Podržite nas!

Zagovornici pedofilije i autori Jovanovićevog ZO imaju identična gledišta

15.10.2013 11:50

Istina se može prikrivati, zataškavati, nekad i jako dugo, ali ne i zauvijek. Istina uvijek nekako izbije u javnost, koliko god je političke moći i novaca uloženo u njezino zataškavanje. Borbu za „dječja seksualna prava“, „seksualno samoodređenje djece“ te spolni odgoj temeljen na masturbaciji u što ranijoj dobi mogu predvoditi samo pedofili, a njihov je moto krilatica Alfreda Kinseya da su „djeca seksualna bića od rođenja“. Nikom drugom tako nešto nije u interesu i nikome osim njima tako nešto perverzno ne pada na pamet. Promicatelji pedofilije su dobro umrežena grupa ljudi koji su se rasprostranili po političkim strankama, raznim aktivističkim udrugama, na pozicijama moći, pa čak i unutar uglednih sveučilišta ili  organizacija poput UNICEF-a ili Svjetske zdravstvene organizacije. S tih pozicija oni nude 'spasonosna rješenja' za postojeće i nepostojeće probleme, pišu smjernice spolnog odgoja za sve mlađu djecu, odabiru i postavljaju svoje ljude na ključna mjesta za provođenje njihovih programa ili za stručna vještačenja koja služe oslobađanju njihovih kolega na sudskim procesima itd...

Prenosimo članak s portala HR svijet.

Opširnije »

Skandalozne smjernice spolnog odgoja za članice EU

15.10.2013 11:15

Kada je Zdravstveni odgoj ministra Jovanovića „pao“ na Ustavnom sudu ministar se pohvalio kako je 4. modul napravljen prema "Standardima spolnoga odgoja u Europi", skandaloznom dokumentu EU, objavljenom i na stranicama MZOS-a. Smjernice i materijali iz navedenoga Priručnika koristile su se za pripremu odgojno-obrazovnih djelatnika za provedbu sadržaja i tema postojećeg Kurikula ZO. Na tribinama koje su se održavale u sklopu javne rasprave o ZO provedene u lipnju i srpnju ove godine te su smjernice izazvale najviše kritika i osuda. Ovaj dokument također upravo doživljava kritike i osude te javni protest roditelja u drugim dijelovima Europe, primjerice u Španjolskoj. Smjernice su izrađene 2010. godine ali su tek prije nekooliko mjeseci odaslane ministarstvima zdravstva širom Europe. Hrvatska ih je, zahvaljujući našim „eminentnim seksolozima“, Aleksandru Štulhoferu i Amiru Hodžiću, izgleda dobila i puno ranije.

Ovo bi trebalo značiti da je i pravobraniteljica za djecu pročitala navedene standarde te da se slaže sa smjernicama koje su sažete u sljedećem tekstu. 

Opširnije »

Socijalisti u EU žele ukinuti pravo na priziv savjesti

12.10.2013 23:10

Kao što postoje tendencije i interesne skupine u EU koje žele nametnuti jedinstvena pravila u pogledu priznavanja prava LGBT osoba (među koje je nedavnim samovoljnim postupcima ministrica Vesna Pusić svrstala i Hrvatsku), pri čemu bi sve države imale obvezu priznavanja istospolnih brakova, tako postoje interesne skupine koje na razini EU žele svim zemljama nametnuti potpunu legalizaciju pobačaja i zabraniti sva ograničenja, uključujući i međunarodno priznato pravo na priziv savjesti. Te interesne skupine su najčešće rodne feministkinje i zastupnice socijalističkih stranaka u EU parlamentu. To su iste skupine koje žele nametnuti i obavezno „rodno osviješteno obrazovanje o seksualnosti“ za djecu i adolescente prema njihovom programu, ne dopuštajući nikakav drugi pogled na seksualnost osim onog koji seksualnost vezuje isključivo uz tjelesnu dimenziju.

Opširnije »

Koliko roditelja imam?

11.10.2013 12:00

Nacrt Zakona o životnom partnerstvu s kojim je ovih dana izašao u javnost ministar uprave Arsen Bauk znači izjednačavanje prava, povlastica i obveza istospolnih i bračnih zajednica. Istospolni parovi uzimati će zajedničko prezime i imati obred s kumovima pred matičarem, na njih će se primjenjivati određene odredbe iz Obiteljskog zakona, biti će zabranjeno nepovoljnije postupanje prema toj vrsti zajednice u odnosu na bračne zajednice, uključujući i zabranu nepovoljnijeg postupanja kada se radi o medicinski potpomognutoj oplodnji. Razlike u odnosu na brak, a koje se tiču posvojenja, zapravo i nisu razlike, jer životni partner ima sva prava skrbništva nad djetetom čiji je partner posvojitelj ili roditelj, a pravo na trajnu skrb nad djetetom nakon smrti partnera, biti će navodno predmetom javne rasprave.

Malo tko u Hrvatskoj razumije da izjednačavanjem homoseksualnih zajednica i braka, država preuzima obavezu da u ovim kriznim vremenima na sebe preuzme sav teret skrbi za specifičnosti homoseksualnih zajednica - zakonodavnu, medicinsku, socijalnu itd. U nastavku pročitajte do kojih sve apsurdnih situacija već dolazi u zemljama koje su priznale homoseksualni brak. I sve to pod navodnom brigom za dobrobit djece koju se počinje tretirati kao zajedničku imovinu...

Opširnije »

Hrvatska i Crna Gora će biti lideri u promicanju homoseksualnosti

09.10.2013 18:40

Hrvatska iz dana u dan sve više gospodarski propada, ali zato smo postali neprikosnoveni lider u borbi za homoseksualna prava u svijetu i u regiji. Priključenje Hrvatske LGBT Core Grupi od strane ministrice Pusić nije jedina takva odluka za koju ministrica sasvim sigurno nije dobila mandat hrvatskog naroda na izborima. Slabašno povjerenje građana dobila je isključivo za izvlačenje zemlje iz duboke i sveobuhvatne gospodarske krize. Ministrica vanjskih poslova nažalost nastavlja s potpisivanjem obvezujućih izjava u pogledu LGBT prava dok ministar Bauk pušta u proceduru zakon kojim se u pravima, a u velikoj mjeri i formalno, izjednačavaju bračne i istospolne zajednice, pa čak i neregistrirane istospolne zajednice u trajanju od najmanje dvije godine.

U kontekstu najava o novom rebalansu proračuna, i s obzirom na probleme koje ministar financija Linić, doživljava prilikom novih zaduživanja na američkom tržištu, nije li sve ovo cijena koju država Hrvatska radi nesposobnih političara mora platiti na način da osim preostale nacionalne imovine rasprodaje i svoje iskonske tradicionalne vrijednosti?

Opširnije »

Ministrica vanjskih ili LGBT poslova?

08.10.2013 0:20

Prenosimo tekst sa portala Lifesitenews.com u kome inozemni stručnjak za praćenje događanja u međunarodnim organizacijama analizira nedavno održavanje čudnog sastanka nove međunarodne „LGBT Core Grupe“ čija je članica, bez znanja Sabora i ukupne hrvatske javnosti, postala Hrvatska, i to činom samovolje ministrice Vesne Pusić. Tješi nas što taj događaj po mišljenju nekih ima „malo veću važnost od običnog priopćenja za medije“, no i dalje nije jasno zašto ministrica vanjskih poslova zemlje u kojoj je prema podacima Eurostata zaposleno manje od polovice stanovništva, od čega je bez posla točno svaka druga mlada osoba, ide okolo i potpisuje deklaracije o posebnoj zaštiti LGBT osoba umjesto da privlači strane investicije ili popravlja ono što je premijer Milanović pokvario.

Opširnije »

Yogyakarta: LGBT zajednica želi posebna prava

07.10.2013 17:00

Na zatvorenom sastanku 11 zemalja, Vesna Pusić je 26. rujna u New Yorku samovoljno priključila Hrvatsku asocijaciji 11 zemalja tzv. "LGBT Core Group". Iako nije dobila mandat od Hrvatskog sabora, Vesna Pusić je Hrvatsku priključila grupama koje zahtijevaju uvođenje posebnih međunarodnih mehanizama koji bi štitili LGBT prava. Takve grupe zemalja nastaju kao rezultat propalih napora da se unutar međunarodnih institucija, odlukom većine zemalja, ustanove mehanizmi koji bi obvezivali sve zemlje članice da jamče posebnu zaštitu određenim skupinama koja ide dalje od onoga što međunarodni zakon već jamči svim pojedincima, neovisno o spolnoj orjentaciji.

U nastavku pročitajte o kojim se točno pravima radi i trebaju li zaista LGBT osobama posebna prava.

Opširnije »

Rezultat stručne analize: Kurikulumu fali mozak!

06.10.2013 0:30

Eminentni neuropedijatar iz Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj doktor Tomislav Gojmerac sudjelovao je u javnoj raspravi o Zdravstvenom odgoju koja je trajala od 1. lipnja do 12. srpnja ove godine. Utvrđeno je da Kurikulum i nastavne jedinice vrve stručnim neistinama i obmanama, da je znanstveno neutemeljen te da je njime nemoguće  postići ciljeve zbog kojih je zdravstveni odgoj upravo uveden u škole. Naprotiv, svaki od modula, ukoliko se nastavi s njegovom primjenom u školskoj praksi, polučiti će još gore rezultate: „realno je očekivati povećanje broja djece koja će posegnuti za sredstvima ovisnosti“, “povećanje broja slučajeva nasilja, kao i agresivnosti u cjelini“, „znatno povećanje pobola (morbiditeta), kako u naraštaju polaznika, tako i u naraštajima njihovim potomaka“. Još je jednom istaknuto kako 4. modul otvoreno promiče promiskuitetno ponašanje, a posredno i ostale oblike nepoželjna ponašanja, koji se navodno tim istim Kurikulumom žele prevenirati.

Sve su ove štetnosti moguće upravo stoga što Kurikulum ne priznaje cjelovitost ljudske osobe već ju svodi velikom većinom samo na tjelesni aspekt. Time školski sustav izravno pridonosi razaranju osobe umjesto da podržava njezin razvoj. U Kurikulumu je između ostalog očita i nesrazmjerna zastupljenost sadržaja o prehrani, a zanimljivo da su u modulu Živjeti zdravo prilikom objašnjavanja učenicima na koji način funkcionira ljudskog tijelo i organski sustav autori potpuno zaboravili spomenuti kako funkcionira temeljni organ ljudskog bića – mozak. Možda to vrlo znakovito najviše govori o njima samima.

Opširnije »

Prof. dr. sc. Marušić: ZO je kvaziznanstven

05.10.2013 23:45

Na svojim predavanjima protiv 4. modula profesor Marušić naročito raskrinkava rodnu teoriju koja je kvaziznanstvenicima poput Amira Hodžića i Aleksandra Štulhofera bila potrebna da bi učenicima nametnuli novu paradigmu spolnosti prema kojoj su heteroseksualni i homoseksualni čin jednako prirodni i jednakovrijedni. Budući da je takva paradigma u kontradikciji sa samom srži znanosti biologije, odnosno sa teorijom evolucije, potrebna im je rodna teorija koja negira spol i različitost jedinki: „Rodna teorija kaže da nema žena ni muškaraca nego da je rod kontinuum, a seksualna orijentacija multidimenzionalno varijabilna. Fluidnost rodova ne poznaje ni granice niti pravila; čovjek može slobodno i svjesno za sebe izabirati određeni rod ili neograničeni broj rodova, mijenjajući ih kako i koliko hoće.“

U nastavku pogledajte prezentaciju s predavanja profesora Marušića pod nazivom „Osnovne istine o 'znanstvenoj' osnovi spolnog odgoja“.

Opširnije »

Vesna Pusić samovoljno priključila RH međunarodnoj skupini

04.10.2013 09:20

Na zatvorenom sastanku 11 zemalja, Vesna Pusić je samovoljno priključila Hrvatsku, asocijaciji 11 zemalja tzv. "LGBT Core Group". Sastanak se održao 26. rujna, a na njemu su sudjelovali ministri vanjskih poslova i visoki dužnosnici 11 država, među kojima i ministrica Vesna Pusić. Iako nije dobila mandat od Hrvatskog sabora, Vesna Pusić je potpisala tzv. Deklaraciju o prestanku nasilja i diskriminacije prema pojedincima na osnovi seksualne orijentacije i rodnog identiteta. 

Opširnije »