Podržite nas!

Djeci će mijenjati spol već sa 8 godina!

28.10.2013 14:46

U državama u kojima je homoseksualni lobi vrlo jak sve više se koristi pristup u liječenju poremećaja rodnog identiteta na način da se maloj djeci hormonalnom terapijom zaustavlja ulazak u pubertet kako bi dijete sa 14 ili 15 godina odlučilo da li želi biti muško ili žensko. Kao i kod homoseksualnosti, politički aktivisti su ti koji odlučuju i vrše pritisak na medicinske stručnjake da se poremećaj skine s popisa mentalnih oboljenja. U ovom tekstu pročitajte kako se dečko kojeg su u dobi od dvije godine posvojile dvije lezbijke iz Kalifornije sprema na proces spolne tranzicije u odraslu ženu.

Opširnije »

Konačno datum referenduma!

25.10.2013 9:30

Nakon 4 i pol mjeseca odugovlačenja konačno smo dobili datum referenduma. Referendum će se održati 1. prosinca 2013. godine. Odluku još treba potvrditi Sabor. No vladajući i dalje pokušavaju izigrati volju naroda i stvaraju mogućnost za nastanak ustavne krize.  

Opširnije »

LGBT aktivisti pojačavaju pritisak na Hrvatsku

25.10.2013 8:45

Što se događalo iza zatvorenih vrata na sastancima pomoćnice američkog državnog tajnika Johna Kerrya s čelnicima hrvatskih LGBT udruga i hrvatskim dužnosnicima? Da li će radikalni stavovi koji su se mogli čuti na konferenciji Međunarodne Lezbijske i Gay asocijacije, koja se pod visokim pokroviteljstvom Ive Josipovića i Milana Bandića upravo održava u Zagrebu, imati prednost pred stavovima 750.000 građana koji žele odlučivati o braku i obitelji? Treba li zadnje izjave hrvatskih dužnosnika i LGBT aktivista tumačiti u tom kontekstu? 

Opširnije »

Poraz abortivno-homoseksualnog lobija u EU parlamentu

24.10.2013 12:45

Donosimo još jedan osvrt o tijeku glasovanja na sjednici Europskog parlamenta od 22. listopada kada se glasovalo o nacrtu rezolucije o seksualnim i reproduktivnim pravima. Prema mišljenju autora ovo može biti vrlo važan znak da su se zastupnici, inače previše naklonjeni liberalnoj opciji, napokon trgnuli te da je vrijeme lakih pobjeda za abortivno-homoseksualni lobi sada gotovo. Pogledajte i zanimljivu video snimku s glasovanja!

Opširnije »

Problem rodnog feminizma

23.10.2013 19:00

Ne tako davno, u vremenima prije uvođenja Zdravstvenog odgoja ministra Jovanovića, učenici hrvatskih škola učili su o spolnoj ravnopravnosti i poštivanju među spolovima, između ostalog i o poštivanju međusobnih razlika. Unatoč razlikama među spolovima, muškarci i žene su ravnopravni pri čemu se njihova ravnopravnost postiže i zakonskim uvažavanjem njihovih razlika odnosno različitih potreba. Uvođenjem rodne ideologije u škole i u javne politike situacija će se drastično promijeniti na gore.

U novom tekstu Dale O’Leary koji je priredila Lidija Paris daje se pregled suludih teza na kojima počiva rodni feminizam koji se s aktivističkih margina protivno svim obrazovnim standardima etablirao u hrvatskim školama pod ministarskom protekcijom Željka Jovanovića i mnogih drugih kadrova iz Kukuriku koalicije. 

Opširnije »

Šuica: Dogodila se tehnička pogreška

23.10.2013 8:30

Sa službene e-mail adrese Dubravke Šuice dobili smo objašnjenje njenog glasovanja o izvještaju Edite Estrella kojega u nastavku prenosimo u cijelosti.

Opširnije »

SDP-ovi i neki HDZ-ovi EU parlamentarci glasali za sramotnu Estrela rezoluciju. Većina ipak protiv

22.10.2013 18:00

Velika pobjeda savjesti i razuma te brige za ljudska prava dogodila se danas u EU parlamentu kada je većina zastupnika odbila glasovati o prihvaćanju vrlo kontroverznog izvješća o ekstremističkim seksualnim i reproduktivnim pravima, tzv. „ ESTRELA Report“. Pogledajte kako su glasovali hrvatski zastupnici.

Opširnije »

Hitno - Potpišite apel za obitelj!

21.10.2013 20:40

Molimo poštovane čitatelje portala Zdravstveniodgoj.com da što hitnije i u što većem broju svojim potpisom pomognu naporima da se rezolucija portugalske zastupnice Edite Estrela NE usvoji na sutrašnjem glasovanju u EU parlamentu. Radi se o rezoluciji koja promiče pobačaj i umjetnu oplodnju, napada prigovor savjesti i pravo roditelja na odgoj djece, želi financirati kontracepciju, nameće rodnu ideologiju, novu seksualnost u škole te želi politički neutralizirati uspjeh inicijative „One of Us“. Apel protiv ove rezolucije možete potpisati na sljedećem linku.

Opširnije »

Tko će dobiti 10 kvadrata za svog gay partnera?

21.10.2013 16:20

U Hrvatskoj se stvarno događaju čudne stvari. U ovoj zemlji ne postoji institut registriranog partnerstva niti je ozakonjen istospolni brak a vlada donosi uredbe u kojima izjednačuje prava državnih dužnosnika koji su u braku s pravima dužnosnika koji žive u istospolnim zajednicama. Naime, državni dužnosnici koji imaju pravo na državni službeni stan mogu tražiti veći službeni stan ako će s njima izvan mjesta stanovanja doći živjeti obitelj. Po novoj vladinoj uredbi to se pravo može tražiti za bračnog druga ili izvanbračnog druga, te osobu s kojom žive u istospolnoj zajednici.

Opširnije »

Francuska zabranjuje matičarima pravo na priziv savjesti

20.10.2013

Ovih dana sve se više govori u javnosti o nacrtu Zakona o životnom partnerstvu između istospolnih partnera, koji će zapravo imati gotovo sve iste učinke kao brak i gotovo jedina razlika biti će sam naziv. Sklapanje životnog partnerstva obavljati će se na svečan način kod matičara u službenoj prostoriji uz prisustvo dvaju kumova, a iznimno na drugom prikladnom mjestu. Dakle, radi se zapravo o vjenčanju, sve je isto, samo se obred tako ne zove. Što će se dogoditi ako netko od matičara u Hrvatskoj odbije obavljati ovu ceremoniju? Da li će i oni biti izloženi kaznama od nekoliko tisuća eura ukoliko se pozovu na priziv savjesti?

U Hrvatskoj se potiho uvode istospolni brakovi, a šira javnost toga uopće nije svijesna. U zemljama u kojima se to već dogodilo donose se zakoni kojima se ukidaju ljudska prava kako bi se sve ljude prisililo da razmišljaju jednako i djeluju protiv svoje savjesti. 

Opširnije »