Podržite nas!

LGBTIQ + Pedo-ofenziva u Njemačkoj

15.01.2014 10:18

U kulturološkom ratu koji provode homoseksualne udruge jedna od najvažnijih uporišnih strategija je kvirizacija obrazovanja. U prijašnjem tekstu prenijeli smo samo dio skandaloznih događanja u američkom školstvu, dok je sljedeći tekst analiza brošure koju je objavio berlinski Senat za ravnatelje i nastavno osoblje u Njemačkoj. Radi se o krajnje uznemirujućoj brošuri u kojoj se nastavnom osoblju nalaže da učenicima daju informacije o tome koja su i gdje se nalaze lokalna sastajališta za homoseksualce, lezbijke i transrodne osobe, uključujući i barove za homoseksualce u kojima redovito dolazi do usputnog seksa s nepoznatim osobama.

Opširnije »

Kvirizacija obrazovanja

14.01.2014 14:20

Na Vladimira Putina srušio se val kritika i poziv na bojkot ZOI u Sočiju zbog stroge zabrane homoseksualne propagande maloljetnicima, u što spadaju i gay parade. Zbog čega je zabrana homoseksualne propagande u Rusiji bila sasvim logičan potez i što se to godinama događa u američkom školstvu pod utjecajem gay lobija pročitajte u sljedećem tekstu. 

Opširnije »

Njemačka bi mogla uskoro zabraniti eutanaziju

14.01.2014 13:35

Skroz suprotni politički vjetrovi ovog trenutka pušu u Francuskoj i Njemačkoj. Dok se u Francuskoj okuplja ekipa od 18 'mudraca' – stručnjaka, liječnika i predsjednika raznih liberalnih udruga - kako bi pronašli načine kako do ljeta legalizirati eutanaziju, u Njemačkoj se u  Bundestagu organizira skupina zastupnika koja će krenuti sa zakonskom inicijativom zabrane eutanazije. U ovom trenutku u Njemačkoj eutanazija nije do konca legalizirana, ali postoje organizacije koje pružaju “pomoć u umiranju” i već djeluju dulje vrijeme.

Opširnije »

Udruga „Zviždač“ zviždi ministru Jovanoviću

14.01.2014 12:45

Ministar Jovanović ne prestaje biti u žiži političkih skandala. I ovog puta se radi o njemu omiljenom djelovanju – progonu nepodobnih nastavnika i ravnatelja. Javnosti su već poznata njegova prijeteća pisma ravnateljima i drugim prosvjetnim djelatnicima ukoliko ne budu provodili njegov zdravstveni odgoj ili pokažu bilo kakav stav suprotan stavu vladajuće koalicije u vezi proteklog referenduma o braku. Međutim, ovog puta ministar zloupotrebljava svoju funkciju da bi zajedno s vrhom svoje stranke proveo političku odmazdu nad ravnateljicom osnovne škole u Vukovaru Marijom Budimir koja je tajnim snimanjem razgovora s vukovarskim gradonačelnikom Željkom Sabom otkrila nevjerojatan političko-korupcijski skandal, zbog čega Sabo sada iščekuje suđenje, a SDP i SDSSB gube vlast u tom gradu.

Opširnije »

Estrela napada po treći put!

13.01.2014 10:45

Zvuči nevjerojatno ali kontroverzno Estrela izvješće opet se vraća u Europski parlament, i to zaobilaznim smicalicama. Prilikom prvog glasovanja o ovom izvješću Neven Mimica, član SDP-a i član Europske komisije, obrazložio je zastupnicima da Europska unija nema ovlasti da zakonski regulira pitanja kao što su pobačaj, spolni odgoj itd., te da su ta pitanja isključivo u nadležnosti država članica.

Opširnije »

Izlaz iz slijepe ulice rodne teorije 2/2

12.01.2014 10:30

Slijedi drugi dio pokušaja izlaska iz slijepe ulice u kojoj smo se našli slijedeći premise koje su postavili rodni teoretičari. „Kod rodne teorije susrećemo se s filozofijom koja podcjenjuje tijelo, a time i identitet subjekta.“ Multidisciplinarna znanstvena istraživanja pokazala su da se razlike u ponašanju između muških i ženskih beba javljaju već od prvog dana njihova rođenja te da su tijekom prve dvije godine života razlike u ponašanju i interesima između curica i dječaka već toliko jasno izražene da ne odudaraju previše od onoga po čemu se razlikuje ponašanje odraslih žena i muškaraca. Rodna teorija je prema tome odavno raskrinkana kao neznanstvena.

Opširnije »

Eksplicitni program spolnog odgoja za petogodišnjake šokirao roditelje u Novom Zelandu

12.01.2014 10:15

Programi eksplicitnog spolnog odgoja za vrtićku i školsku djecu javljaju se istovremeno svuda po svijetu, a roditelji ostaju šokirani nastavnim sadržajima potpuno neprilagođenima uzrastu njihova djeteta. Zbog čega se žuri s nametanjem škakljivih tema djeci nekoliko godina ranije od dobi u kojoj djeca uopće pokazuju interes za te sadržaje? Priča o novoj uzbuni roditelja ovog puta dolazi s Novog Zelanda.

Opširnije »

Cjepivo protiv HPV-a - nepotrebno, beskorisno i štetno

10.01.2014 09:30

„Živimo u svijetu dezinformacija i poluinformacija“ – piše doktorica Lidija Gajski u tekstu koji je namijenjen objavi u znanstvenom časopisu, a prethodno je objavljen na portalu H-Alter. Veliki je problem što je područje medicine, pa tako i zdravstvenog odgoja u školama, postalo uvelike zagađeno dezinformacijama i poluinformacijama u svrhu provođenja nedopuštenih kampanja kroz medicinske asocijacije, javnozdravstvene ustanove, stručna društva, institute, škole, sveučilišta, plaćene PR članke u medijima, pa čak i putem školske lektire. Takve marketinške aktivnosti plasiraju farmaceutske kompanije, ali se one plaćaju jedino kroz lukrativne ugovore o lobiranju s korumpiranim stručnjacima dok se javni prostor i javne institucije zloupotrebljavaju kao besplatan oglasni prostor, a javnost je uvjerena kako iza svega toga ne stoji korporacijski novac već nesebični interes države za zdravlje pojedinaca i društva.

Opširnije »

Homoseksualnost = Smrt. Biram Život

08.01.2014 08:15

Ove je riječi napisao nekadašnja ikona gay pokreta u Americi Michael Glatze jednoga dana u redakciji utjecajnog časopisa za gay mladež Y.G.A. kojeg je pokrenuo zajedno sa svojim tadašnjim dečkom. Zapravo, Michael je bio urednik dva utjecajna američka gay časopisa, bio je fasciniran queer teorijom kojom je zarazio i svoje čitatelje, utjecao na tolike mlade da se outaju, mrzio kršćanski fundamentalizam i sve konzervativno da bi se jednog dana dogodio značajan preokret. Njegov život krenuo je potpuno drugim smjerom, a homoseksualnost mu se zgadila nakon što je pogledao smrti u oči i odlučio – živjeti.

Opširnije »

Biste li vlastitom djetetu predložili eutanaziju?

06.01.2014 23:00

U svakoj normalnoj zemlji pomisao na eutanaziju djece izaziva jezu i podsjeća na eutanaziju na tisuće djece u nacističkoj Njemačkoj radi mentalnih ili fizičkih hendikepa. U Belgiji, međutim, gornji je dom njihova parlamenta premoćnom većinom krajem prošle godine usvojio prijedlog zakona kojim bi se legalizirala eutanazija djece za koje liječnici utvrde kako „nema nade za izlječenje“ i koja trpe „konstantnu i nepodnošljivu fizičku bol“. Zakon će stupiti na snagu ukoliko se izglasa u donjem domu, vjerojatno negdje prije sljedećih izbora u svibnju. To je nastavak zakona kojim je Belgija 2002. legalizirala eutanaziju za odrasle prema kojem se godišnje ubije i do 1000 ljudi, kako izvještava New York Times.

Opširnije »