Podržite nas!

Zastrašujuća komercijalizacija djetinjstva

12.08.2013 14:30

Oglašivačka industrija rano je shvatila da su djeca izvrsna "meta" za njihove propagandne poruke. Djeca, od najranije dobi danas istovremeno koriste nekoliko medija putem kojih su bombardirana s preko tisuću propagandnih poruka dnevno. Ona nemaju razvijen osjećaj za razlučivanje realnih i nerealnih propagandnih poruka i samo u SAD-u dječja potrošnja čini tržište od preko 40 milijardi dolara koje raste po stopi od 35% godišnje. Međutim, pravi potrošački potencijal djece leži u tome da ona preko roditeljha utječu na tržište veće od 700 milijardi dolara što je više nego BDP 100 najsiromašnijih zemalja svijeta! I ne samo to... Djeci se od najranijeg djetinjstva usađuje vjernost prema određenoj robnoj marki.

Svakako izdvojite vrijeme i pogledajte film koji vam prenosimo.

Opširnije »

Homoseksualni jamming

12.08.2013 12:30

U našim medijima,a posebice na Facebook grupama i forumima, sve one koji se ne slažu sa promicanjem homoseksualnog načina života kao "normalnog" i poželjnog, redovito se proglašava kao nazadnima, zatucanima, homofobima ili katolibanima. Radi se o taktici ušutkavanja ili neutraliziranja poznatoj pod nazivom "jamming". Ovu taktiku razvili su psiholozi komunističkog režima u Kini za potrebe ispiranja mozga kineskog naroda kako bi se pokorio totalitarističkom poretku. Taktiku su preuzeli i prilagodili potrebama homoseksualnog aktivizma te opisali u svojevrsnom manifestu homoseksualnosti, autori Kirk i Hunter u knjizi pod naslovom "Nakon bala: Kako će Amerika pobijediti svoj strah i mržnju prema homoseksualnosti u devedesetima". Ova dvojica autora vjerojatno su "najzaslužnija" za tako uspješan prodor homoseksualnog stila života prvo na američkoj, a zatim i na globalnoj razini.

U nastavku pročitajte izvrstan tekst "Mračna, netolerantna i uvredljiva priroda gay agende" kojega prenosimo s bloga http://brainstormcro.blogspot.com. Pozivamo vas da na temelju ovih saznanja pristupite praćenju komentara na FB stranicama i forumima i uvjerite se koliko se opisani pristup već ukorijenio i kod nas i primjenjuje se podjednako na teme koje se tiču npr. zdravstvenog odgoja ili gay prava. Retorika gay aktivista uvijek je ista - optužujuća, netolerantna i agresivna, najčešće usmerena ad hominem napadima. Argumenti su im redovito površni i plitki, a suočeni s činjenicama, pribjegavaju emocionalnom pristupu, blokiranju sugovornika ili brisanju svojih postova.

Opširnije »

Sestra Jaga se ne predaje!

09.08.2013 23:30

O slučaju sestre Jage, primalje u kninskoj bolnici koja je nakon 27 godina uzornog rada dobila otkaz samo zato jer zbog priziva savjesti nije htjela sudjelovati u obavljanju pobačaja, pisali smo ovdje. Sa cijelim slučajem već je upoznata i svjetska javnost putem vrlo čitanog pro-life portala lifesitenews.com. Sestra jaga je u cilju obrane prava na priziv savjesti, angažirala odvjetnika s namjerom da se, ako treba i putem Međunarodnog suda u Strasbourgu, izbori za pravo svih medicinskih djelatnika koji zbog priziva savjesti ne žele sudjelovati u brutalnom prekidu života nerođene djece.

U nastavku prenosimo otvoreno pismo ministru zdravstva Rajku Ostojiću, kojim je udruga Vigilare od ministra zatražila žurno vraćanje sestre Jage na posao i prekid prakse šikaniranja velike većine zdravstvenih djelatnika koji zbog priziva savjesti ne žele sudjelovati u de facto ubojstvu nerođene djece.

Opširnije »

Putin (ni)je babaroga za homoseksualce

09.08.2013 22:20

Nedavni zakoni koje je ruska Duma donijela protiv homoseksualne propagande među maloljetnicima, održavanja gay parada i posvajanja djece od strane istospolnih parova izazvali su zgražanje i osudu navodno progresivnog zapadnog svijeta.

No, je li Putin stvarno babaroga za homoseksualce kako ga zapad želi prikazati ili jednostavno podvlači crtu preko koje se ne smije prijeći u homoseksualnim naletima na tradicionalni moral, obitelj i djecu, pročitajte u sljedećem članku.

Opširnije »

Pakao na radnome mjestu

04.08.2013 15:20

Iz Večrnjeg lista prenosimo članak o medicinskoj sestri koja ni po cijenu otkaza nije htjela sudjelovati u nasilnom prekidu života nerođene djece što se benevolentno naziva abortusom.

Svaki nasilni prekid života bespomoćne ljudske osobe je barbarski čin. Zato hrvatski Ustav ne dopušta smrtnu kaznu. Ubijanje djeteta u tijelu majke je jedan od najbarbarskijih postupaka u ljudskoj povijesti. Sama ideja da je dozvoljeno uništiti ljudski život samo zato što "nije ostvario svoje potencijale" zacijelo će biti osuđena kao jedna od najpogubnijih ideja u povijesti čovječanstva. Do tada, osobe koje iz vjerskih, znanstvenih ili čisto intuitivnih razloga već znaju da je to tako i ne žele sudjelovati u tome, herojski će podnositi žrtvu u obrani ljudskih života poput ove medicinske sestre.

Opširnije »

Članice UN već su umorne od LGBT zahtjeva

29.07.2013 16:45

LGBT zajednica obilato potpomognuta politički, organizacijski i financijski od krugova kojima LGBT prava služe samo kao paravan za instalaciju nekih novih vrijednosti, pokušava homoseksualcima zajamčiti posebnu zaštitu koja ide dalje od onoga što međunarodni zakon već jamči svim pojedincima. Većina članica UN-a je umorna od tih zahtjeva koje traže socijalne povlastice za istospolne zajednice, posebnu pravnu zaštitu u kaznenom zakonu, zakonsko priznanje transseksualaca i druge kontroverzne zahtjeve.

Posebice u nerazvijenim zemljama uočava se rastuća nelagoda zbog inzistiranja Zapada na posebnim novim pravima za pojedince temeljem njihove seksualne preferencije ili osobno doživljene rodne pripadnosti. Zbog svega toga, novi prijedlog za otvaranje posebnog LGBT ureda pri UN je glatko odbijen.

Opširnije »

OSS odbio deklaraciju o gay pravima

22.07.2013 16:20

Snažan udarac homoseksualnom lobiju zadale su članice OESS-a koje su u omjeru 24:3 odbile tekst deklaracije poznatije pod imenom „načela Yogyakarte“. Ova odluka pokazuje da postoji izražen sukob između predstavnika zakonodavne i izvršne vlasti, a posebice se to očituje na primjeru SAD-a gdje Obamina administracija "gura" prava LGBT osoba kao glavni prioritet, a predstavnici zakonodavne vlasti upozoravaju na opasnosti takve politike. Slična situacija događa se i kod nas, gdje je zbog 70 parova koji žive u istospolnoj zajednici vlada odlučna pogaziti demokratsku volju naroda i građanima uskratiti pravo da se na referendumu izjasne o definiciji braka.

To samo govori u prilog tome da iza ovih težnji nikako ne stoji potreba homoseksualaca da zakonski urede svoje odnose (jer im nitko ne odriče to pravo) već se radi o težnji nekih drugih snaga, za dekonstrukcijom postojećih i instalacijom novih vrijednosti.

Opširnije »

Kako nam mediji lažu

22.07.2013 15:00

Da nam mediji sustavno lažu ili barem uskraćuju informacije, odavno smo znali. Da je medijski prostor širom otvoren za jedne političke i svjetonazorske opcije, a za druge, često puta većinske, potpuno zatvoren - i to smo znali. Međutim, da je objektivno novinarstvo palo na tako niske grane i da u nekim medijima novinari pišu naručene članke i vode naručenne intervjue koji sa činjenicčnim stanjem nemaju gotovo nikakve veze, to je bilo teško povjerovati. Ali, na primjeru tribine Večernjeg lista koja je najvljena s jednim naslovom, a održana s drugim, koja je navijački vođena od strane moderatorice i koja je na kraju potpuno neobjektivno prikazana u medijima - nismo mogli slutiti. Uređivačkom politikom, odabirom naslova i slika te montažom video priloga, ovi mediji uporno žele ogromnu većinu hrvatskih građana prikazati kao homofobne, diskriminirajuće i nazadne.

U nastavku prenosimo snimku cijelog Okruglog stola pa zaključite sami o vjerodostojnosti izvješća i intervjua izašlih na T-portalu ili objavljenih u Dnevniku HTV-a.


Opširnije »

Kad je ljevica otišla predaleko - seksualna revolucija i djeca

22.07.2013 14:20

Sa portala fizzit.net prenosimo članak koji opisuje kako se na temeljima studentskog pokreta iz 1968 i tadašnje "seksualne revolucije" krenulo sa rušenjem svih dotadašnjih normi ponašanja, uključujući i one koji se tiču seksualnih iskorištavanja djece od strane odraslih. Pod krinkom eliminiranja "seksualnih inhibicija" kod djece i odraslih, ideološki nastrojeni roditelji slali su svoju djecu u vrtiće u kojima se provodila slična "seksualna pedagoggija" poput one o kojoj smo pisali na našim stranicama ovdje, ovdje ili ovdje).

Ovakvi liberalni stavovi naspram spolnog odgoja djece privukli su uz sebe i otvorene promicatelje pedofilije, a suradnja naših seksologa, u prvom redu Aleksandra Štulhofera sa tim krugovima, kulminirala je kod nas uvođenjem Jovanovićevog zdravstvenog odgoja.

Opširnije »

Materijali za javnu raspravu

11.07.2013 23:50

Tzv. javna rasprava o Kurikulu zdravstvenog odgoja koju je MZOS moralo provesti prema odluci Ustavnog suda završava sutra, 12.7.2013. u 24:00 sati. Molimo sve one koji još nisu poslali svoje primjedbe da to učine, na propisanom obrascu, kako neki revni činovnik u MZOS-u ne bi odbacio vaše primjedbe samo zato što ih niste dostavili na "njihovom" obrascu.

Svim čitateljima koji su svoje primjedbe osim u Ministarstvo, poslali i nama, od srca zahvaljujemo na trudu i građanskoj hrabrosti da u atmosferi prozivanja i etiketiranja iskažu svoje neslaganje sa doista neprimjerenim programom. Svi materijali koje ste poslali su dragocjeni i ako u Ministarstvu bude imalo dobre volje da se uvaže vaše kritike i konstruktivni prijedlozi, mogli bismo dobiti prihvatljiv i kvalitetan program.

Međutim, poučeni dosadašnjim iskustvom, teško se oteti osjećaju da je cijela ova javna rasprava samo farsa koja služi da se zadovolji odluka Ustavnog suda.

Opširnije »