Podržite nas!

Hollywood trese pedofilski skandal homoseksualonog lobija

30.04.2014 19:15

Režiser i producent filmova „X-Men“ i „Walkyrie“ Bryan Singer nalazi se po drugi puta pod optužbama za zlostavljanje maloljetnika. To podsjeća na optužbe nekadašnjeg dječjeg glumca Coreya Feldmana koji je prošle godine tvrdio da je „homoseksualno zlostavljanje u Hollywoodu vrlo rašireno te da je čak i sustavno i institucionalizirano.“ U sljedećem tekstu autor analizira poznate slučajeve pedofilskih zlostavljanja među gay aktivistima koji ne samo da su prošli nekažnjeno već su seksualni predatori i oni koji ih pokrivaju nagrađeni od strane liberalnog američkog društva.

Opširnije »

Razotkrivanje kontrole rasta stanovništva na primjeru Tanzanije

30.04.2014 08:15

Strategija napada protivnika inicijative „One of Us“, primjerice Edite Estrele i Hannesa Swobode, jest širenje bojazni da će ta inicijativa značiti prestanak financiranja programa zaštite majki i dovesti do veće smrtnosti majki u nerazvijenim dijelovima svijeta. Kako tvrdi Edite Estrela, sve međunarodne organizacije koje pružaju usluge abortusa ili savjetuju majke na abortus pružaju i puno širi raspon temeljnih usluga zdravstvene zaštite majki i djeteta. Iz sljedećeg teksta, koji razotkriva na koji način USAID provodi kontrolu rasta stanovništva u Tanzaniji, jasno je vidljivo kako programi inozemne pomoći koji se tiču reproduktivnog zdravlja žena podrazumijevaju jedino pristup abortusu, kontracepciji i sterilizaciji dok se očajnički vapaji za čistom vodom, hranom, sanitetskim čvorovima i osnovnom zdravstvenom zaštitom ljudi u Tanzaniji većinom ignoriraju. Organizacije o kojima govori Edite Estrela ni najmanje ne zanima što djeca u Africi umiru od gladi – njihovo je rješenje i jedini cilj ubijanje nerođenih. 

Opširnije »

Kakve veze imaju izbori za EU parlament i ZO?

29.04.2014 08:13

Bliži se mjesec svibanj u kojem će Hrvati po drugi puta glasovati o tome tko će sjediti u euro parlamentu i sudjelovati u donošenju rezolucija i zakona prema kojima će se krojiti zakoni u svim zemljama članicama. Prošle godine je izlazak Hrvata bio rekordno nizak, čak i za europske prilike. Hrvati izgleda uopće nisu svijesni koliko su ti izbori bitni niti što naši zastupnici tamo rade. Naš portal je redovito nastojao informirati čitatelje o izvješćima Estrela, Lunacek i Zuber i inicijativi One of us. Većina inicijativa koje se pretvaraju u zakone u euro parlamentu financirana je od strane moćnih lobija koji financiraju LGBT udruge, organizacije koje promiču seksualni odgoj djece i usluge abortusa širom svijeta.

Opširnije »

Otvorena javna rasprava o Građanskom odgoju i obrazovanju

28.04.2014 15:30

Ministar Jovanović je već mnogo puta dokazao nestručnost i nesposobnost svojim neustavnim i protupravnim aktima pa je i kod uvođenja "Građanskog odgoja i obrazovanja" postupao na svoj način. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske otvorilo je javnu raspravu o Nacrtu Nastavnog plana i programa Građanskog odgoja i obrazovanja za osnovnu i srednju školu no zakon nema materijalnu zakonsku osnovu, odnosno ni jednim zakonom nije predviđeno da Građanski odgoj bude "obvezatan predmet". Također, nigdje nema podataka tko je sastavi Nacrt, ni tko će i do kada, odgovoriti na prijedloge i primjedbe u ovoj javnoj raspravi. Ovo su samo neki od formalnih propusta, a o drugim propustima kao i sadržajnim nedostacima možete pročitati u članku u nastavku.

Opširnije »

Nova rubrika - Građanski odgoj

28.04.2014 15:15

Poštovani čitatelji,

poučeni lošim iskustvima sa „proizvodima“ koji izlaze iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pod vodstvom ministra Jovanovića, uredništvo portala zdravstveniodgoj.com, odlučilo je uključiti se u javnu raspravu o uvođenju tzv. „Građanskog odgoja i obrazovanja“ (GOO) u naše škole.  GOO će se početi predavati kao obavezan predmet u osnovnim i srednjim školama, počevši od sljedeće školske godine (2014/2015).  Javna rasprava otvorena je od 25.04.2014. do 26.05.2014. na stranicama MZOS-a. Primjedbe i prijedlozi za internetsku javnu raspravu šalju se putem elektroničke pošte, isključivo  na priloženom obrascu na adresu javnarasprava-gradjanskioo@mzos.hr.

Opširnije »

Najnesposobniji ministar u Vladi

24.04.2014 09:45

Prenosimo članak sa portala „nastavnici.org“ u kojem su sakupljeni svi akti ministra Jovanovića koji su do sada proglašeni protupravnim ili neustavnim . Prema mjerilima Ustavnog suda čak 87 akata ministra Jovanovića može se smatrati neustavnim. Ako to nije knjiški primjer nesposobnosti, onda ne znamo što je, a takvo ministarstvo sljedeće školske godine planira uvesti "građanski odgoj" kao novi školski predmet.

Opširnije »

Pedofilski skandali svjetske elite

23.04.2014 11:15

Ovaj tekst objavljen je krajem ožujka na blogu Večernjeg lista na temu 'suludih teorija zavjere' koje su se nažalost pokazale istinitima. Dugo smo se premišljali da li objaviti ili ne objaviti tekst, no većinu podataka iz teksta moguće je provjeriti brzom pretragom na internetu, a dobar dio pedofilskih priča bio nam je od prije poznat iz vlastitog istraživanja ove teme. Primjerice, o zlodjelima američkog republikanca Lawrencea Kinga snimljen je dokumentarni film „Zavjera šutnje“. Režirao ga je britanski režiser Timothy Tate, koji je prošle godine s Judith Reisman gostovao u Hrvatskoj i koji je nakon sabotaže njegova filma „Kinseyevi pedofili“ u Cinestaru izjavio kako je navikao da mu se događaju takve stvari kada se radi o pedofiliji. Naime, „Zavjeru šutnje“, dokumentarni film o pedofilskim skandalima u Franklinu, naručio je Discovery Channel, ali nakon što je film bio gotov, urednici te kuće zbog straha su odustali od prikazivanja. Timothy Tate je dugi niz godina ukazivao na zlostavljanja djece u sklopu sotonističkih rituala u Velikoj Britaniji, o čemu govori ovaj tekst, te je zbog toga bio omalovažavan i diskreditiran. Međutim, nakon otkrića groznih bezbrojnih zločina Sir Jamesa  Savilea s BBC-a, u britanskoj javnosti se sve više piše o tim ritualima u mainstream medijima.

Opširnije »

Ministar Jovanović izluđuje suce Ustavnog suda - srušene mu još dvije odluke

23.04.2014 08:00

Novine i internetski portali puni su naslova „Zar opet“ i „Ustavni šamar Jovanoviću“. Pogađate, još su dvije odluke ministra Jovanovića pale na Ustavnom sudu. Štoviše, nisu nikada ni stupile na snagu jer je ministar Jovanović napravio još jedan teški propust u nizu. Odluke o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u srednje škole iz 2012. i 2013. nisu objavljene u Narodnim novinama, već samo na web stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, i to bez datuma objave i bez naznake kada stupaju na snagu, što znači da nemaju nikakvu pravnu snagu.  Tako po „prvi put u povijesti dočekujemo prvomajske praznike, a da ne znamo pod kojim uvjetima će se djeca upisivati u prve razrede srednjih škola“, upozorava Željko Stipić iz sindikata Preporod.

Opširnije »

Gay bajke preplavile Italiju

22.04.2014 08:15

Sljedeći tekst je izvješće sa susreta u Milanu na kojem se raspravljalo o knjigama za djecu koja navodno žele avangardno djetinjstvo. Stručnjaci za odgoj i obrazovanje su zajedno s roditeljima sjedili u publici, dok su im predavanja o suvremenom odgoju držali istaknuti LGBT aktivisti i podupiratelji queer teorije. Predstavljena su tzv. „remek djela suvremene pedagodije“, odnosno gay bajke za djecu koje služe uklanjanju stereotipa i odgoju za različitost. Posljednja barikada u njihovim nastojanjima su roditelji katolici koji strahuju za svoju djecu i blokiraju nastojanja da ova „remek djela“ stignu u škole i knjižnice. Dakle, nakon SAD-a, Velike Britanije i Francuske, sada je i Italija preplavljena skandaloznim slikovnicama i knjigama za djecu. U Hrvatskoj je Ministarstvo kulture Andree Zlatar otkupilo slikovnicu za djecu šokantnog sadržaja, naslovljenu „Sve je to obitelj“, i poslalo ju knjižnicama u Hrvatskoj. Sudeći prema vijestima iz Italije i Francuske, to je tek početak ogromnog vala različitih naslova gay slikovnica koje stoje u pričuvi.

Opširnije »

Roditelji bojkotiraju škole u Francuskoj zbog rodne ideologije

19.04.2014 11:45

U Francuskoj je situacija u školstvu iz mjeseca u mjesec sve dramatičnija jer vlasti sve snažnije guraju rodnu ideologiju u obrazovanje. Već smo pisali o nudističkom ZO u francuskim školama s mnoštvom kontroverznih naslova za djecu koji su toliko šokirali javnost da naklada ovih knjižica raste zbog potražnje koja se stvorila među odraslima. Tako su u jednoj knjizi za djecu svi goli – dadilja, djed, poštar, prometni policajac – s posve izloženim intimnim dijelovima tijela. Drugi naslovi slave gay roditeljstvo, homoseksualce i transvestite, nekad i pomoću novokomponiranih basni: dva ptičja mužjaka leže na jajetu koje je u njihovo prazno gnjezdo ostavio nepoznati donator! U drugoj slikovnici princezi se ne sviđaju prinčevi, treća slikovnica priča priču o muškobanjastoj djevojčici, četvrta o dječaku obučenom u čipkaste haljine, peta o bratu i sestri dojenačke dobi koji se zabavljaju igricama škakljanja i draženja u krevetu…. 

Opširnije »