Podržite nas!

„One of us“ pred Europskom komisijom 10. travnja

15.03.2014 10:52

10. travnja ove godine zakazana je rasprava u Bruxellesu pred članovima Europske komisije o do sad najvećoj europskoj peticiji građana „One of us“ pokrenutoj u svrhu zaštite prava embrija. Peticijom, koju je potpisalo 1,75 milijun ljudi, od EU se zahtijeva prestanak financiranja pobačaja te svih medicinskih istraživanja i zahvata koji podrazumijevaju uništenje embrija odnosno ljudskog života. Hrvatska je u rekordnom roku pridonijela inicijativi sa preko 16 tisuća potpisa. Vjerujemo da uz već poznate oponente kao što su zastupnice Estrela, Lunacek i Zuber i sve njihove sljedbenike inicijativi neće biti lako izboriti pobjedu, ali su pravni i medicinski argumenti ovog puta na strani zaštite života, uz premoćnu podršku građana širom Europe.

Opširnije »

Aco Stanković brani prava nerođena djeteta

15.03.2014 10:44

Zvuči nevjerojatno, ali inače liberalno orijentirani urednik i novinar HTV-a Aleksandar Stanković iznio je pred nekoliko godina odličnu argumentaciju protiv abortusa i feminističkog stava da je abortus pravo žene na odlučivanje o vlastitom tijelu. Argumentacija kako homoseksualci imaju izbor jer je „seksualna orijentacija stvar osobnog izbora (stvar slobode)“ dok nerođeno dijete nema nikakav izbor znači da jedni imaju suvišak prava jer im se na temelju osobnih izbora, a ne urođene sklonosti, dodijeljuju neka nova prava, a drugima se uskraćuje temeljno pravo na život. „….kakva je to uopće dilema treba li nekome ili nečemu dozvoliti pravo na život? To 'nešto'  ne može reći volim te, ne može zamoliti za nježnost, ne može se nasmijati, u krajnjoj liniji ne može moliti za milost pa ćemo mu iz tog osnova, a ako tako odluči majka i uskratiti sve te mogućnosti!  Tu pameti nema. Sebičnost zbog vlastitog komoditeta uzdignuta  na nivo apsolutnog prava.“ Što reći nego „Bravo, Aco! Čestitamo na stavu!“

Opširnije »

Europski centar za zakon i pravdu poziva UN na zabranu kasnog abortusa

14.03.2014 12:43

Većini čitatelja će saznanja iz ovog članka biti stravična, bolna i neshvatljiva. Neshvatljivo je da se prema bebama koje su unaprijed osuđene na smrt abortusom postupa na toliko nehuman način upravo u najrazvijenijim zapadnim zemljama u kojima medicinska struka postiže nevjerojatne uspjehe kada se radi o spašavanju ljudskih života. Europski centar za zakon i pravdu poziva UN da svuda u svijetu strogo zabrani abortus nakon 20-tog tjedna trudnoće jer takva praksa predstavlja teška kršenja ljudskih prava. Po nama, radi se o istom živom biću, nevažno da li tjedan dana prije ili kasnije…. 

Opširnije »

I španjolski masoni pod krinkom borbe za ženska prava zagovaraju abortus

14.03.2014 08:00

Čini se da do promicanja abortusa kao ljudskog prava nije stalo samo zastupnicima socijalističkih i komunističkih stranaka te stranke zelenih, kao što smo to imali prilike vidjeti na primjerima zastupnica Zuber, Lunacek i Estrela u EU parlamentu. Da im je pitanje abortusa od primarne važnosti pokazali su i članovi masonskog tajnog društva Federacije za ljudska prava na obljetnicu obilježavanja Međunarodnog dana žena kada su po prvi puta pokazali svoj identitet u javnosti i svoju pripadnost tajnom društvu braneći pravo na abortus. Španjolska Pučka stranka ukinut će abortus za zahtjev novim zakonom o abortusu koji će dozvoljavati namjerni prekid trudnoće samo u slučajevima silovanja i teških malformacija fetusa. Prethodno je snažan pritisak na novu španjolsku vladu izvršio i Amnesty International u pokušaju da spriječi donošenje strožeg zakona o abortusu.

Opširnije »

Odbačeno izvješće Zuber

12.03.2014 08:00

Izvješće predstavnice komunističke partije Portugala, Inês Cristine Zuber, danas je odbačeno u EU parlamentu! Vjerujemo kako će se, nažalost, isti obrazac primjenjen kod Estrele i Lunacek, opet ponoviti - nakon nekog vremena, Zuber će ponovo na dnevni red... Prenosimo izvješće European Dignity Watcha o današnjem glasovanju.

Opširnije »

Poduka o analnom i oralnom seksu već u osnovnoj školi

11.03.2014 19:35

Eksplicitni seksualni sadržaji podmetnuti pod pojmom „sveobuhvatno spolno obrazovanje“ šire se poput šumskog požara Amerikom, Kanadom i Europom. Posljednji uznemirujući primjer o analnom i oralnom seksu stiže nam iz osnovnih šlola u Americi. Nakon saznanja da se pod spolnim odgojem, za koji nadležni tvrde da je apstinencijski, s učenicima raspravlja o eksplicitnim seksualnim sadržajima, uznemireni roditelj bio je prisiljen obratiti se medijima. Škola, naime, nije vidjela ništa sporno u nastavnim materijalima u kojima se učenicima tumači da je analni odnos dio normalnog izražavanja seksualnih osjećaja kod 13-godišnjaka. Uz analni odnos, učenicima se preporučivao oralni seks, diranje partnerovih genitalija i slično. Roditelj se pita kakve to veze ima s apstinencijom ili reprodukcijom…

Opširnije »

Nakon Estrele i Lunacek - sada napada Zuber

10.03.2014 22:15

Sutra, 11. ožujka, na dnevnom redu Europskog parlamenta je glasovanje o novoj rezoluciji portugalske zastupnice Inês Cristine Zuber iz komunističke stranke i Odbora za ženska prava i rodnu jednakost (FEMM). Inicijativa je jednako opasna kao izvješća Estrela i Lunacek. Najprije zbog toga što iznova promiče abortus kao ljudsko pravo, a zatim i radi toga što promiče indoktrinaciju djece rodnom ideologijom, (bez pristanka roditelja), istospolni „brak“ i obavezne rodne kvote u javnom i privatnom sektoru na način da obiteljske obveze i uloge proglašava nepoželjnom preprekom u ostvarivanju ljudskih potencijala na radnom mjestu.

Peticiju protiv izvješća Zuber možete potpisati ovdje.

11.03.2014. u 13:30: Izvješće predstavnice komunističke partije Portugala, Inês Cristine Zuber, danas je odbačeno u EU parlamentu! Vjerujemo kako će se, nažalost, isti obrazac primjenjen kod Estrele i Lunacek, opet ponoviti - nakon nekog vremena, Zuber će ponovo na dnevni red...

Opširnije »

Švicarska: Posjeta 'seks-tete' učenicima 7. razreda

10.03.2014 18:38

U školama u Švicarskoj se pod izlikom borbe protiv AIDS-a učenicima detaljno objašnjavaju razni seksualni položaji, uključujući analni odnos. Lukavi seksolozi davno su se dosjetili kako će polaznici njihovih instituta gdje se podučava kvaziznanstvena disciplina seksologije dobiti pristup školama i maloljetnoj djeci. Time što će fakulteti poput Kinsey instituta nuditi obrazovanje i istraživanja na temu prevencije AIDS-a. O tome što se zapravo odvija na satovima spolnog odgoja kada vanjski suradnici dođu u školu učenicima objašnjavati pojmove poput masturbacije i spolnih bolesti izvijestili su učenici jednog 7. razreda švicarske medije pomoću internetske aplikacije WhatsApp. Vjerojatno im je ponašanje odraslih koji se brinu svaki za svoje partikularne interese dozlogrdilo i njihov je potez bio poziv u pomoć da se već jednom prestane s perverznim satovima spolnog odgoja.

Opširnije »

Obmane Zakona o životnom partnerstvu

10.03.2014 14:08

Naša čitateljica, koja želi da ju predstavimo samo pod psudonimom, pratila je preko TV ekrana saborsku raspravu o prijedlogu Zakona o životnom partnerstvu i napravila osvrt o tome. Zakon o životnom partnerstvu je čista obmana. Njime se uvodi istospolni brak i posvajanje djece od strane istospolnih partnera. Njegova implementacija uvjetuje promjenu čitavog niza zakona i vrijednosti u hrvatskom društvu, a promjena Obiteljskog zakona prema Zakonu o životnom partnerstvu slijedi odmah nakon što je prijedlog zakona prošao prvo čitanje.

Opširnije »

Pedofilska pozadina istraživanja amazonske prašume antropologa Jacquesa Lizota

08.03.2014 09:00

Brazilski režiser José Padilha nedavno je u dokumentarnom filmu „Secrets of the Tribe“ (premijera je bila 2010. godine na Sundance Film Festivalu) razotkrio pedofilsku pozadinu istraživanja francuskog antropologa Jacquesa Lizota, koji je proveo više od 20 godina u plemenu Yanomami usred amazonske prašume na granici Venezuele i Brazila i seksualno iskorištavao tinejđere. Jacques Lizot bio je važan član francuske akademske zajednice antropologa i učenik poznatog antropologa akademika Claude Lévi-Straussa.  

Opširnije »