Podržite nas!

U miru i dostojanstveno dočekajmo festival demokracije

29.11.2013 20:20

Građanska inicijativa održala je danas konferenciju za tisak i pozvala sve građane hrvatske na mir i uvažavanje činjenice da svi imaju pravo izreći svoje stavove, neovisno jesu li ZA ili PROTIV. Na ovaj način Inicijativa je preduhitrila namjere nekih radikalnih članova LGBT udruga koji su planirali isprovocirati sukobe u kojima bi, naravno, oni bili prikazani kao žrtve. To je prokušani marketinški trik antireferendumskih snaga koje će radi ostvarenja svojih ciljeva, bez grižnje savjesti, dovesti u ugozu čak i sigurnost svojih članova i svih građana.

Stoga je Inicijativa pozvala građane Hrvatske da još jednom pokažu svoju velikodušnost i visok stupanj demokratske svijesti te ignoriraju ovakve podmukle pokušaje, a mi nadodajemo neka svakako, u slučaju da primjete takve provokacije, obavijeste nadležnu policijsku postaju. U nastavku prenosimo priopćenje Inicijative u cijelosti.

Opširnije »

Znanost potvrđuje - odrastanje u homoseksualnoj zajednici je pogubno za djecu

28.11.2013 20:00

Prije dva mjeseca izašla je nova opsežna studija o istospolnom roditeljstvu provedena na uzorku od 20 posto stanovništva Kanade, zemlje s vrlo dugom tradicijom zakonskog priznanja istospolnih partnerstva i istospolnog braka. Studija donosi puno gore rezultate od onih iz poznate studije Marka Regnerusa, a ovoga puta rezultati su izgleda neoborivi. Djeca odrasla u istospolnim partnerstvima i istospolnom braku općenito puno lošije prolaze u školovanju, a naročito su na ovu obiteljsku situaciju i nedostatak oca osjetljive djevojčice koje imaju tek 15 posto šanse da će maturirati u odnosu na djevojčice iz tradicionalnog braka.

 

Opširnije »

Konačni cilj - uništiti brak!

28.11.2013 18:00

Internetom je počeo kružiti zaista šokantan video koji zorno prikazuje stvarne namjere ekstremističkog krila LGBT zajednice, a to je - uništiti brak! Što je još gore, naša aktualna vlada objeručke potpomaže taj projekt. Nije potreban dugačak uvod - pogledajte i sve će vam biti jasno...

Opširnije »

Platforma 112 milijuna

27.11.2013 08:00

Najuspješniji spin protivničke strane tijekom antireferendumske kampanje bila su 47 milijuna kuna, koliko navodno iznosi trošak održavanja referenduma. Taj je iznos prema mnogim kritičarima nepotreban izdatak, posebice u vrijeme krize. Vigilare je analizirao financijska izvješća udruga iz Platforme 112 i došao do zapanjujućih otkrića. Iznosi koje ove udruge dobivaju iz proračuna RH dovoljni su za održavanje dva referenduma. Hrvatski građani tako ne smiju koristiti sredstva iz proračuna za odlučivanje o pitanjima koja smatraju važnima, ali su zato prisiljeni financirati udruge s kojima nemaju ništa zajedničko i koje im nameću preodgoj putem nametanja vlastitih vrijednosti.

Opširnije »

Švicarska provodi referendum o braku, u Japanu brak već definiran Ustavom

23.11.2013 20:30

Grupa studenata Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, odlučila je nama i drugim medijima poslati otvoreno priopćenje koje prenosimo u nastavku. U priopćenju studenti želie upozoriti na neobjektivnost medija u izvješćivanju vezano za referendum koji će se održati 1. prosinca. Naime, i u Švicarskoj se provodi ista inicijativa, ali su stvari tamo bitno drugačije. Čak i Vlada pa i Parlament Švicarske će predložiti da se glasuje ZA inicijativu.

Mi nadodajemo kako Japan već ima ustavom definiran brak kao zajednicu žene i muškarca. U članku 24. japanskog Ustava piše: "Marriage shall be based only on the mutual consent of both sexes and it shall be maintained through mutual cooperation with the equal rights of husband and wife as a basis."

Opširnije »

Estrela opet napada!

23.11.2013 19:00

Prije samo mjesec dana EU parlament je odbio sramotan Estrela-Report kojim se članicama EU nameću skandalozni „Standardi spolnog odgoja u Europi“, poznati po tome da zagovaraju masturbaciju za djecu od 0-4 godine, kao i erotsko milovanje između djece i roditelja. O tome smo opširno pisali ovdjeovdje i ovdje. Nažalost, Estrela-Report se ponovo pokušava progurti i stoga je potrebna HITNA akcija građana EU kako bi se onemogućilo njegovo prihvaćanje. Peticiju protiv reporta, možete potpisati ovdje, a u nastavku vam prenosimo poziv upućen od strane organizacije CitizenGO. 

Opširnije »

Tportal ukrao fotografija u vrijednosti od 50.000 EUR

23.11.2013 13:00

Slučaj ove fotografije za koju su mediji danima tvrdili da ju je Inicijativa U ime obitelji neovlašteno koristila, samo je jedan u nizu užasnih medijskih manipulacija našim medijskim prostorom koji su izbili na površinu zadnjih tjedana. Nažalost, ovakvih primjera ima na desetke, uključujući i očitu i lako provjerljivu laž o navodnoj izjavi Željke Markić o samohranim roditeljima. Ali, ovi primjeri ukazuju i na još jednu, puno ozbiljniju pojavu. A to je činjenica da postoji čvrsta sprega između aktualne vlasti i velike većine medija, sprega koja osim tiskovina, uključuje i sve nacionalne televizije, čak i državnu HRT. To što je zadnjih dana izašlo na vidjelo, baca sumnju na istinitost svih onih informacija koje su nam u prošlosti servirane od strane tih medija. To je jedna zastrašujuća sumnja koja sve više poprima obrise opasnog totalitarizma.

Opširnije »

U Italiji žele izbrisati mamu i tatu iz službenih dokumenata

22.11.2013 16:00

U susjednoj Italiji već je započela borba za izbacivanje iz upotrebe riječi „otac“ i „majka“. U nastavku prenosimo tekst iz kojega vrijedi ponoviti jednu: „Uništenjem svih temelja na kojima je društvo izgrađeno nećemo pomoći stvaranju pravednijeg društva.“ A da se radi o temeljima društva jasno nam je sjetimo li se da su prve riječi koje nauči svako malo dijete upravo mama i tata. Te se riječi pokušavaju izbrisati jer se navodno radi o zastarijelim, stereotipnim konceptima koje suvremene države kao znak napretka izbacuju iz službene upotrebe. Isto kao i u slučaju redefinicije braka poziva se na 21. stoljeće, borbu protiv diskriminacije i ljudska prava.

Opširnije »

Brak i obitelj

20.11.2013 11:49

Zbog naše djece, naših mladih i naše budućnosti dužni smo javno istupiti vezano uz događanja oko referenduma i pokušaja da se društvo mijenja u smjeru koji se protivi zdravom razumu i logici. (Hrvatsko katoličko društvo prosvjetnih djelatnika) U ovom članku hrvatski katolički prosvjetni djelatnici analiziraju kako se definicije braka i obitelji temelje na prirodnim zakonima, spolnoj razlici i roditeljstvu te kako se pokušaj redefiniranja ta dva pojma protivi zdravom razumu te se jedino može protumačiti kao napad na obitelj na način da se u svijesti ljudi promijeni njihovo pravo značenje.  Ukidanjem važnosti spolova te oca i majke u društvu, zatim prava djeteta da zna za svoje biološke roditelje, stvara se jedan novi svijet u kom će prije svega zavladati alijenacija i tjeskoba. U tom novom orwelovskom društvu otuđenje od korijena značiti će prije svega otuđenje od nacije i tradicije, a ukidanje važnosti biološkog roditelja odraziti će se neminovno na prava djece i roditelja koja su do sad bila zaštićena međunarodnim pravom i konvencijama. 

Opširnije »

Prva hrvatska gay slikovnica

19.11.2013 14:30

Čini se da je bez znanja građana, konspirativno, sve već davno pripremljeno za uvođenje istospolnih brakova u Republiku Hrvatsku. Jedina prepreka za ostvarenje tog nauma, sada je predstojeći referendum. Kada je vladajuća Kukuriku koalicija predstavila svoj „Plan 21“, nitko nije niti slutio što im je točno na umu.

Opširnije »