Podržite nas!

Osjećate li se nelagodno?

29.06.2015 08:00

Čitatelj nam je poslao prijedlog o potrebi za novom inicijativom – uklanjanje neprikladnih proizvoda i sadržaja s mjesta na kojima su lako dostupna djeci. Radi se o jednostavno provedivoj mjeri koja iziskuje zanemarive troškove i jedino što je potrebno jest malo dobre volje.

Opširnije »

„TED 2“ nije film za djecu već bajka za „napredne“ odrasle

26.06.2015 11:00

Režiser komedije o plišanom medvjediću koji govori dosjetio se u drugom nastavku filma učiniti „Teda“ još naprednijim: plišani medvjedić glumi „različitost“ i vodi bitku za svoja „seksualna prava“. Nemojte se slučajno zabuniti i odvesti svoje mališane u kino gledati „Ted 2“ jer biste se mogli naći u vrlo nezgodnoj situaciji.... 

Opširnije »

Zakon o životnom partnerstvu devet mjeseci kasnije

24.06.2015 18:30

Podsjetimo se koja sve materijalna prava omogućuje homoseksualcima i lezbijkama Zakon o životnom partnerstvu, koji je hrvatska Vlada predvođena SDP-om i HNS-om donijela gazeći volju građana izraženu na referendumu.  Sklapanjem životnoga partnerstva ili čak bez ikakve registracije zakon im omogućuje da steknu imovinu, vlasništvo, autorska i slična prava, naslijede svojega partnera kao zakonski nasljednik prvoga nasljednoga reda i bez plaćanja poreza; da imaju olakšice pri plaćanju poreza na dohodak i promet nekretnina, uživanju životnoga, mirovinskoga i zdravstvenoga osiguranja; da njihovi partneri dobiju azil, dozvolu boravka i radnu dozvolu, socijalnu skrb, prebivalište i hrvatsko državljanstvo. 

Opširnije »

Ne iskorištavajte moju bol kao oružje: Neplodnost i istospolni “brak”

23.06.2015 20:20

„Neplodnost ne čini naš brak nevaljanim, već mi cijelo vrijeme doživljavamo neplodnost kao nemogućnost ispunjavanja temeljnog aspekta braka. To je gubitak za nas na način koji nikada ne može postojati kod istospolnog para koji ne može ni očekivati plodnost. Naš odnos je usmjeren na imati djecu, čak i ako je frustriran i neispunjen.“ Uspoređivanje homoseksualnih parova i neplodnih heteroseksualnih brakova nije samo glupo već i bešćutno ignoriranje živog iskustva neplodnih parova. Pa ipak, homoaktivisti to konstantno rade ne obazirući se na bolne rane koje na taj način otvaraju kod parova koji godinama i desetljećima prolaze agoniju jer ne mogu zanijeti toliko željeno dijete. Homoseksualna i lezbijska ljubav ne traži plodnost već puko fizičko zadovoljenje koje nikada ne dolazi. To je kompulzivno traženje svoje izgubljene ženskosti ili muškosti u istom spolu, potpuno neadekvatno samoliječenje rana iz djetinjstva u ponižavajućim seksualnim odnosima. Nasuprot tome, zrela ljubav želi plodnost i djecu s voljenom osobom. Ne s nekom trećom osobom, već upravo s voljenom osobom. A to po zakonu prirode može biti jedino osoba suprotnog spola.

Opširnije »

Nakon izrazito blasfemične gay parade Brazil uvodi zakon protiv „Kristofobije“

22.06.2015 19:40

Video snimka 12-godišnjeg dječaka koji polugol pleše izazovni ples na gay paradi nije nažalost jedini događaj s povorki ponosa koji je ove godine šokirao javnost u Brazilu. Homoseksualci i transeksualci ovaj put s pretjerali s profaniranjem vjerskih simbola što je navelo političare da izrade prijedlog zakona kojim bi se vrijeđanje vjerskih simbola i osjećaja građana kažnjavalo i s do 8 godina zatvora. Najtragičnije je što brazilska vlada koristi novce poreznih obveznika kako bi sponzorirala događaje na kojima se LGBT osobe iživljavaju na račun vjerskih osjećaja većine građana.

Opširnije »

Stravično: Dječak pleše na Gay prideu

20.06.2015 16:30

Gay prideovi su mjesta light i hard core pornografije – to je zadnje mjesto na koje biste poveli svoje dijete. No čini se da od kada su odraslii poludjeli djeca imaju sve manje izbora i sve manje šanse za zadržati svoju nevinost. U Švedskoj djeca sudjeluju na gay prideu u sklopu predškolske edukacije, a u Brazilu se pretvaraju u seksualne objekte pred razularenom masom šareno ili oskudno obučenih odraslih svakakvih seksualnih orijentacija.

Opširnije »

Ukinite konačno ovakav zdravstveni odgoj!

19.06.2015 11:50

Udruge Glas roditelja za djecu – GROZD i Vigilare pozivaju građane, posebice roditelje, da se odazovu njihovoj inicijativi kojom se od ministra Vedrana Mornara i MZOS-a traži ukidanje nestručnog i protuzakonitog koncepta zdravstvenog odgoja koji se još uvijek provodi u hrvatskim školama. Izvješćuju kako je do sada već 6.500 građana potpisalo pismo ministru Mornaru. Molimo vas da se pridružite ovoj inicijativi i širite ju među poznanicima jer idejni kreatori spolnog odgoja očito nisu zadovoljni provođenjem i učincima programa po školama te pokazuju uporna nastojanja da svoje projekte osnaže dodatnim programima za učenike (gostovanja dr. Dubravka Lepušića po školama, radionice lezbijske udruge LORI koje se također bez ikakve najave održavaju po školama i sl.) kao i edukacijom (čitaj: indoktrinacijom nastavnika). Nastavnici već javljaju kako su po stručnim skupovima izloženi pretežno ideološkoj indoktrinaciji na temu spolnog odgoja i građanskog odgoja.  

Opširnije »

Tajna sprega države i moćne LGBT udruge u postupku protiv vlasnika slastičarne

19.06.2015 07:45

Jedna od teorija kojom se objašnjava razlog zašto se LGBT prava nasilno „guraju“ u većini zemalja od strane svjetskih moćnika jest da su ona poligon za ukidanje ljudskih prava, pogotovo prava na slobodu mišljenja, govora, vjeroispovjesti i prava roditelja na odgoj svoje djece. Tako smo se nedavno mogli uvjeriti kako Kanada, treća zemlja u svijetu u kojoj je ozakonjen istospolni „brak“ (2005.), sve više postaje nalik Sjevernoj Koreji. U američkoj državi Oregon pak u pogledu antidiskriminacijskih zakona vrijedi drevno balkansko pravilo „kadija te tuži, kadija te sudi“.

Opširnije »

Pročitajte svjedočanstvo muškarca koji je promijenio spol – i požalio!

16.06.2015 14:30

Transseksualni pokret nekritički veliča promjenu spola ne iznoseći točne informacije o tome da složena i bolna operacija kojoj se najčešće podvrgavaju muškarci – ne ublažava psihičke i emocionalne probleme osoba koje se “loše osjećaju u svojoj koži” te da se nakon promjene spola broj samoubostava ne smanjuje. Narod.hr donosi svjedočanstvo muškarca, Walta Heyera, koji je promijenio spol i 8 godina živio kao žena.

Opširnije »

Opasan presedan: Kalifornijski sudac tvrdi da analno silovanje trogodišnje djevojčice NIJE nasilje

15.06.2015 20:00

Čini se da se zagovaranje i relativiziranje pedofilije iz akademskih krugova počinje širiti na sudske presude. Kalifornijski je sudac Marc Kelly izazvao ogroman bijes javnosti zbog drastičnog smanjenja kazne pedofilu koji je analno silovao trogodišnju djevojčicu. Sudac je ovime izigrao zakone savezne države Kalifornije koji propisuju minimalnu 25-godišnju zatvorsku kaznu za seksualno zlostavljanje djeteta. Po svemu sudeći, sudac još nije dao ostavku koju traži javnost i supervizori okruga Orange County u Kaliforniji.

Opširnije »