Podržite nas!

LGBT organizacije unose mržnju u društvo!

13.11.2013 18:30

Agresivnost nastupa LGBT udruga otkriva pravu pozadinu njihovih namjera. Uz takav nastup jasno je da se tu ne radi o borbi za toleranciju i prava ugroženih, već ogrčevitoj borbi za nečije partikularne interese, nespojive s interesima homoseksualnih osoba niti sa interesima društvene zajednice. Takav agresivni pristup ne dovodi do boljeg razumijevanja potreba i zahtjeva homoseksualnih osoba već isključivo do polarizacije društva i pojave refleksne reakcije.

Ali, takav agresivni pristup pokazuje još jednu zanimljivu stvar. LGBT osobe u svojoj emocionalnoj nesigurnosti traže apsolutno prihvaćanje od društvene zajednice. Međutim, takvo prihvaćanje ne nudi niti zajednica, niti društvo, niti istospolni partner pa čak niti roditelj. Apsolutno prihvaćanje, u cijeloj povijesti čovječanstva, nudi samo jedna osoba - Isus Krist. I upravo svjedočanstva velikog broja homoseksualaca koji su prihvatili tu vrstu "terapije", doživjeli su i prihvaćanje samoga sebe, promjenu ponašanja (a ne osobe) i posljedično, prihvaćanje od strane društva. Vjerujemo da nikakva zakonska regulativa neće i ne može trajno pomoći LGBT osobama već samo produbiti podjele u društvu i nerazumijevanje suprotstavljenih strana. Stoga, dragi LGBT aktivisti, zapitajte se: čije vi to interese u stvari zastupate i za koga se zapravo borite?

Opširnije »

Zbog čega homoseksualni „brak“ znači ukidanje heteroseksualnih prava?

13.11.2013 15:40

U sljedećem tekstu autor se pita da li i na koji način homoseksualni brak znači ukidanje heteroseksualnih prava. Da nema ove silovite i do sad neviđene antireferendumske kampanje, da imamo normalne medije koji su u službi građana a ne upereni protiv njih, ovo bi bilo središnje pitanje o kojem bi se vodila rasprava čitavih mjesec dana pred referendum.

Opširnije »

LGBT propaganda Jutarnjeg zlorabi čak i Svetog Oca

12.11.2013 23:45

Referendumsko pitanje „Jeste li za to da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?“ izazvalo je nevjerojatne prijepore u hrvatskom društvu iako se do nedavno činilo kako je potreba za ustavnom zaštitom braka i obitelji suvišna jer nitko od političara nema namjeru promijeniti definiciju braka. Međutim, uvidjeli smo i da je samo održavanje referenduma bilo upitno te da su postojale i još uvijek postoje ozbiljne namjere da se referendum spriječi. Razlog tome je vjerojatno to što se unaprijed zna rezultat referenduma i što bi unošenje takve odredbe u Ustav uistinu spriječilo da se u Hrvatskoj u dogledno vrijeme dogodi promjena civilizacije koju zahtijevaju dekadentni liberalni lobiji sa zapada.

Opširnije »

Demokracija košta... Račun, molim!

11.11.2013 12:10

Kako je većina argumenata potrebnih za demokratsku javnu raspravu na strani onih koji su za referendum, a ogroman broj njih očitovao je to svojim potpisom za njegovo pokretanje, drugoj strani ostaje manipulirati, plašiti i optuživati.  Do referenduma, dakle, ne bi ni došlo da su Vlada i Sabor osjetili i poslušali bilo većine hrvatskih građana, svih nacionalnosti i vjera i da su postupili u skladu sa svojom ulogom. Jednostavno rečeno, da se htjelo, moglo se poslušati građane. Radi se jednostavno o općegrađanskom i ljudskom konsenzusu koji je povezao i ljevicu i desnicu, i Hrvate i Srbe, i vjernike i nevjernike, obiteljske ljude i rastavljene, čak i homoseksualce koji su potpisivali inicijativu. Žalosno je da se ljudi referendumom moraju brinuti i braniti nešto oko čega vlada plebiscitarni konsenzus.

Opširnije »

Seksom opsjednute nacije nasrću na UN

10.11.2013 23:30

Gospođa Sharon Slater, predsjednica međunarodne organizacije Family Watch International, poslala je svojem članstvu emocionalno pismo  u kojem izvještava o burnim događajima u UN-u proteklih mjesec dana gdje seksom opsjednute zapadne liberalne zemlje pokušavaju zemljama u razvoju nametnuti  kontroverzna „seksualna i reproduktivna prava“ za mlade i djecu. Kontroverzni spolni odgoj, LGBT seksualna prava i pravo na pobačaj, pa čak i pravo na prostituciju – sve se to pokušava podmetnuti kao nešto što mladi i djeca navodno zahtijevaju od svojih vlada, kako bi se države članice obvezale na prihvaćanje različitih destruktivnih obveza i programa. Sve ovo iz nekog neobjašnjivog razloga promiču iste one zemlje među kojima se nedavno našla Hrvatska, protivno svojoj volji, kada nas je ministrica Pusić priključila „LGBT Core Grupi“ od 11 zemalja.

Svoje pismo, gospođa Slater završava riječima: „Djeci svijeta bi se zasigurno moglo bolje služiti i pomoći kada bi liberalne države i prevarantske agencije UN-a prestale gurati LGBT prava i seksualizaciju djece kao odgovor na sve svjetske probleme, i kada bi se umjesto toga fokusirale na stvarne potrebe djece.“

Opširnije »

Roditelji tvrde: ZO je i dalje protuustavan!

09.11.2013 20:40

Iako se činilo da se prijepor oko nasilno uvedenog Jovanovićevog Zdravstvenog odgoja stišao, danas se pokazalo kako to nije točno. 600 roditelja iz cijele Hrvatske podnjelo je novi prijedlog za ocjenu njegove ustavnosti. Osim očite farse kojom je Ministarstvo pokušalo fingirati kako poštuje odluku Ustavnog suda kojom je krajem prošle školske godine ZO proglašen neustavnim, ništa se u njegovom sadržaju nije promijenilo. On je i dalje ostao ideološki, neznanstven i nestručan. Nevjerojatno je koliko je aktualna Kukuriku koalicija spremna progurati svoje ideološke ciljeve, gazeći pri tome preko svih civilizacijskih normi, demokracije, znanosti, stručnosti... 

U privitku prilažemo i Prezentacija Prijedloga za ocjenu ustavnosti Nastavnog plana i programa zdravstvenog odgoja u osnovnim i srednjim školama (Teo Klarić i drugih 627 predlagatelja).

Opširnije »

Rješenje za izlazak iz krize: veća seksualna prava?

09.11.2013 18:04

Jedan zanimljiv tekst preuzet i sastavljen s internetskog foruma stigao je na našu adresu. Kako se obraniti od standardnih prigovora da se bavimo nečim nevažnim time što želimo zaštititi brak kao zajednicu žene i muškarca? Prigovori bi zapravo trebali biti upućeni na drugu adresu, na one koji fokus s problema nezaposlenosti, propasti gospodarstva i smanjenja radnih prava prebacuju na ideološke teme. 

Ove i mnoge druge tekstove na istu temu možete pročitati na http://psiha.org/pilana/Q.pdf

Opširnije »

Poznati njemački književnik protiv gay brakova

09.11.2013 17:35

Njemačka je 2001. dozvolila registrirano partnerstvo za istospolne parove čime su istospolnim parovima omogućena slična, ali ne sva prava koja uživaju bračni parovi. Pošto je registrirano partnerstvo, koje se u Hrvatskoj pokušava uvesti putem Zakona o životnom partnerstvu, uvijek samo međukorak koji vodi potpunom izjednačavanju, sada je kampanja za gay brakom u Njemačkoj sve snažnija. Jedan njemački dječiji književnik istupio je protiv izjednačavanja braka sa istospolnom zajednicom, protiv podizanja homoseksualnosti na razinu heteroseksualnosti.

Opširnije »

Napredak ili najgori zločin u povijesti čovječanstva?

08.11.2013 23:50

Je li Gay propaganda i hiperseksualizacija djece i odraslih uz promicanje kontracepcije i abortusa ima za cilj jedino ostvariti planove depopulacijske politike, pročitajte u sljedećem članku u kojem se između ostalog kaže:  „Granice rasta su jezivo točne ... povećanja ljudske populacije i potrošnje kreću se prema razinama koje potkopavaju održivost ljudskom društvu. Mi znamo kako zaustaviti problem prenapučenosti povećanjem znanja za planiranje obitelji i kontraceptivima za više od 100 milijuna žena koje ih nemaju u zemljama u razvoju."

Opširnije »

Istospolni brak nije ljudsko pravo

07.11.2013 15:35

U tijeku je propagandni rat političara, medija i LGBT udruga protiv referendumskog odlučivanja o braku kao životnoj zajednici žene i muškarca jer se navodno radi o diskriminaciji prema istospolnim parovima. Da li je moguće da i Ustavni sud na ovaj način protumači Ustav, ukoliko dobije zahtjev za ocjenom ustavnosti? Postoje dvije bitne presude Europskog suda za ljudska prava koje tvrde da u Europskoj konvenciji za zaštitu ljudskih prava nema utemeljenja da je brak ljudsko pravo.

Opširnije »