Podržite nas!

Skandal u Švedskoj: bivši predsjednik Federacije za LGBT prava osuđen zbog silovanja mladića i prisiljavanja na prostituciju

28.10.2014 21:01

Ivo Josipović bio je prošle godine visoki pokrovitelj 17. po redu konferencije ILGA-e koja se održala u Zagrebu od 24. do 26. listopada. „Tada se po prvi puta u povijesti dogodilo da je putem video zida konferenciju ILGA-e otvorio predsjednik neke države. Ivo Josipović je tom prilikom održao i prigodni govor o pravima LGBT osoba i rekao kako Ustav Republike Hrvatske zabranjuje diskriminaciju po „rodnoj osnovi“ iako se u Ustavu RH nigdje ne spominje rod pa tako ni zabrana diskriminacije po „rodnoj osnovi“.“ Kako je moguće da predsjednik države sudjeluje i sponzorira događanja ove vrste kada se radi o organizaciji vrlo sumnjive prošlosti, organizaciji koja je svojedobno izgubila savjetodavni status u Ekonomskom i socijalnom vijeću UN-a (ECOSOC) zbog povezanosti s pedofilijom? No, ne radi se samo o prošlosti. Čelnici podružnica ILGA-e ovih dana pune inozemne medije zbog skandala povezanih s pedofilijom ili pronevjere izdašnih potpora koje primaju od vlada.

Opširnije »

Petra Tišljarić: Pomažemo majkama i očevima da ne naprave najveću grešku u svom životu- prekinu život vlastitog djeteta

28.10.2014 21:00

„Danas je u svijetu abortus prvotni uzrok smrti. Godišnje se u svijetu izvrši 42 milijuna abortusa, a u Hrvatskoj taj broj godišnje varira između 35 i 50 tisuća. To znači da u Hrvatskoj u jednom satu život izgubi petero djece“, rekla je Petra Tišljarić, koordinatorica nacionalne kampanje „40 dana za život“ još prilikom korizmene molitvene inicijative pred bolnicom „Sestara milosrdnica“ u Zagrebu. Prenosimo intervju s mladom djevojkom, apsolventicom povijesti i pedagogije, koja koordinira molitelje u Zagrebu i na nacionalnoj razini više od 1500 molitelja koji svaki dan svjedoče, kako Petra kaže, za malu, nerođenu djecu koja ne mogu sama braniti svoje pravo na život. Molitvena inicijativa „40 dana za život“ traje još nekoliko dana, točnije do 2. studenog.

Opširnije »

Muž se razveo od mene zbog gay ljubavnika i uzeo našu djecu

28.10.2014 08:40

Tko zna, možda će se ovakve priče jednog dana događati i u Hrvatskoj. Zakon o životnom partnerstvu sada omogućuje istospolnom partneru da ima veća prava nad djetetom partnera nego što to imaju maćeha ili očuh u heteroseksualnim vezama ili brakovima nad djecom partnera iz prijašnjeg braka.

Opširnije »

„Muško i žensko stvori ih!“

25.10.2014 11:07

Na tiskovnoj konferenciji 15. listopada u Zagrebu hrvatski biskupi predstavili su rezultate svog jesenjeg zasjedanja, među kojima i poruku biskupa Hrvatske biskupske konferencije upućenu mladima “Muško i žensko stvori ih!”. Riječ je o poruci koja u osam točaka kritički analizira rodnu teoriju (genderizam), njezin nauk i nastojanja. U šestoj točki, „Istina o čovjeku upisana je u samoga čovjeka“, ističe se da se rodna ideologija suprotstavlja „ljudskoj ekologiji“, drugim riječima da nije prirodna. Svjedoci smo toga da suvremeni sustav vrijednosti sve više odbacuje ono što nije prirodno, a manipulacija prirodom, kada se radi o okolišu, s pravom se osuđuje. „No kad je u pitanju sam čovjek, kao da nestaju zgražanje i osuda, a manipuliranje i eksperimentiranje njegovom vlastitom prirodom postaju pohvalni i poželjni. Kako to razumjeti? Kako objasniti toliku zabrinutost za budućnost prirode, a poigravati se budućnošću čovjeka, koji je kruna svega što je Bog stvorio? Tko tako zasljepljuje čovjeka i poigrava se njime?!“


Opširnije »

MAMAAAAAAA, pusti me da živim!!!!! Mama, ljubavi moja

24.10.2014 09:20

Prenosimo grozomorno svjedočanstvo iz operacijske sale jedne regionalne opće bolnice u Hrvatskoj u kojoj su se izvodili abortusi, kao na traci. Aspirirani plodovi, sićušna ljudska bića, se iz pobačaja u pobačaj svi zajedno miješaju u istoj staklenoj boci koja stoji nasred sale i koja se puni crvenim sadržajem koji će na kraju radnog dana čistačica isprazniti u WC školjku i oprati bocu za slijedeći dan. 

Opširnije »

Dragocjena si u mojim očima

24.10.2014 08:19

40-dnevna molitvena kampanja koja okuplja vjernike i sve ljude koji su protiv pobačaja na zajedničko miroljubivo bdijenje, molitvu i post počela je 24. rujna u šest hrvatskih gradova:  Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Vinkovcima, Sisku i Splitu. Mediji, ali i političari kada ih upitaju o ovoj inicijativi, najviše primjedbi imaju na to što se molitelji okupljaju pred bolnicama. Smatraju da to nije primjereno mjesto za inicijative koje se zalažu za prestanak pobačaja i najčešće sugeriraju kako je primjerenije mjesto prosvjedovati pred Saborom jer se tamo donose zakoni.


Opširnije »

Mirela Holy predlaže da se abortusi stimuliraju dodacima na plaću ginekologa

23.10.2014 08:20

Kao odgovor pro-choice strane na molitvenu kampanju inicijative „40 dana za život“ u Hrvatskoj osnovana je Facebook grupa „Zaštitimo pravo žene na legalan i dostupan abortus“. Grupa je nedavno, vezano uz pitanje pobačaja, uputila upit Orahu, stranci Mirele Holy, koja je dobila nevjerojatno veliku podršku medija i agencija za istraživanje tržišta i javnog mnijenja netom što je osnovana. Takvu podršku medija i agencija za istraživanje tržišta teško može platiti nekakav domaći tajkun i sasvim sigurno se radi o financijskoj potpori koju osiguravaju inozemni centri moći. Nismo trebali dugo čekati da saznamo koja je točno misija Mirele Holy i zbog čega dobiva inozemni novac. Nakon što je prošle godine Mirela Holy samouvjereno izjavila da su istospolni roditelji bolji roditelji od heteroseksualnih roditelja, njena stranka je nedavno predstavila novu zakonsku inicijativu: od Ministarstva zdravlja traže da osnuje stručni tim za brzu promjenu spola u svim većim hrvatskim klinikama te da se osnuje centar za LGBT osobe u KBC-u Rebro. Međutim, ova stranka ima i sasvim konkretan prijedlog ciljanih mjera kojima bi se represivno djelovalo na priziv savjesti ginekologa. Jedna od mjera je uvjetovanje ne pozivanja na priziv savjesti pri zapošljavanju ginekologa kao i poticajne mjere u vidu stimulacija dodacima na plaću ginekolozima koji takve zahvate obavljaju. Mirela Holy će, ukoliko na ovakav način nastavi djelovati, biti kriva što će krilatica „ne sudite ljude prema izgledu“ bitno izgubiti na vjerodostojnosti. Jer mjere koje ona predlaže doslovno su stravične.

Opširnije »

„Sodoma“ – zabranjeni dokumentarac

21.10.2014 20:46

Dokumentarni film ruskog redatelja Arkadija Viktoroviča Mamontova koji nosi naziv „Sodoma“ predstavlja pogled na fantazmagoričnu stvarnost zapadnog svijeta koji je početkom 21. stoljeća prisilno počeo slaviti homoseksualni stil života kroz gay prideove, homoseksualna vjenčanja, menstrualne šalice i surogat majčinstvo, rodnu ideologiju u školama i vrtićima i zatvaranje očiju pred pedofilijom koja se provlači kroz pore anti-diskriminacijskih zakona i osjećaje straha i autocenzure koje političarima i institucijama nameću LGBT udruge. Američka vanjska politika pristala je biti predvodnik te auto-destruktivne revolucije za koju autor ne krije da će dovesti do propasti civilizacije.

Opširnije »

Baba Sarnavka diskriminira žene pod okriljem feminizma: 50% abortirane djece su - žene!

21.10.2014 08:20

„Zgroženi smo, to je protivno zakonu i nedopustivo, time se ugrožava zdravlje žena. Moramo vidjeti što sad možemo napraviti.“ – rekla je Nela Pamuković iz Ženske mreže na vijest koja se ovih dana proširila da liječnici bolnice Sveti Duh u Zagrebu ne žele više raditi pobačaje. U panici govori da se sve to događa „zbog velikog utjecaja Crkve koji je doveo do promjene u gledanju ljudi. Evo profesor Kregar je rekao da njegove studentice sad izražavaju više mišljenja protiv pobačaja.“ Pa opet prestrašeno nastavlja: „Baš kao što je utjecaj Crkve prevelik dodatan pritisak molitvama pred bolnicama inicijative "40 dana za život" također ima učinka". „Dodatan pritisak molitvama“ uznemirio je i njezinu kolegicu iz B.a.b.e.-a Sanju Sarnavku koja je moliteljima ljutito poručila da bi im bolje bilo da rade u Nazorovoj s napuštenom djecom. Budući da je njena udruga prošle godine iz proračuna RH na račun primila 389.000,00 kuna, evo što joj je novinar s Dnevno.hr-a poručio.


Opširnije »

Liberalni spolni odgoj - djeca napastuju djecu

20.10.2014 15:45

Posljedice liberalnog spolnog odgoja i pretjerane seksualizacije djece na koje upozoravamo, sve češće će roditelji i njihova djeca osjećati na vlastitoj koži. Nadležne institucije, umjesto da preveniraju ponavljanje nemilih situacija, svojim mlakim reakcijama, kako ne bi ispali „nazadni“, „neprogresivni“ i „zatucani“, u stvari ih opravdavaju i potiču. Na nevjerojatan slučaj zataškavanja spolnog zlostavljanja među vršnjacima koji se dogodio prije godinu dana u jednom zagrebačkom vrtiću, nadležna osoba u Gradskom uredu za odgoj i obrazovanje daje još nevjerojatniji komentar: „djeca su samo istraživala svoju spolnost“. No, petogodišnjim dječacima ne padaju na pamet same od sebe ideje da drugo dijete prisiljavaju na lizanje piše i guze.

 

Opširnije »