Podržite nas!

Spolna diskriminacija i prije začeća

18.05.2014 10:40

Najprije spol nije nimalo bitan i svi možemo biti ono što sami odaberemo – dečko s vaginom ili Conchita s bradom – pa je onda toliko bitan da se zbog spola vrše genetski pokusi i selekcija željenih od neželjenih embrija. Umjetna oplodnja polako pokazuje svoju pravu namjenu, a neplodnost odavna više nije jedino opravdanje za taj nehumani postupak.

Opširnije »

Nakon zdravstvenog i građanskog, dolazi nam i jezični preodgoj

15.05.2014 17:40

Lezbijski portal Crol.hr s oduševljenjem je prenio tekst o preinakama odnosno silovanju engleskog jezika koje se u američkim državama odvija baš onako kako je to George Orwel opisao u svojoj antiutopiji „1984.“. Upotreba jezika u kontroli uma više je nego očit znak za odbacivanje rodne tj. LGBT i feminističke ideologije koja se putem novogovora pokušava usaditi u svijest ljudi. Tko pristane na ovakve manipulacije, pristaje i na gubitak vlastite slobode i slobode svoje djece jer gdje postoji novogovor, sasvim sigurno je tu negdje i Veliki Brat koji teško da je napredan, tolerantan ili ljubi čovjeka.

Opširnije »

Građanski odgoj isključivo po mjeri „alternativaca“

15.05.2014 17:30

Profesor Ivan Poljaković, ispred udruge Blaženi Ivan Merz, dostavio je primjedbe na Nacrt Nastavnog plana i programa Građanskog odgoja i obrazovanja za osnovnu i srednju školu u sklopu javne rasprave koje je MZOS raspisalo u trajanju od 25. travnja do 26. svibnja. „Riječ je o nacrtu odgoja za kakvog se zalažu pobornici ljevičarskih i feminističkih skupina, i koji je u suprotnosti sa shvaćanjem velike većine hrvatskih roditelja, te službeno izraženim stajališta svih glavnih društvenih ustanova u Republici Hrvatskoj.“ 

Opširnije »

Ispovijest bivše vlasnice klinike za abortus

15.05.2014 08:20

Ukoliko ste koristili usluge zubara u privatnim ordinacijama, zasigurno ste primjetili da imaju svoje male trikove kako vas zadržati kao mušteriju i kako vas navesti da više potrošite. Oni imaju svoje fiksne i varijabilne troškove i financijske ciljeve kojih se trebaju držati da bi održavali stabilne mjesečne prihode. Isto tako i ginekolozi koji imaju privatnu praksu i vrše abortuse imaju svoje trikove kako se osigurati da se slučajno ne predomislite ili kako više zaraditi ako se radi o kasnijem stadiju trudnoće. Za njih će to značiti zaradu koja će biti proknjižena u narednih mjesec dana, a vama i vašoj obitelji ostati će problemi i teret koji ćete nositi cijeli život. U Hrvatskoj su abortusi biznis koji cvijeta većinom u privatnoj praksi, dok u Americi postoje klinike koje ne skrivaju da su komercijalno orijentirane na pružanje usluga abortusa. Koriste se istim trikovima kao i agenti u telemarketingu. Preobraćenica iz industrije abortusa u ovom tekstu otkriva tko su njihove najslabije žrtve – tinejdžeri i djeca koju se navikava na seks bez predumišljaja još od vrtićke dobi.

Opširnije »

Uključite se i vi u javnu raspravu o Građanskom odgoju

14.05.2014 11:50

Udruga roditelja GROZD podsjeća da je u tijeku javna rasprava o  Građanskom odgoju i obrazovanju koju od 25. travnja do 26. svibnja provodi Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Izrazito je važno da na javnu raspravu stigne što više, pa makar kratkih i jednostavnih reakcija roditelja i ostalih građana vezanih uz pitanje građanskog odgoja, koji nažalost predstavlja novu platformu za nametanje ideologije i preodgoj naše djece.

Opširnije »

Tko je doista pobijedio na Eurosongu?

14.05.2014 08:05

Nastup i pobjeda „bradate pjevačice“, predstavnice Austrije na Eurosongu, razljutio je mnoge, pa tako i jednog našeg čitatelja. Čini se da će mainstreamizacija rodne ideologije biti malo previše za probaviti, ne samo za konzervativce, već i za one liberalnije jer su čak i oni izrazili svoje negodovanje ovim neukusnim pomicanjem granica. Iako su Thomasu Neuwirthu alias Conchiti Wurst čestitali brojni europski političari i svjetski umjetnici, široj publici se većinom nije svidjela transvestijada Eurosonga, posebice stoga jer taj glamurozni show vole gledati mala djeca. Naš čitatelj je dobro primjetio da su upravo djeca glavna meta takvih političko-estradnih eksperimenata….

Opširnije »

Mlada američka aktivistica dolazi u Hrvatsku otvoriti raspravu o abortusu

13.05.2014 08:16

Ovo će biti vrlo zanimljiv tjedan! Vigilare organizira Kulfest – festival progresivne kulture u sklopu kojeg će kao ključna gošća sudjelovati mlada Lila Grace Rose, 26-godišnjakinja koja se već od svoje 15.-te godine bori za pravo na život nerođene djece u Americi, užasnuta stravičnom brojkom od 3000 abortusa koji se u toj zemlji obave dnevno.  Na Kulfestu, svojevrsnom festivalu konzervativne misli, Lila Rose će govoriti u subotu navečer u Branimir centru nakon prikazivanja filma o borbi za život u SAD-u. Inače, na jučerašnji datum, 12. svibanj 1978. godine, stupio je na snagu zakon o pobačaju u Hrvatskoj koji je u 36 godina odnio toliko mnogo života i još uvijek pustoši našu naciju. I Lila Rose dobro je upoznata s tim zakonom i želi otvoriti javnu raspravu o tom zastarjelom zakonu kojeg se od vremena komunizma nitko ne usuđuje mijenjati.  Na raspravu su pozvani i predstavnici lijevih i liberalnih udruga kojih je u Hrvatskoj ogroman broj, no nitko od tih aktivista nije želio doći i sudjelovati u raspravi.

Opširnije »

Istine i laži o homoseksualnim vezama: analiza

12.05.2014 14:45

Nešto stariji tekst koji se referira na istraživanja američke obiteljske udruge Family Research Council donosi relevantne podatke o trajnosti i monogamnosti homoseksualnih veza naspram heteroseksualnog braka. Analiza koju je provela udruga Family Research Council temelji se na brojnim američkim i europskim studijama i podacima iz popisa stanovništva. Rezultati analize pokazuju drastične razlike u ponašanju istospolnih i heteroseksualnih partnera u vezi i braku.

Opširnije »

Pravo na posjete istospolnog partnera u bolnici u Hrvatskoj odavno već postoji

12.05.2014 14:31

Još jedna obmana i laž homoseksualnih udruga! Temeljni argument za traženje ozakonjenja istospolnih veza i „brakova“ jest potreba partnera u intimnoj vezi da se međusobno posjećuju u bolnici. Kod manipuliranja osjećajima javnosti ovaj se argument najčešće koristi i javnost, a i same homoseksualce, drži se u uvjerenju kako su međusobni posjeti istospolnih partnera kad jedan od njih završi u bolnici nemogući jer su dozvoljeni samo rodbini i bračnim drugovima. Poslali smo upit i provjerili je li to baš tako. U Hrvatskoj prema Zakonu o zaštiti prava pacijenata jedino pacijent ima pravo zabraniti drugoj osobi dolazak u bolnicu, a osobe istospolne orijentacije imaju sva prava izjednačena s hetero osobama, pod uvjetom da se pridržavaju kućnog reda zdravstvene ustanove.

Opširnije »

Snimkom vlastitog abortusa zgrozila svijet

09.05.2014 15:38

„Mi smo definitivno za pravo na izbor, ali sve nas je zaprepastio njezin brezbrižan stav i pokušaj da si prigrabi svojih 15 minuta slave,” napisala je Marnie Waynethe na web stranici NeonNettle. „Abortus nije nešto čemu se treba olako pristupati ili što treba slaviti. Za većinu žena radi se o teškoj odluci. Emily se veseli svom abortusu i uživa u tom postupku kao da je dobila termin za manikuru.” 25-godišnja glumica Emily Letts uspjela je ovih dana zgroziti čak i zagovornike abortusa objavivši na Youtubeu snimku svog abortusa. Slučaj je dodatno „glorificirao“ časopis Cosmopolitan koji u svakom broju promiče neobuzdani seks kao da se radi o časopisu za muškarce, a ne za mlade žene, i u kojem se seksualne perverzije poput analnog i sado-mazo seksa pokušavaju prezentirati pod normalno raznim sumnjivim istraživanjima koje časopis financira a provode ih seksolozi poput našeg Aleksandra Štulhofera. Sada je taj časopis krenuo s prezentacijom abortusa kao pozitivnog i 'radosnog' iskustva kojeg se niti jedna žena ne bi trebala sramiti.

Opširnije »