Podržite nas!

Zakonska zaštita za pedofile ?!

15.10.2014 08:28

Još jedna akademska vučica u janjećoj koži nedavno se razotkrila objavom članka u New York Times-u. Profesorica prava sa Sveučilišta Rutgers u Americi traži da pedofili trebaju uživati istu zakonsku zaštitu kao osobe s invaliditetom. Nažalost, pokret za normalizaciju pedofilije sve više uzima maha i kroči već utabanim stazama LGBT pokreta. APA je već imala (neuspjeli?) pokušaj definiranja pedofilije kao „seksualne orijentacije“ i postojeća tiskana izdanja DSM-V još uvijek sadrže takvu definiciju, što bi moglo predstavljati opasan presedan.

Opširnije »

Mirno stoje i čitaju, prosvjedujući za slobodu govora, a gay aktivisti, komunisti i anarhisti ih vrijeđaju, pljuju i tuku

14.10.2014 08:45

U Italiji je kulminiralo nasilje prema mirnim prosvjednicima koji se protive zakonu „protiv homofobije“ koji je predložio zastupnik i gay aktivist Ivan Scalfarotto, kojim se želi zabraniti bilo kakvo neslaganje s homoseksualnim stilom života. Zakon predstavlja udar na slobodu govora i političku agendu koja ugrožava tradicionalnu obitelj i tradicionalističke vrijednosti. Talijani mirno prosvjeduju u sve popularnijoj akciji „Straže na nogama“ međutim sve veći odaziv Talijana na prosvjede pojačao je nemir kod homoseksualnih udruga. U Roveretu su homoseksualni aktivisti, komunisti i anarhisti ozljedili jednog svećenika i jednu djevojku koji su završili u bolnici.   

Opširnije »

Riječki gradonačelnik Obersnel zabranio bi molitvu ispred bolnice da može

13.10.2014 08:02

Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o prekidima trudnoće u Republici Hrvatskoj u 2012. godini, nakon Istarske županije najveća je stopa legalno induciranih pobačaja u Primorsko-goranskoj županiji. Stoga je portal Zdravstveniodgoj.com za zanimanjem iščekivao hoće li molitvena inicijativa „40 dana za život“, koja ima za cilj spasiti što više djece od nasilne smrti u utrobi majke, u jesenskoj kampanji molitve i bdijenja ispred bolnica nekoliko hrvatskih gradova uključiti i Rijeku.

Opširnije »

Palčić rođen u 23. tjednu trudnoće proslavio prvi rođendan

11.10.2014 22:46

Bitno.net donosi priču o čudesnoj borbi za život nedonoščeta s porođajnom težinom manjom od pola kilograma! Iako je imao krvarenje mozga i druge komplikacije u prvim danima života, danas, s godinu dana, mali Lucas je posve zdravo dijete bez ikakvih posljedica zbog preranog rođenja. Njegova priča mogla bi ponovno pokrenuti raspravu o dozvoljenom zakonskom roku za pobačaj u Velikoj Britaniji jer, rođen samo s 23 tjedna trudnoće, uspješno pobija tvrdnje da je tako malenom fetusu nemoguće preživjeti izvan maternice. Štoviše, u prethodne četiri godine, najmanje 120 beba rođenih u 23 tjednu trudnoće je preživjelo, piše The Telegraph, a zakonski rok do kada se u Velikoj Britaniji smije izvršiti abortus je 24 tjedna!

Opširnije »

Molitva mijenja srca – prestanak pobačaja u bolnici Sveti Duh u Zagrebu

10.10.2014 15:57

Možda se radi samo o koincidenciji, ali činjenica je da je bolnica Sveti Duh u Zagrebu prestala obavljati namjerne pobačaje 7. travnja ove godine, odnosno pri kraju trajanja molitvene inicijative „40 dana za život“ koja je prvi put pokrenuta u Hrvatskoj za vrijeme korizme. Svi liječnici su potpisali izjavu da se pozivaju na pravo na priziv savjesti. Također, „Predstojnik ginekologije u bolnici "Sestara milosrdnica", pred kojom se po drugi puta moli, dr. Krunoslav Kuna tvrdi da broj abortusa u toj bolnici konstantno opada. On je prošlu kampanju bio otvoren i za to da se nađe prostorija u svrhu savjetovališta za trudnice te da se može pravno riješiti pitanje o prekidu obavljanja abortusa u bolnici „Sestara milosrdnica“ zbog same povijesti bolnice i njezinoga naziva.“ – navodi se u tekstu kojeg prenosimo s Dnevno.hr. Podsjetimo da je i prošlogodišnji slučaj pokušaja davanja otkaza primalji Jagi Stojak kao svoj epilog imao prestanak obavljanja pobačaja u Kninskoj bolnici.

Opširnije »

Pomozi kupiti kuću za trudnice i majke koje su rekle NE abortusu

10.10.2014 08:26

Već smo pisali o Centru za nerođeni život Betlehem i pateru Marku Glogoviću koji je diljem Hrvatske osnovao nekoliko kuća za privremeni smještaj trudnica koje nemaju gdje iznijeti trudnoću u sigurnim uvjetima jer su odbačene od svojih bližnjih i okoline. Sada pater Marko treba vašu pomoć  bilo da skromnim prilogom možete pomoći kupnju kuće na području Zagreba ili podijeliti podatke za uplatu sredstava. Svojom ćete nesebičnom pomoći malenim stvorenjima pomoći dok su najkrhkiji  u utrobi majki, kada im mnogi ne priznaju pravo na život, i u prvim mjesecima života kada netko treba skrbiti o njihovim majkama. Svakako pogledajte polusatni dokumentarni film „Zagrli život“ o radu patera Marka i njegovih suradnika koji je dostupan na linku:  http://zdravstveniodgoj.com/news/betlehem

Opširnije »

Frljićev gay fašizam u Rijeci

09.10.2014 10:37

„Otkako je Oliver Frljić postao intendant riječkog HNK, u toj kući su se počele događati promjene, od kojih će najnovija zasigurno izazvati reakcije s klerikalne desnice. HNK u Rijeci odlučio je u povodu Dana neovisnosti preimenovati u Hrvatsko LGBT kazalište Ivana pl. Zajca Rijeka i razviti zastavu duginih boja“ – izvješćuje Tportal  o novom incidentu kojim je intendant riječkog HNK-a, doseljenik iz Travnika u Bosni i Hercegovini, pokazao kako LGBT interesni lobi planira i dalje prelaziti okvire svoje već poznate nekulture, bahatosti i infantilnog kreveljenja u lice onima koji ga prisilno financiraju.

Opširnije »

Francuzi na ulicama protiv kupoprodaje djece

07.10.2014 08:15

Francuska opet prosvjeduje protiv umjetne oplodnje, surogat majčinstva i istospolnog „braka“. Prosvjedi su bili vrlo zanimljivi. Kolica iz supermarketa koja su korištena na prosvjedu simbolizirala su pretvaranje djece u kupoprodajni proizvod. Ovi prosvjedi su pokrenuti nakon što je sud u Parizu prošli mjesec presudio da lezbijski par može usvojiti dijete začeto umjetnom oplodnjom ili surogat majčinstvom u procedurama takve vrste izvan Francuske. U ovom trenutku, surogat majčinstvo je zabranjeno u Francuskoj, a umjetna oplodnja dopuštena je samo za heteroseksualne parove koji su najmanje dvije godine u braku. Hrvatska je otišla puno dalje od Francuske i francuskih socijalista. Zakonom o životnom partnerstvu isto je već omogućeno u Hrvatskoj i malo tko prosvjeduje, osim što su podnijete tužbe Ustavnom sudu. 

Opširnije »

Bijele lezbijke dobile crno dijete i traže odštetu

05.10.2014 09.30

Novinarski standardi i vrijednosti Večernjeg lista srozali su se do te mjere da njihovi novinari koji revno čitateljima podmeću homoseksualnu agendu skroz zaboravljaju da su vremena Ku Klux Klana i rasne segregacije odavna prošla kao i to da gay agenda kontinuirano podmeće tezu da je borba za gay prava slična borbi za prava crnaca. Tko je u ovoj priči lud? Zar samo dvije lezbijke kojima je isporučen krivi proizvod, odnosno „roba s greškom“ u obliku tamnoputog djeteta ili i novinarka i cjelokupno uredništvo Večernjeg lista? Jer nigdje nema kritičkog odmaka prema priči, nikakve osude, već čak suosjećanje s „duševnim bolima“ dviju lezbijki kojima je banka sperme „svojom nepažnjom i nemarom“ navodno oduzela pravo da same izaberu i odlučuju o vlastitom životu. Zar ćemo suosjećati s nevjerojatnom bahatosti i rasizmom dviju lezbijki koji su očito toliko izraženi da nadilaze čak i majčinske osjećaje? Ako majka ne voli svoje dijete bezuvjetnom ljubavi onakvo kakvo je i traži novčanu odštetu zato jer mora silaziti u crnačku četvrt kako bi našla frizerku za svoju djevojčicu, onda što reći?


Opširnije »

Je li gay pride kulturološko nasilje?

02.10.2014 08:21

Novi članak Marcela Holjevca osvrt je na nedavno održanu povorku ponosa u Beogradu na kojoj je 7.000 policajaca, kojima se prijetilo prijekim sudovima, osiguravalo 1.000 učesnika parade, od kojih je homoseksualaca možda bilo par stotina. Tekst je na tragu onoga što učestalo ponavljamo: povorke ponosa LGBT zajednice nisu nikakvo zalaganje za toleranciju spram jedne ugrožene manjine već čin agresije na kulturni identitet lokalne zajednice čije se vrijednosti želi proglasiti nazadnima i širenjem kulturnog imperijalizma učiniti da svugdje u svijetu orwelovski svi jednako misle i dijele iste vrijednosti. Povorke ponosa postale su novim glavnim izvoznim proizvodom SAD-a, a dužnosnici američkih vladinih agencija dobili su instrukcije da promociju gay prava u inozemstvu postave kao priroritet. „Države koje ne uspiju ostvariti napredak u smjeru zaštite LGBT populacije morat će platiti cijenu svoje nehumanosti.“ Nekada se i ne skriva da je ta cijena zapravo gotovo uvijek izražena u novcu, tj. u novčanoj pomoći, kao u slučaju uskraćivanja kredita u vrijednosti od 90 milijuna dolara zdravstvenom sustavu Ugande zbog strogih zakona kojima se kažnjava homoseksualno ponašanje. Na taj način, činjenica da je neki grad poharala homoseksualna povorka ponosa nipošto ne znači pobjedu tolerancije već kukavičku pobjedu policijske države nad svojim građanima.


Opširnije »