

Opširnije »

Hrvatska bi trebala plakati nad sebičnosti odraslih

15.07.2015 13:55

Ako djetetu želiš namjerno uskratiti oca ili majku, je li to ljubav? Ako ga pretvaraš u stvar bez korijena i identiteta, je li i to ljubav? Ako ga namjerno uvlačiš u svoj istospolni košmar radi kojega si nesretan/a čitav svoj život, zar bi to trebala biti ljubav?

Opširnije »

Zakon o životnom partnerstvu stvorio je paralelni institut braka

15.07.2015 08:00

Dekanica i predstojnica Katedre za obiteljsko pravo na Pravnom fakultetu u Zagrebu prof. dr. sc. Dubravka Hrabar komentirala je za narod.hr vijest da je ovih dana dodijeljena prva partnerska skrb dvjema ženama, što znači da će dijete nažalost biti odgajano uz dvije “mame” uz blagoslov države. U ovom slučaju pravni sustav RH je izigran na dvostruki način uz pomoć Zakona o životnom partnerstvu čija je ustavnost formalno i sadržajno prijeporna, a Ustavni sud još uvijek ne želi reagirati iako su podnesena već dva prijedloga za ocjenu ustavnosti zakona kojim je vlada premijera Milanovića izigrala volju naroda. Budući da se partnerska skrb odnosno ime lezbijske partnerice majke djeteta upisuje u maticu rođenih, dijete bi moglo biti zakinuto u pravu da sazna tko mu je otac.

Opširnije »