Podržite nas!

Obamina administracija ukinula doživotnu zabranu homoseksualcima da daruju krv

06.01.2015 16:55

Radi se zasigurno o ogromnoj pobjedi za gay prava i još većem porazu za zdrav razum. Američka Agencija za hranu i lijekove (FDA) ukida doživotnu zabranu muškarcima homoseksualne ili biseksualne orijentacije da daruju krv unatoč negativnim preporukama svojih savjetodavnih stručnih odbora da takva odluka nije u interesu zaštite javnog zdravlja te unatoč alarmantnim pokazateljima o dramatičnom porastu HIV infekcija među populacijom muškaraca koji imaju spolne odnose s muškarcima (MSM) – što predstavlja 62 puta veći rizik za tu populaciju od onog koji postoji u općoj populaciji. Zasigurno ima homoseksualaca i među liječnicima, apotekarima i drugim medicinskim profesijama. Smatraju li i oni da ova odluka ima ikakve veze sa zdravim razumom? Odluka je rezultat indoktrinacije državnih službenika iz Obamine administracije. Pitanje je koliko su hrvatski političari iz lijevo-liberalnih stranaka daleko ili blizu takvoj pomahnitaloj zadojenosti LGBT aktivizmom.


Opširnije »

Zemlja u kojoj ubiju 109.000 nerođenih, dok istodobno parovi čekaju godinama na posvajanje djece

05.01.2015 18:45

Pučka stranka premijera Rajoya, koja je u Španjolskoj preuzela vlast od socijalista, u predizbornoj kampanji je obećavala reforme liberalnog zakona o abortusu koji je 2010. usvojila vlada premijera Josea Luisa Zapatera. Međutim, od najavljenih reformi se odustalo u rujnu 2014. nakon što je premijer Rajoy rekao kako za njih “ne postoji konsenzus”. Nakon toga je ministar pravosuđa Alberto Ruiz-Gallardón, koji je izradio nacrt reformi, dao ostavku i povukao se iz politike. Pro-life udruge kritiziraju kalkulantsku premijerovu politiku. Povezuju ju jedino s brojem glasova kojih se premijer plaši da će izgubiti. Svjedoci smo upravo takve politike i kod brojnih hrvatskih političara, što se posebice manifestiralo u predsjedničkoj kampanji. Ali dokle tako? Kako ističu španjolski pro-liferi „Takva politika je kratkoročna i pogubna, jer živimo u zemlji koja prolazi kroz tešku društveno-demografsku krizu i ne može si dopustiti dramu abortusa“.

 

Opširnije »

Britanska politička elita u središtu pedofilskih skandala

04.01.2015 21:43

Nakon što pročitate sljedeći tekst, korištenje vladinog aviona kao taxi službe od strane ministrice vanjskih poslova Vesne Pusić i nabijanje nepotrebnih troškova u iznosu od 100.000 kuna poreznim obveznicima neće vam se više činiti toliko strašnim. Britanski političari već desetljećima koriste djecu u sustavu socijalne skrbi, iz domova za nezbrinutu djecu, kao supermarket za potrebe pedofilskih iživljavanja na perverznim King&Queen kostimiranim partyima u homoseksualnim bordelima. Ne radi se samo o političarima već i o liječnicima, psihijatrima, policijskim službenicima, članovima britanske vojske i tajnih službi, ljudima iz show biznisa… ali prvenstveno o političarima, zastupnicima u parlamentu, ministrima u vladi, koji su zloupotrebljavali svoj položaj kako bi sebi i drugima nabavljali nezaštićenu djecu iz siromašnih slojeva društva te kako bi zataškavali istrage i uništavali dokaze kada god bi  nešto procurilo u javnost.

Opširnije »

Andris Berzins ili kako se ponaša pravi predsjednik

02.01.2015 15:10

Uoči održavanja prvog referenduma koji su u Hrvatskoj u potpunosti inicirali i organizirali građani i koji je dobio oko 750.000 potpisa podrške građana na ulicama i trgovima svih hrvatskih gradova i sela predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović  bez imalo promišljanja svrstao se uz manjinske skupine i pozvao građane da glasuju PROTIV braka kao zajednice žene i muškarca. Time je predsjednik Josipović poručio hrvatskim građanima  da ne dijeli njihove stavove i vrijednosti i da nipošto nije predsjednik svih građana kako se voli predstavljati. Kako se za razliku od njega uoči održavanja Europridea u Rigi ponaša latvijski predsjednik Andris Berzins koji još uvijek nije uputio pozive dobrodošlice organizatorima i sudionicima eventa pročitajte u nastavku.

Opširnije »

Nova ženska udruga Judita – istinski glas žena

31.12.2014 09:08

Pred Božić je u Hrvatskoj pokrenuta inicijativa za osnivanje nove, istinski ženske udruge „Judita – glas žena“. Sudeći prema temeljnim vrijednostima na kojima počiva tek pokrenuta platforma – različitost i komplementarnost žena i muškaraca, jednakost žena u pravima i mogućnostima, naglasak na majčinstvu i zaštiti života od začeća do naravne smrti i braka kao zajednice jedne žene i jednog muškarca – nova udruga bit će prva neideološki obojena ženska udruga koja ženama neće nametati ideje, stavove i ciljeve koji su neprijateljski postavljeni prema obitelji, djeci, muškarcima i samim ženama i koji su samim time destruktivni za društvo u cjelini. Nova udruga želi artikulirati stvarne probleme i težnje žena i njihovih obitelji bez pokušaja radikalnog mijenjanja tih istih žena i obitelji. Jednom riječju, napokon ćemo dobiti žensku udrugu koja se ženske prirode ne srami i ne vidi u njoj slabosti već snagu. Stoga udruga i nosi naziv prema biblijskoj junakinji Juditi, koja je žena-borac, istovremeno i nježna i snažna, koja želi mijenjati svijet nabolje i koja želi dobro svome narodu. Ne zaboravite podržati Facebook stranicu Judite: https://www.facebook.com/juditaglaszena

Opširnije »

Tihomir Dujmović: Što je zapravo rekao don Damir Stojić?

30.12.2014 20:15

„Problem pobačaja je toliko netaknut, o tom problemu se ne vode javne rasprave niti televizijski okrugli stolovi, o broju ubijene djece ne znamo ništa, nagađa se da se radi o 30 tisuća pobačaja godišnje u Hrvatskoj, tako da je zapravo jedan svećenik odlučio „ukrasti” klasičnu Božićnu noć da krikne, da vikne, da upozori, da nas svakog uzme za ramena i protrese, a sve u želji da progovori o „problemu” o kojem niti razmišljamo niti ga rješavamo. O “problemu” od kojeg samo okrećemo glavu! Jer, kad se zakonska rješenja ne diraju, jedan svećenik je na Božićnu noć stao pred katolike i upro prstom u problem i u našu uspavanu savjest premda se radi o „problemu” koji se mjeri desetcima tisuća ubijene djece.“ – piše Tihomir Dujmović u svojoj kolumni o napadima na Božićnu propovijed don Damira Stojića.

Opširnije »

U Francuskoj počelo obilježavanje rodno osviještenih proizvođača igračaka

30.12.2014 08.40

Nastavljamo upozoravati kako socijalistička lijeva opcija nipošto nije pravi put kada se radi o našoj djeci i obitelji. Možda se u Hrvatskoj destruktivnost tog puta u obrazovanju još ne vidi u svim  svojim pravim razmjerima, ali je sjeme zla posijano, a plodovi su već odavno vidljivi u državama u kojima socijalisti puno duže maltretiraju svoje građanstvo rodnom ideologijom. Francuski Senat nedavno je na poticaj skupine sociologa i feminističkih udruga raspravljao o stereotipima koje podržavaju proizvođači dječjih igračaka proizvodeći igračke za curice drukčije od onih za dječake. Senat je u svom izvješću izdao deset preporuka, pet preporuka proizvođačima igračaka, a ostalih pet akterima koje utječu na izbor djece (roditeljima, nastavnicima itd.). Uvode se i oznake, uskoro valjda i certifikati, koji potvrđuju proizvođačevu osviještenost o rodnoj ravnopravnosti.

Opširnije »

Rodna ideologija u manje od tri minute

28.12.2014 16:30

Rodna ideologija ne dopušta curicama da budu cure, kao ni dečkima da budu dečki. S rodnom teorijom ne slažu se čak ni mnogi homoseksualci, ali im se ipak sviđa njen najbitniji ishod: društvo je krivo za razlike među spolovima, pa tako i za heteronormativnost. Za sve probleme s identitetom i poremećaje spolnosti može se okriviti društvo koje je nazadno i suviše patrijarhalno te inzistira na komplementarnosti između muškarca i žene.  Tako nekako su to rodni teoretičari zamislili da se jedna ideologija, koja je manjinska čak i među manjinom, može kroz indoktrinaciju u školama nametnuti većini zdrave djece.

Opširnije »

Don Damir Stojić: Polnoćka u braniteljskom šatoru

27.12.2014 14:30

Kardinal Josip Bozanić poslao je omiljenog studentskog kapelana don Damira Stojića da služi misu polnoćku u šatoru hrvatskih branitelja u Savskoj 66 pred zgradom Ministarstva branitelja. Na misi se okupilo više tisuća branitelja i vjernika, koji nisu svi mogli stati u šator pa je Savska ulica u noći Isusova rođenja postala katedrala na otvorenom, zbog čega je neko vrijeme bio blokiran i tramvajski promet. Dogodilo se da je propovijed don Damira Stojića snažno u Božićno jutro odjeknula u medijima jer je studentski kapelan, govoreći o Božićnoj radosti rođenja Djeteta u siromaštvu unatoč progonima, oštro kritizirao pobačaj.

Opširnije »

Kujundžić: Mora se u potpunosti poštovati ustavna definicija braka kao zajednice muškarca i žene

26.12.2014 21:30

„Mora se u potpunosti poštovati činjenica da je u hrvatski Ustav ušla definicija braka kao zajednice muškarca i žene. To ne isključuje zakonsku zaštitu i nekih drugih vrsta partnerstava, no nipošto se takva definicija ne smije tretirati kao da se radi tek o jezičnoj zaštiti samog prava na naziv 'brak' te pritom na mala vrata u potpunosti izjednačavati brak i alternativna partnerstva. Suštinska razlika mora postojati, sve dokle god društvo u većini smatra da je brak jedan od temeljaca naše civilizacije te da tako treba i ostati. A Hrvati su na referendumu jasno rekli što misle o tome.“ – odgovorio je predsjednički kandidat Milan Kujundžić na pitanje novinarke lezbijskog portala Crol.hr o tome treba li mijenjati ili ukinuti Zakon o životnom partnerstvu. Kujundžić je u intervjuu odgovarao na ista pitanja koja su bila postavljena Ivi Josipoviću. Inače, Milan Kujundžić ne skriva da je dao svoj potpis za obje dosadašnje referendumske inicijative „U ime obitelji“ te da je na referendumu glasovao ZA ustavnu zaštitu braka kao zajednice žene i muškarca.


Opširnije »