Podržite nas!

Izvješće: U Nizozemskoj se godišnje eutanazira i do 650 beba

08.01.2015 13:13

Vidjeli smo tijekom prvog kruga predsjedničke kampanje da su svi kandidati oklijevali reći jasno „NE“ eutanaziji, u bilo kojem slučaju. Pitanje eutanazije pokušava se aktualizirati kao odraz „naprednih“ vjetrova koji pušu iz zapadnog svijeta. Međutim, u zemljama koje dugi niz godina imaju zakon o eutanaziji postoji ogroman broj pokazatelja da takvi zakoni dovode do sve većeg porasta slučajeva potpomognute smrti, čak i kada se radi o nedozvoljenoj eutanaziji djece odnosno novorođenčadi. Nekadašnji pobornici eutanazije iz Nizozemske tijekom godina su promjenili mišljenje užasnuti s kakvom lakoćom se pribjegava tom postupku te upozoravaju da eutanazija „prijeti da postane standardni način umiranja za pacijente koji boluju od raka“. Kao i kod legalizacije abortusa, jednom kada takvi zakoni stupe na snagu, ljudski život drastično gubi na vrijednosti.

 

Opširnije »

Obamina administracija ukinula doživotnu zabranu homoseksualcima da daruju krv

06.01.2015 16:55

Radi se zasigurno o ogromnoj pobjedi za gay prava i još većem porazu za zdrav razum. Američka Agencija za hranu i lijekove (FDA) ukida doživotnu zabranu muškarcima homoseksualne ili biseksualne orijentacije da daruju krv unatoč negativnim preporukama svojih savjetodavnih stručnih odbora da takva odluka nije u interesu zaštite javnog zdravlja te unatoč alarmantnim pokazateljima o dramatičnom porastu HIV infekcija među populacijom muškaraca koji imaju spolne odnose s muškarcima (MSM) – što predstavlja 62 puta veći rizik za tu populaciju od onog koji postoji u općoj populaciji. Zasigurno ima homoseksualaca i među liječnicima, apotekarima i drugim medicinskim profesijama. Smatraju li i oni da ova odluka ima ikakve veze sa zdravim razumom? Odluka je rezultat indoktrinacije državnih službenika iz Obamine administracije. Pitanje je koliko su hrvatski političari iz lijevo-liberalnih stranaka daleko ili blizu takvoj pomahnitaloj zadojenosti LGBT aktivizmom.


Opširnije »

Zemlja u kojoj ubiju 109.000 nerođenih, dok istodobno parovi čekaju godinama na posvajanje djece

05.01.2015 18:45

Pučka stranka premijera Rajoya, koja je u Španjolskoj preuzela vlast od socijalista, u predizbornoj kampanji je obećavala reforme liberalnog zakona o abortusu koji je 2010. usvojila vlada premijera Josea Luisa Zapatera. Međutim, od najavljenih reformi se odustalo u rujnu 2014. nakon što je premijer Rajoy rekao kako za njih “ne postoji konsenzus”. Nakon toga je ministar pravosuđa Alberto Ruiz-Gallardón, koji je izradio nacrt reformi, dao ostavku i povukao se iz politike. Pro-life udruge kritiziraju kalkulantsku premijerovu politiku. Povezuju ju jedino s brojem glasova kojih se premijer plaši da će izgubiti. Svjedoci smo upravo takve politike i kod brojnih hrvatskih političara, što se posebice manifestiralo u predsjedničkoj kampanji. Ali dokle tako? Kako ističu španjolski pro-liferi „Takva politika je kratkoročna i pogubna, jer živimo u zemlji koja prolazi kroz tešku društveno-demografsku krizu i ne može si dopustiti dramu abortusa“.

 

Opširnije »

Britanska politička elita u središtu pedofilskih skandala

04.01.2015 21:43

Nakon što pročitate sljedeći tekst, korištenje vladinog aviona kao taxi službe od strane ministrice vanjskih poslova Vesne Pusić i nabijanje nepotrebnih troškova u iznosu od 100.000 kuna poreznim obveznicima neće vam se više činiti toliko strašnim. Britanski političari već desetljećima koriste djecu u sustavu socijalne skrbi, iz domova za nezbrinutu djecu, kao supermarket za potrebe pedofilskih iživljavanja na perverznim King&Queen kostimiranim partyima u homoseksualnim bordelima. Ne radi se samo o političarima već i o liječnicima, psihijatrima, policijskim službenicima, članovima britanske vojske i tajnih službi, ljudima iz show biznisa… ali prvenstveno o političarima, zastupnicima u parlamentu, ministrima u vladi, koji su zloupotrebljavali svoj položaj kako bi sebi i drugima nabavljali nezaštićenu djecu iz siromašnih slojeva društva te kako bi zataškavali istrage i uništavali dokaze kada god bi  nešto procurilo u javnost.

Opširnije »

Andris Berzins ili kako se ponaša pravi predsjednik

02.01.2015 15:10

Uoči održavanja prvog referenduma koji su u Hrvatskoj u potpunosti inicirali i organizirali građani i koji je dobio oko 750.000 potpisa podrške građana na ulicama i trgovima svih hrvatskih gradova i sela predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović  bez imalo promišljanja svrstao se uz manjinske skupine i pozvao građane da glasuju PROTIV braka kao zajednice žene i muškarca. Time je predsjednik Josipović poručio hrvatskim građanima  da ne dijeli njihove stavove i vrijednosti i da nipošto nije predsjednik svih građana kako se voli predstavljati. Kako se za razliku od njega uoči održavanja Europridea u Rigi ponaša latvijski predsjednik Andris Berzins koji još uvijek nije uputio pozive dobrodošlice organizatorima i sudionicima eventa pročitajte u nastavku.

Opširnije »

Nova ženska udruga Judita – istinski glas žena

31.12.2014 09:08

Pred Božić je u Hrvatskoj pokrenuta inicijativa za osnivanje nove, istinski ženske udruge „Judita – glas žena“. Sudeći prema temeljnim vrijednostima na kojima počiva tek pokrenuta platforma – različitost i komplementarnost žena i muškaraca, jednakost žena u pravima i mogućnostima, naglasak na majčinstvu i zaštiti života od začeća do naravne smrti i braka kao zajednice jedne žene i jednog muškarca – nova udruga bit će prva neideološki obojena ženska udruga koja ženama neće nametati ideje, stavove i ciljeve koji su neprijateljski postavljeni prema obitelji, djeci, muškarcima i samim ženama i koji su samim time destruktivni za društvo u cjelini. Nova udruga želi artikulirati stvarne probleme i težnje žena i njihovih obitelji bez pokušaja radikalnog mijenjanja tih istih žena i obitelji. Jednom riječju, napokon ćemo dobiti žensku udrugu koja se ženske prirode ne srami i ne vidi u njoj slabosti već snagu. Stoga udruga i nosi naziv prema biblijskoj junakinji Juditi, koja je žena-borac, istovremeno i nježna i snažna, koja želi mijenjati svijet nabolje i koja želi dobro svome narodu. Ne zaboravite podržati Facebook stranicu Judite: https://www.facebook.com/juditaglaszena

Opširnije »

Tihomir Dujmović: Što je zapravo rekao don Damir Stojić?

30.12.2014 20:15

„Problem pobačaja je toliko netaknut, o tom problemu se ne vode javne rasprave niti televizijski okrugli stolovi, o broju ubijene djece ne znamo ništa, nagađa se da se radi o 30 tisuća pobačaja godišnje u Hrvatskoj, tako da je zapravo jedan svećenik odlučio „ukrasti” klasičnu Božićnu noć da krikne, da vikne, da upozori, da nas svakog uzme za ramena i protrese, a sve u želji da progovori o „problemu” o kojem niti razmišljamo niti ga rješavamo. O “problemu” od kojeg samo okrećemo glavu! Jer, kad se zakonska rješenja ne diraju, jedan svećenik je na Božićnu noć stao pred katolike i upro prstom u problem i u našu uspavanu savjest premda se radi o „problemu” koji se mjeri desetcima tisuća ubijene djece.“ – piše Tihomir Dujmović u svojoj kolumni o napadima na Božićnu propovijed don Damira Stojića.

Opširnije »

U Francuskoj počelo obilježavanje rodno osviještenih proizvođača igračaka

30.12.2014 08.40

Nastavljamo upozoravati kako socijalistička lijeva opcija nipošto nije pravi put kada se radi o našoj djeci i obitelji. Možda se u Hrvatskoj destruktivnost tog puta u obrazovanju još ne vidi u svim  svojim pravim razmjerima, ali je sjeme zla posijano, a plodovi su već odavno vidljivi u državama u kojima socijalisti puno duže maltretiraju svoje građanstvo rodnom ideologijom. Francuski Senat nedavno je na poticaj skupine sociologa i feminističkih udruga raspravljao o stereotipima koje podržavaju proizvođači dječjih igračaka proizvodeći igračke za curice drukčije od onih za dječake. Senat je u svom izvješću izdao deset preporuka, pet preporuka proizvođačima igračaka, a ostalih pet akterima koje utječu na izbor djece (roditeljima, nastavnicima itd.). Uvode se i oznake, uskoro valjda i certifikati, koji potvrđuju proizvođačevu osviještenost o rodnoj ravnopravnosti.

Opširnije »

Rodna ideologija u manje od tri minute

28.12.2014 16:30

Rodna ideologija ne dopušta curicama da budu cure, kao ni dečkima da budu dečki. S rodnom teorijom ne slažu se čak ni mnogi homoseksualci, ali im se ipak sviđa njen najbitniji ishod: društvo je krivo za razlike među spolovima, pa tako i za heteronormativnost. Za sve probleme s identitetom i poremećaje spolnosti može se okriviti društvo koje je nazadno i suviše patrijarhalno te inzistira na komplementarnosti između muškarca i žene.  Tako nekako su to rodni teoretičari zamislili da se jedna ideologija, koja je manjinska čak i među manjinom, može kroz indoktrinaciju u školama nametnuti većini zdrave djece.

Opširnije »

Don Damir Stojić: Polnoćka u braniteljskom šatoru

27.12.2014 14:30

Kardinal Josip Bozanić poslao je omiljenog studentskog kapelana don Damira Stojića da služi misu polnoćku u šatoru hrvatskih branitelja u Savskoj 66 pred zgradom Ministarstva branitelja. Na misi se okupilo više tisuća branitelja i vjernika, koji nisu svi mogli stati u šator pa je Savska ulica u noći Isusova rođenja postala katedrala na otvorenom, zbog čega je neko vrijeme bio blokiran i tramvajski promet. Dogodilo se da je propovijed don Damira Stojića snažno u Božićno jutro odjeknula u medijima jer je studentski kapelan, govoreći o Božićnoj radosti rođenja Djeteta u siromaštvu unatoč progonima, oštro kritizirao pobačaj.

Opširnije »