Podržite nas!

U Zagrebu počinje svjetska kampanja protiv zloglasnog Kinsey instituta

26.05.2014 18:25

U Hrvatsku su ponovno stigli Timothy Tate i dr. Judith Reisman. Došli su u sklopu svjetske kampanje "Ne dirajte djecu!", koja sutra kreće upravo iz Hrvatske. Ciljevi ove kampanje su sljedeći: izbaciti Kinsey institut iz članstva u Ujedinjenim narodima,  procesuirati i zatvoriti Kinsey institut, proglasiti cjelokupnu tzv. znanost Kinsey instituta ništavnom.

U nastavku pročitajte dio iz knjige Judith Reisman „Seksualna sabotaža“, koja je u hrvatskom prijevodu objavljena u izdanju naklade Benedikta. Dokazi koje je prikupila Judith Reisman i njeni suradnici o zlostavljanju i silovanju djece od strane zaposlenika Kinsey instituta i pedofila s kojima su surađivali i poticali ih na zlostavljanje biti će temelj za procesuiranje i zatvarnje zločinačkog Kinsey instituta. Sramotno je i nezamislivo da osobe školovane na tom institutu, poput Aleksandra Štulhofera i Amira Hodžića, kroje programe spolnog odgoja za djecu i mlade. To se već jednom mora zaustaviti.

Opširnije »

Građanski odgoj je suvišan

26.05.2014 11:40

Antun Budimir, vjeroučitelj u Osnovnoj školi Josipa Pupačića u Omišu, raščlanio je predloženi plan i program Građanskoga odgoja i obrazovanja i utvrdio da je u dijelu u kojem sadržava općeljudske vrjednote, zasnovane na judeokršćanskim europskim korijenima, on zapravo preslikao sadržaj određenih nastavnih jedinica Katoličkoga vjeronauka, a u dijelu srednjoškolskoga programa tvori paralelizam s čak dva predmeta: Etikom i Politikom i gospodarstvom. Tim se učenicima samo i nepotrebno udvostručuje nastavno gradivo, upozorava Budimir.

 

Opširnije »

I u Hrvatskoj je abortus industrija: znate li da godišnje ubijate deset tisuća djece?!

26.05.2014 08:50

Lila Rose, svjetska aktivistica za zabranu pobačaja, u opsežnom intervjuu za tjednik Globus poručuje: „Ne govorite ženi koja je pobacila: “Ma sve je u redu, to je tvoje pravo, to nije bilo tvoje dijete!” Jer njoj od toga ne može biti bolje. Tako ćete samo delegitimirati njenu bol i njenu patnju.“ Nezaobilazna tema bila je i spolni odgoj djece jer je korijen problema abortusa naš odnos prema seksualnosti. „Mi njegujemo kulturu promiskuiteta, jako izražene seksualnosti, neodgovornog seksualnog ponašanja…“

Opširnije »

U Splitu otvoren gay centar

24.05.2014 21:30

Stranke Kukuriku koalicije ne odustaju od svoje namjere promicanja queer 'kulture' po svim hrvatskim gradovima. Odmah nakon nasilnog uvođenja prideova, na red dolaze noćni klubovi koji postaju mjesta za okupljanje LGBT osoba. Tako se u Splitu od listopada prošle godine svaki mjesec održava PlesnjaQ - party za queer zajednicu - u splitskim klubovima Getto i Kockica. Gradonačelnik Splita iz redova SDP-a Ivo Baldasar već je tijekom kampanje najavljivao otvaranje gay centra što je ovih dana ispunjeno. Centar se nalazi u Tomislavovoj ulici u Splitu, a prostor je osigurao grad Split koji je potpomogao otvorenje s 20.000 kuna. Nakon Splita, LGBT ekspanzija krenula je i na Osijek gdje su krajem prošle godine počeli politički pritisci, i to najviše od strane HNS-a, da se i u tom gradu krene s održavanjem povorka ponosa za gay populaciju. Usprotivili su se mladi HDSSB-a.

Opširnije »

Izađite na izbore u nedjelju!

23.05.2014 18:35

Uredništvo portala zdravstveniodgoj.com poziva sve svoje čitatelje da u nedjelju, 25.05.2014. izađu na izbore za Europarlament i izaberu predstavnike koji će se znati ustrajno, hrabro, jasno, dosljedno i odlučno boriti za interese Hrvatske, a protiv svih onih agresivnih politika koje predstavljaju Estrela, Zuber ili Lunacek, o čemu smo više puta pisali na našim stranicama.

U nastavku prenosimo članak u kojem se možete informirati o stavovima onih kandidata koji su svojim djelovanjem već dokazali da znaju i mogu zastupati sve one vrijednosti koje i mi promoviramo na našim stranicama, a posebno ističemo zalaganje za obitelj i odnos prema životu.

Opširnije »

Novi pakleni planovi Aleksandra Štulhofera: centri za reproduktivno i seksualno zdravlje mladih

23.05.2014 13:05

Baš u trenutku kada ponovno dolazi Judith Reisman u Hrvatsku, koja je hrvatskoj javnosti otkrila šokantne podatke o povezanosti Aleksandra Štulhofera s najpoznatijim svjetskim promotorima pedofilije, doznajemo da se osim projekta zdravstvenog odgoja Štulhofer bacio na otvaranje centara za reproduktivno i seksualno zdravlje mladih u kojima će njegovi edukatori imati ključnu ulogu.

Opširnije »

Što ne valja s „Jovanovićevim“ Građanskim odgojem

22.05.2014 07:55

Odvjetnik Dario Čehić, čiji je prijedlog za ocjenu ustavnosti odluke o uvođenju zdravstvenog odgoja ministra Jovanovića Ustavni sud prihvatio i zdravstveni odgoj ukinuo i koji predstavlja oko 600 roditelja koji osporavaju novouvedeni Kurikul ZO, napisao je osvrt o uvođenju predmeta Građanskog odgoja u hrvatske škole. Kao i ostali kritičari, autor ponavlja iste zamjerke koje se mogu svesti na zaključak da jedna uska interesna skupina alternativaca pokušava na radikalan način preodgojiti hrvatsku djecu i usaditi im vrijednosti suprotne vrijednostima njihovih roditelja, suprotne onima koje su uvriježene u „hrvatskom narodu i zapravo u čitavoj tradiciji kršćanske Europe.“ Posebno zanimljivi su financijski pokrovitelji projekta Građanskog odgoja: Ured za udruge Vlade RH, Europska unija, Američko veleposlanstvo i Nizozemsko veleposlanstvo. 

Opširnije »

Judith Reisman ponovno u Hrvatskoj

20.05.2014 11:20

Judith Reisman ponovno dolazi u Hrvatsku!. 24. travnja pokrenuta je službena Facebook stranica građanske inicijative „Ne dirajte djecu!". Na toj stranici navodi se da je inicijativa nastala kada je 5. veljače ove godine Kinsey institut aplicirao za punopravno članstvo pri Ujedinjenim narodima (UN) čime bi trebao postati savjetodavno tijelo pri UN-u - za djecu i obitelj! „Time se institucionalizira seksualizacija djece i otvara put legalizaciji pedofilije. Podsjetimo se, prošle godine je u Brazilu donesen zakon za spuštanje dobne granice za spolne odnose na 12 godina - legaliziran je spolni odnos odraslih s djecom od 12 godina. Trebamo djelovati hitno dok je pedofilija - u većini zemalja svijeta - još uvijek kazneno djelo.“ – navodi se na službenim stranicama GI „Ne dirajte djecu!“

Opširnije »

Intervju s Lilom Rose: Hrvati, ne plašite se pritiska i uključite se u borbu protiv abortusa

20.05.2014 08:10

„Ženama se laže. Feministički pokret je nastao kao reakcija na neravnopravnost žena u društvu, problem koji je doista postojao, a postoji i danas. Međutim, ta se opravdana reakcija pretvorila u stvaranje lažnih ideja koje će ženama donijeti još više potčinjenosti nego ranije. Glavna laž jest predstavljanje abortusa kao “rješenja” koje će ženama donijeti više slobode i prava. Dok je u stvari abortus kršenje elementarnog ljudskog prava na život i oruđe za uspostavljanje još veće represije nad ženama. Oruđe u rukama njihovih poslodavaca koje ih neće promovirati na poslu jer su trudne, njihovih momaka koji će ih ostaviti jer su trudne, profesora koji će ih rušiti na ispitu jer nose dijete. Svi su postali moćniji, ali žene ne. Jer njihova se plodnost promatra kao prijetnja, a ne dar. Trudnoća je “bolest”, a ne dar. I sve to nakon promjena koje su izazvale i feministkinje svojom borbom za “ženska prava”. Žene nisu uspjele. Iznevjerili smo sebe i svoje sestre i trebamo okrenuti tu priču. Reći – čekaj malo, ja ne trebam ubiti svoje dijete da bih ostvarila ono što želim. Ubojstvo nikada ne može biti rješenje i mi zaslužujemo bolje od toga. To treba biti glavna poruka novog feminizma.“ – dio je to odličnog intervjua Gorana Andrijanića s Bitno.net-a s mladom, ali i najutjecajnijom pro-life aktivistkinjom u svijetu Lilom Grace Rose koji prenosimo u cijelosti.

Opširnije »

Suknja za dečke, brada za cure u srednjim školama u Francuskoj

19.05.2014 08:15

U Francuskoj ministarstvo obrazovanja već dulje vrijeme eksperimentira nad učenicima mainstreamizirajući rodnu ideologiju kroz kurikulum o jednakosti u obrazovanju na toliko drastičan način da skandali u školstvu ne jenjavaju. Sada su navodno učenici sami došli na ideju da dečki počnu dolaziti u školu u suknjama za što su odmah dobili blagoslov školskog vodstva i ministarstva obrazovanja. Oni dečki koji su se sramili pokazati svoje noge mogli su doći noseći naljepnice  „Ja se borim protiv seksizma, a ti?“. Zbog protuprosvjeda koje je organizirala „La Manif Pour Tous“ izbile su tučnjave s učenicima pred školama. Na sličan nasilan način reagiraju i učenici u školama u Massachusettsu kada im odrasli pokušavaju otvoriti oči protiv rodne teorije i promicanja homoseksualnosti čemu su konstantno izloženi u školama i vrtićima od najranije životne dobi. Samo je pitanje vremena kada će se slične inicijative pojaviti i u Hrvatskoj od strane nekih „naprednih“ „omladinskih“ udruga.

Opširnije »