Podržite nas!

Alisa u zemlji gay čudesa

13.06.2015 20:30

Potpuno bizaran slučaj istospolne „obitelji“ koji je završio na sudu u Engleskoj upravo je primjer zbog čega je Zakonom o životnom partnerstvu u Hrvatskoj životnom partneru dodijeljena „roditeljska skrb“ ili „partnerska skrb“ nad djetetom s kojim životni partner nije u nikakvom krvnom srodstvu. Time se u istospolnoj zajednici osobi koja nije djetetov roditelj daju sva prava roditelja odnosno posvojitelja, maćehe i očuha. Sudac to u engleskom slučaju naziva malo kompliciranim „obiteljskim“ odnosima. Ovo će možda zaprepastiti samo one koji nemaju nikakav dodir s istospolnim „obiteljima“. Takve „obitelji“ u Hrvatskoj najčešće nastaju „vrlo maštovitim načinima homemade umjetne oplodnje“, a u igri su „gay spermići“ koji oplođuju majku lezbijku. „Tako ti dijete ima lezbu za mamu i pedera za tatu, a zivi u 90% slučajeva sa majkom 1 i 2, a otac i njegov dečko ga posjećuju i sve to u Hrvata.” – priznao je nedavno jedan forumaš homoseksualac na temi o Zakonu o životnom partnerstvu na Forum.hr-u. I upravo će danas na Zagreb Pride-u ljudi koji tako nešto rade skrivati svoj nemoral pod krinkom nekakvog antifašizma, nazivajući sve one koji se ne slažu s njihovim “obiteljskim” životom i postupanjem prema djeci – fašistima.

Opširnije »

LGBT aktivisti Europu vraćaju u vrli novi svijet srednjega vijeka!

12.06.2015 08:11

Još je prof. dr. Ivan Poljaković upozoravao kako je dženderizam (rodna ideologija) srodan nauku vrlo raširene sekte katara iz 11. stoljeća. Tako je prof. Poljaković prvi napravio analogiju sa srednjim vijekom, prikazavši jednu navodno naprednu ideologiju 21. stoljeća, koja obećaje jednakost i sreću u nadilaženju tijela i bioloških zakonitosti, nastavkom jedne destruktivne ideologije koja je prijetila propašću civilizacije. Katari su bili dualisti i materiju su smatrali zlom i shodno tome, rađanje djece – nove materije također su smatrali zlim. Razlikovali su se od Katoličke Crkve po tome što se nisu protivili kontracepciji, eutanaziji i samoubojstvu. Smatrali su većim grijehom prokreacijski spolni odnos nego onaj koji ne može dovesti do začeća. Odnosno, držali su većim grijehom spolni odnos između žene i muškarca, supruge i supruga, negoli homoseksualni seks. Ovaj zanimljiv Šolin tekst na temu situacije u Irskoj gdje je homoseksualni “brak” u dominantno katoličkoj zemlji nedavno uzdignut i proslavljen na ustavnoj razini također je na tom tragu. Ne samo da rodna ideologija nastavlja gnostičke zablude iz mračnog srednjeg vijeka nego su stari puritanizam i represija “zamijenjeni novim homoseksualnim puritanizmom i njegovom represijom, jedni puritanci su zamijenili druge, jedan formalizam drugim, jedan društveni konformizam drugim, jedna vrsta represivnog morala drugim, oba pod pokroviteljstvom države i jednoglasnošću svih političkih stranaka, a jedno jednoumlje zamijenjeno drugim”.


Opširnije »

U EP usvojeno do sad najekstremnije izvješće o rodnoj jednakosti i pobačaju

10.06.2015 08:15

Izvješće članice stranke socijalista (S&D) Marie Noichl koje nosi naziv “Strategija EU-a za jednakost žena i muškaraca nakon 2015.” sadrži do sada najekstremnije stavove (podrobnije objašnjeno OVDJE) koji se skrivaju iza agende “spolno-rodne ravnopravnosti”, a izvan su nadležnosti i kompetencija Europske unije, tj. krše načelo supsidijarnosti. Ono je nažalost usvojeno na današnjoj sjednici EU parlamenta s 341 glasova zastupnika za izvješće (49%), 281 glasova zastupnika koji su glasali protiv (40 %) i 81 suzdržanih (12%). Udruga ‘U ime obitelji’ uputila je prije glasovanja otvoreno pismo (u cijelosti dostupno OVDJE) hrvatskim europarlamentarcima u kojima ih poziva da glasuju protiv ‘Izvješća Noichl’, kojim se otvoreno promiče redefinicija braka i obitelji tvrdnjom u izvješću da “se sastav i definicija obitelji s vremenom mijenjaju” te se stoga tim izvješćem predlaže “proširenje područje primjene obiteljskog i radnog zakonodavstva u vezi s obiteljima s jednim roditeljem i roditeljstvima u okviru LGBT-brakova” (čl. 31.). Hrvatska zastupnica Marijana Petir (HSS) govorila je na plenarnoj sjednici Europskog parlamenta u Strasbourgu o “Izvješću Noichl” i objasnila zašto je glasala protiv izvješća. Prenosimo također i priopćenje zastupnice Ruže Tomašić (HKS). 

Opširnije »

Medicinski stručnjak tvrdi: postoje konačni znanstveni dokazi da nerođena djeca osjećaju užasnu bol za vrijeme abortusa

09.06.2015 08:00

Američki Kongres je u svibnju napokon  donio dugo očekivani zakon o zabrani abortusa nakon 20. tjedna trudnoće jer je on bio dozvoljen prema zakonima nekih američkih država. Zakon nosi naziv „Zakon o zaštiti nerođene djece koja su sposobna osjećati bol“..  Negdje u to vrijeme u jednu je američku radio emisiju bio pozvan doktor znanosti David A. Prentice, profesor molekularne genetike i stručnjak za istraživanja na matičnim stanicama, koji je govorio o najnovijim znanstvenim spoznajama o fetalnoj boli. Donosimo cijeli transkript emisije koji otkriva još jednu užasnu dimenziju abortusa – nerođeni osjećaju fizičku bol puno intenzivnije nego odrasle osobe jer nemaju razvijen povratni mehanizam za ublažavanje boli koji se počinje razvijati tek nakon rođenja. Udžbenici iz anestezije navode kako nerođene bebe osjećaju bol s 16 tjedana nakon začeća. Samo je pitanje vremena kada će se moći dokazati da se ta bol osjeća i ranije kada je abortus u većini zemalja dozvoljen, pa tako i u Hrvatskoj.

Opširnije »

UN karipskoj delegatkinji: Nećete dobiti novčanu pomoć ako ne usvojite naš jezik o abortusu i homoseksualnosti

08.06.2015 09:05

Moćni su režimi uvijek nametali svoj jezik s ciljem porobljavanja nacija i nametanja svojih ideologija. Imperijalizam doista i dalje traje u nekim svojim oblicima iako je službeno osuđen od strane zapadnog svijeta. Posebice se to odnosi na sve snažniji kulturalni imperijalizam kojim se sustavno siromašnim zemljama nameću ekstremno liberalni zapadnjački stavovi o abortusu, kontracepciji i homoseksualnosti. Sve češće se to otvoreno uvjetuje uskraćivanjem financijske pomoći. Vidjeli smo svu bešćutnost kulturalnog imperijalizma u slučaju Ugande, Gambije i Nigerije. U Nigeriji je čak i pomoć u borbi protiv Boko Harama uvjetovana ucjenama u vezi prihvaćanja zapadnjačkih vrijednosti o abortusu, kontracepciji i homoseksualnosti (istospolnom „braku“). Smijenjena izaslanica zajednice zemalja u Karipskom moru Sarah Flood-Beaubrun ispričala je medijima kako zemlje koje bi trebale biti suverene, a to zapravo nisu zbog svog siromaštva, smjenjuju svoje nepoćudne delegate tradicionalnog svjetonazora pri UN-u po nalogu UN-ovih agencija. Tako se UN kao predstavničko tijelo zemalja članica sve više pretvara u moćno ideološko oružje neke nevidljive svjetske nadvlade....

Opširnije »

Hrvatska ima lijek za HPV i rak, a država ga se odriče kako bi prepustila zaradu strancima

06.06.2015 20:20

Bez pretjerivanja, zadržavanje Imunološkog zavoda u državnom vlasništvu ili u vlasništvu naroda putem zaklade od strateškog je interesa za Hrvatsku jer se tamo desetljećima proizvode odlični proizvodi koji predstavljaju sam svjetski vrh u farmaceutici, kao što su domaća kvalitetna cjepiva ili lijekovi poput prirodnog interferona, te drugi preparati na bazi ljudske i životinjske plazme. Upravo zbog tih proizvoda Imunološki zavod je trn u oku stranim farmaceutskim kompanijama budući da im odnosi milijune i milijune dolara sigurne zarade. Radnici Imunološkog zavoda, kojima je posljednja plaća isplaćena za veljaču 2015. godine, neprestano prosvjeduju i upućuju vapaje za spas njihove tvrtke od stečaja ili privatizacije koju ne žele. Pokrenuta je i građanska inicijativa Visia Croatica za spas i zaštitu Imunološkog zavoda d.d., Zagreb, a nakon što pročitate tekst koji slijedi, uvidjet ćete da je sudjelovanje u toj inicijativi u interesu svakoga od nas, naročito naše djece i budućih generacija.

Opširnije »

Svađa gay udruga zbog slabog odaziva u Splitu: ‘Sanja Juras i ILGA su nas ‘kolonizirali’!’

06.06.2015 14:33

Uoči još jednog splitskog pride-a LGBT udruge strahuju od slabog odaziva. Podsjetimo se, prvi Split Pride održan je 2011. uz veliko negodovanje lokalnog stanovništva, a scene nasilja odaslane su u svijet i prikazale i Hrvatsku i grad Split u vrlo ružnom svjetlu. Bila je to očita kolonizacija Splita, nasilno nametanje stranih vrijednosti u sredini poznatoj po ponosnom njegovanju obitelji i tradicije. Neki su upozoravali da LGBT zajednica u Splitu ni ne postoji ili je toliko mala da sasvim sigurno od njih takva inicijativa nije potekla. U Split su aktivisti dovoženi autobusima iz Zagreba, Beograda i Crne Gore, kao za vrijeme Miloševićevih mitinga i jogurt revolucije. Sve je to naciju koštalo 752.000 kuna, a iduće su godine troškovi organizacije zbog do tad neviđenih mjera osiguranja premašili milijun kuna! I takav se cirkus na teret poreznih obveznika nastavlja svake godine, bez obzira što Hrvatska takva skupa paradiranja ne može više sebi financijski priuštiti. No ove godine barem imamo i službeno priznanje hrvatskih gay udruga da je splitski gay pride uistinu uvezen – „odozgor“ iz Zagreba te iz središnjice ILGA-e Europe. 

Opširnije »

Splitski ponos je akcija „Prazan grad“

04.06.2015 10:00

Splitska udruga Urbana desnica poziva građane da se u što većem broju odazovu akciji “Prazan grad 2015.” Sve što građani Splita i okolice trebaju napraviti je izbjegavati centar grada Splita u subotu 6. lipnja od 16:30 do 23:00h kako bi i ovogodišnjem Split Pride-u pružili zadovoljstvo marširanja praznim gradom. Ova se protuakcija održava u znak prosvjeda protiv militariziranja centra Splita kada se grad nalazi pod opsadom policije zbog održavanja Split Pride-a, prolaznici i „sumnjive osobe“ se uznemiravaju i legitimiraju od strane policije, u kafićima su na snazi posebne mjere sigurnosti itd. 2012. jedan je građanin kažnjen samo zato što je nosio hrvatsku zastavu tijekom Pride-a. Platio je kaznu u iznosu od 2.500 kn. Ukratko, nimalo ugodna atmosfera za subotnje popodne. Prošlogodišnja ruta Split Pride-a bila je Đardin, ulica kralja Tomislava, Marmontova i Riva. Vrijeme održavanja Split Pride-a pomaknuto je s ranog na kasnije popodne u nadi da će se više Splićana zateći u to doba na ulicama. Urbana desnica predlaže kao alternativne sadržaje tog dana posjet pape Franje Sarajevu i finale Lige prvaka u 20:45. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Opširnije »

Feministička cenzura udžbenika iz biologije

03.06.2015 15:18

Evo primjera kako se pod pritiskom civilnih udruga lijevo-liberalne orijentacije mijenjanju udžbenici i cenzuriraju vrijedne informacije  koje određuju budućnost naše djece. Čitatelj portala Narod.hr osvrnuo se na članak Višnja Ljubičić podučila Sabor o katoličkom nauku : ‘utemeljila’ novu crkvu u Hrvatskoj – muslimansku komentarom o promjeni novog izdanja udžbenika iz biologije za 1. razred gimnazije (Školska knjiga, Zagreb 1995.). Djeca koja uče iz udžbenika u kojima nedostaju ovakve informacije imat će potpuno drugačiji stav prema ljudskom životu u maternici. I to nije jedina rečenica i udžbenik koji je promjenjen pod pritiskom feminističkih i LGBT udruga.


Opširnije »

Ovako izgleda čovjek s dva mjeseca

03.06.2015 08:05

Fotografiju koju upravo gledate snimio je fotograf Robert Wolfe 1972. godine na Sveučilištu Minnesota za vrijeme operacije pacijentice radi vanmaterične trudnoće. Vidjevši ovu fotografiju, nitko ne može negirati ljudskost nerođenog djeteta, čak ni i u tako ranoj fazi njegova razvoja. Nitko osim pravobraniteljice Ljubičić....

Opširnije »