Podržite nas!

Dijete začeto 'menstrualnom šalicom'

11.09.2014 08:41

Nekada smo ovakve šokantne priče prenosili iz stranih medija kako bi upozorili hrvatsku javnost što se to događa u zemljama u kojima je legaliziran istospolni „brak“. Danas ih nažalost prenosimo i iz domaćih medija. Već prije izglasavanja Zakona o životnom partnerstvu uslijedio je medijski udar na građane Hrvatske kojima se životni stil homoseksualaca i lezbijki svim silama pokušava nametnuti kao nešto normalno, i još k tome poželjno. Večernji list već mjesecima 'ispire mozak' svojim čitateljima gay agendom, i to na vrlo agresivan način, unatoč snažnom negodovanju čitatelja. Prije dva dana objavili su priču o dvije lezbijke koja je izazvala gnušanje jer se hrvatska javnost tek mora suočiti sa svim pravnim mućkama koje su omogućene kroz Zakon o životnom partnerstvu. Već skoro godinu dana upozoravamo da se kroz ZŽP u Hrvatskoj legalizira istospolno roditeljstvo, da se djetetu nameću dvije mame ili dva tate, a uskraćuje mu se drugi biološki roditelj i pravo da sazna svoje porijeklo, tko je njegova prava obitelj. Milijuni Francuza izišli su na ulice upravo zbog ovoga što se danas događa u Hrvatskoj. Među tim milijunima bio je i velik broj homoseksualaca koji su ustali u obranu dječjih prava i tako odabrali biti na strani dobra umjesto zla, na strani altruizma umjesto egoizma.

Opširnije »

Osijek gay pride zaradio prijavu

09.09.2014 13:58

Prvi osječki gay pride prošao je mirno, bez incidenata, u praznom gradu, pored gotovo potpuno praznih osječkih kafića. Policijska kolona, koja je uključivala i zaštitare te koja je grad stajala 250.000 kuna, činila se na momente mnogobrojnija od same kolone sudionika pridea. Policajaca je bez zaštitara bilo 100, a sudionika povorke  200, prema izjavi glasnogovornika PU osječko-baranjske Daria Premeca. Mediji poput Večernjeg lista pokušali su putem iznošenja netočnih podataka i fotografija slikanih izbliza ostaviti dojam da je sudionika bilo puno više, a organizatori su čak tvrdili da je marširalo između 300 i 500 ljudi. No, prava istina je da u povorci nije moglo biti više od 150 ljudi što su organizatori jedva jedvice uspjeli navući dovođenjem sudionika iz okolnih zemalja, naročito Srbije i Grčke.


Opširnije »

Tko će odgovarati za 500 milijuna kuna koje su platili roditelji, gradovi i županije?

08.09.2014 16:02

Negodovanje roditelja zbog otkrića da su prevareni od strane ministarstva obrazovanja i nakladnika nastavljaju se i dalje pozivima na konkretne akcije protiv odgovornih. Narod.hr prenosi pismo čitateljice.

Opširnije »

Roditelji ne sumnjaju: cjepivo protiv HPV-a uzrok je smrti naše 12-godišnje djevojčice

08.09.2014 13:48

Budući da je nova školska godina upravo započela, za očekivati je da će se po školama ponovno pojaviti pozivi za hitnim roditeljskim sastancima na kojima će se roditelje uvjeravati u nužnost cijepljenja djece protiv HPV virusa. Već smo u nekoliko navrata objavljivali informacije o koliko se opasnom cjepivu radi te i dalje nastavljamo s osviješćivanjem javnosti jer nažalost stižu obavijesti o novim smrtnim slučajevima zbog tog kontroverznog cjepiva. Stoga naročito molimo čitatelje da šire ove tekstove upozorenja jer se na taj način spašavaju životi i zdravlje mladih ljudi. Posebno treba obratiti pažnju da li se učenicima dijele promotivni letci u vezi cjepiva u sklopu nastave zdravstvenog odgoja s obzirom na štetne i nepotpune informacije koje MZOS širi u svom Priručniku za nastavnike i stručne suradnike za srednje škole.

Opširnije »

Ministar Mornar s predstavnicima Vigilare i COK-a razgovarao o zdravstvenom odgoju

07.09.2014 19:26

Prilikom susreta s ministrom Mornarom predsjednici Vigilare i Centra za obnovu kulture izrazili su zabrinutost zbog, kako navode, ''pristranog pristupa u izradi programa koji su provodile ljevičarske udruge okupljene u GOOD inicijativi i ne uključivanje stručnjaka i predstavnika konzervativnijih nazora, kako dolikuje pluralnom demokratskom društvu''. Zaključak susreta je da je ministar pokazao spremnost na dijalog. To smo već imali prilike čuti i nakon sastanka minstra Mornara sa predstavnicima udruge GROZD i kardinalom Bozanićem. Počinje već treća školska godina u kojoj će se provoditi štetan nezdravstveni odgoj, koji je sastavio Aleksandar Štulhofer, iza kojeg se vuku brojni skandali. Pedofilska pozadina Štulhoferova 4. modula i krug suradnika tog seksologa s Kinsey instituta, pa i sama činjenica da je jedan seksolog autor spolnog odgoja za djecu i mlade, bila bi dovoljna svakom ministru kome je stalo do dobrobiti djece i koji želi biti bitno drukčiji od bivšeg ministra Željka Jovanovića, da već jednom ukine takav program. 

 

Opširnije »

Tko je Superhik koji bi kažnjavao djecu i roditelje koji nemaju za nove udžbenike?

06.09.2014 12:14

Ovih dana pojavila su se u medijima, pred sam početak nastave, zastrašivanja roditelja i nastavnika o tome da će škole, nastavnici, djeca i roditelji biti kažnjeni viskokim novčanim kaznama ukoliko ne koriste nove udžbenike bivšeg ministra Jovanovića. Ima li istine u tome i tko plasira takve informacije pročitajte u nastavku.

Opširnije »

LGBT diktatura: napadi na gradonačelnicu jer je djevojčicama poklonila ruksake u rozoj boji

05.09.2014 14:15

Novosti iz Francuske: Najat Vallaud-Belkacem, nova ministrica obrazovanja marokanskog podrijetla koja je svoju političku karijeru stekla na promicanju LGBT ideologije i abortusa, izjavila je nedavno kako je krajnji cilj obrazovanja proizvodnja muškaraca i žena koji mogu prema potrebi mijenjati svoj rodni identitet. Na putu prema ostvarenju tog cilja prepriječila  se nenadano odluka gradonačelnice francuskog gradića koja se usudila klincima za dobar početak godine pokloniti „stereotipne“ poklone…

 

Opširnije »

Nemam novca za knjige: „Morat ću djecu ispisati iz škole“

04.09.2014 14:26

Najgori ministar obrazovanja u povijesti Hrvatske otišao je i svi su odahnuli, ali posljedice njegove bahate i besćutne vladavine i dan danas snose mnogi građani – roditelji koji se nalaze u nezavidnoj financijskoj situaciji, a takvih je danas mnogo. Novi ministar čini se da samo ima simpatičniji način komunikacije s medijima, ali za sada još nijedan problem koji je Jovanović prouzročio nije riješio. Ova nezaposlena samohrana majka četvero djece nažalost nije jedina koja nema novaca da djeci kupi nove udžbenike – udžbenike čije su samo korice nove, a sadržajno su ostali isti. Hoće li se u sljedećih mjesec dana nešto riješiti kako bi svi učenici mogli neometano pohađati nastavu? Ima li većeg apsurda od toga da ministar obrazovanja onemogućava djeci školovanje umjesto da ga promiče?

Opširnije »

Predsjednik Josipović i 'Vaginini monolozi'

04.09.2014 08:26

Zasigurno ste na Facebooku već naišli na video clipove „One Billion Rising“ u kojima žene sa svih strana svijeta plešu koreografiju protiv nasilja nad ženama. Zadnjih godina se u sklopu V-Daya održavaju takve manifestacije i u Puli, u organizaciji feminističkih organizacija. Plešu žene i mala djeca, a održavaju se na Valentinovo. Međutim, V u V-Dayu, osim što simbolizira Valentinovo, znači još i Victory i Vagina i svoje korijene vuče iz kontroverzne drame „Vaginini monolozi“ čija je autorica pokrenula kampanju Vagininih dana i „One Billion Rising“. Tako se Valentinovo, dan na koji se slavi romantična ljubav žene i muškarca, jednom masovnom feminističkom manifestacijom globalnih razmjera povezuje s nasiljem muškaraca prema ženama. Ništa čudno, s obzirom da autorica „Vagininih monologa“ Eve Ensler u svojim djelima promiče lezbijstvo i lezbijski seks, ali također i seksualno zlostavljanje djece. Eve Ensler gostovala je nedavno u Hrvatskoj, a dočekao ju je predsjednik Ivo Josipović pod čijim se visokim pokroviteljstvom odvija kampanja „Milijarda ustaje“ protiv nasilja nad ženama. Što se događa u pričama Eve Ensler koje se u humanitarne svrhe izvode u sklopu ove kampanje pročitajte u nastavku.

Opširnije »

Gay paradom u Osijeku izruguje se Domovinskom ratu

03.09.2014 08:08

Poziv na bojkot subotnje gay parade u Osijeku uputio je i osječki HSP uz oštro negodovanje upućeno gradskim vlastima koje novčano potpomažu njeno održavanje. Još jednom se pokazuje kako političari moraju kroz pravedniji izborni sustav pokazati odgovornost prema građanima koji ih biraju umjesto prema raznim interesnim lobijima.

Opširnije »