Podržite nas!

Pedofili žele ista prava kao i homoseksualci

11.07.2013 19:50

Koristeći iste taktike kao i gay aktivisti, pedofili su počeli tražiti sličan status argumentirajući svoje zahtjeve tvrdnjama da je njihova želja za spolnim odnosima sa djecom vrsta seksualne orijentacije koja se ne razlikuje od heteroseksualne ili homoseksualne.

Kritičari homoseksualnog načina života već dugo tvrde da kada jednom takvo ponašanje postane prihvaćeno kao „alternativan način života“ ili seksualna orijentacija, nema više granica glede prijedloga za prihvaćanje drugih spolnih orijentacija. Zagovaratelji gay prava kategorički su takve tvrdnje odbijali i tvrdili da se to neće nikada dogoditi. No to se ipak dogodilo te su psiholozi počeli redefinirati pedofiliju na isti način kao što su redefinirali homoseksualnost nekoliko godina u nazad.

Do sada nezamislive izjave o prihvaćanju i normalizaciji pedofilije, počeli su davati istaknuti psiholozi i seksolozi, a sve u cilju pripremanja terena za normalizaciju i dekriminalizaciju pedofilije. Povijest se ponavlja...

Opširnije »

Tribina u Splitu - snimka

11.07.2013 7:00

U Splitu je nakon Zagreba, Rijeke i Osijeka, održana zadnja javna tribina o Kurikulu zdravstvenog odgoja. Poučeni iskustvima s prethodnih tribina u kojima su organizatori učinili sve da se riječ zainteresiranih građana što manje čuje (slaba oglašenost tribine, neprikladno vrijeme održavanja, način vođenja), Splićani su se dobro pripremili te se nisu dali smesti smicalicama organizatora.

Konačno se čula riječ učenika, roditelja, nastavnika, liječnika i znanstvenika. Svi redom poručuju: Kurikul zdravstvenog odgoja nije dobar i treba temeljite promjene! Informacije koje daje nisu cjelovite, a naročito u 4. modulu je izostao element formacije i odgoja. Kurikul počiva na znanstveno i odgojno dvojbenim temeljima (djeca su spolna bića od rođenja, rodna ideologija, svi spolni odnosi su jednakovrijedni, dovoljno je ponuditi informaciju da bi se dijete odgovorno ponašalo...).

Nadamo se da će autori Kurikula smoći snage i konačno prihvatiti ove argumentirane i u konačnici dobronamjerne kritike te svima toplo preporučujemo da svakako pogledaju ovu snimku.

Opširnije »

Tribina u Splitu - najposjećenija i najžešća

10.07.2013 7:10

Sa stranica Neslanovac - naš kvart Split, prenosimo dio atmosfere koja je jučer vladala na javnoj tribini o Zdravstvenom odgoju u Splitu. Kao "šećer na kraju", ova tribina je bila najposjećenija i najvatrenija te obilovala zanimljivim informacijama i svjedočenjima. Ipak, "doista je mučno bilo svjedočiti da toliki argumentirani prigovori, tolika ogorčenost profesora, nastavnika i roditelja ne dopiru do Filipovića i Tota. Ovdje se nije dogodilo kao na prethodnim tribinama da bi se moderator rugao sudionicima ili prekidao izlaganja, ali ostaje gorak okus beskorisnosti ovakve rasprave. Istaknuto je da je za većinu roditelja ovakav ZO neprihvatljiv te da nikakve kozmetičke izmjene to neće promijeniti."

Opširnije »

U Francuskoj pada potpora homo-brakovima unatoč policijskoj represiji

09.07.2013 13:00

Francuzi su oduvijek bili poznati kao progresivan narod kojima homoseksualnost nikad nije predstavljala prevelik moralni problem. Kod njih registrirana partnerstva za homo parove postoje već 15 godina. Pa ipak, na ulicama Francuske događaju se najveći masovni društveni prosvjedi kakvi se ne pamte još od epohalnih demonstracija u svibnju 1968. godine. Inicijativa masivne mobilizacije za sve ljude, uključujući i homoseksualce, „La Manif Pour Tous“, pokrenuta je protiv zakona socijalističke vlade Francuske kojima se legaliziraju homoseksualni brakovi, ukidaju se riječi 'majka' i 'otac' iz službenih dokumenata, dozvoljava se posvajanje djece od strane istospolnih parova te surogat majčinstvo i doniranje sperme za lezbijske i homoseksualne parove.

Podrška istospolnim brakovima u Francuskoj opada. U svibnju je podrška Hollandeovu zakonu i istospolnim brakovima pala na 36% dok 54% ispitanika podržava registrirana partnerstva. Primjer Francuske, ali i Hrvatske, pokazao je da, što je više javnost upoznata s onime što istospolni brakovi u stvarnosti znače, to je manja podrška toj ideji. Ono što je Francuzima postalo moralno neprihvatljivo nije homoseksualni način života već način na koji homoseksualci dolaze do djece.

Pred Vijećem EU nalazi se izvješće u kojem se razmatra prekomjerna policijska sila prema građanima za vrijeme demonstracija. Na najmanje komešanje među gomilama demonstranata policija bi promptno reagirala neprestance koristeći suzavac pri čemu nisu bile pošteđene niti žene, djeca, starije osobe i invalidi. Po ljudima se gazilo i tuklo ih se, a jedna je žena pregažena policijskim kombijem. 

Opširnije »

Tribina u Osijeku - floskule i aktivne laži

07.07.2013 0:35

O tribini u Osijeku pisao nam je i gospodin Zdenko Knežević, pravnik i kriminalist, umirovljeni inspektor policije. U njegovom emocionalnom pismu pročitajte kakve veze ima fotografija koja prati članak i tribina o Kurikulu zdravstvenog odgoja.

Njegovo pismo prenosimo u cijelosti.

Opširnije »

MZOS-ova farsa u Rijeci - bez odgovora na neugodna pitanja

06.07.2013 23:15

Dobili smo mnoštvo reakcija nakon tribina o KZO-u, održanih u Rijeci i Osijeku prošli četvrtak i petak. Objavljujemo izvrsno pismo u kojem naš čitatelj daje odgovore na pitanja koje su sudionici tribine postavili tvorcima KZO-a, ali ih na tribini od njih nisu dobili.

Svakako pročitajte jer ovako jasno strukturirani odgovori pokazuju sav jad i bijedu onih kojima bi dobrobit djece trebala biti na prvom mjestu, a ne da pod paravanom prava na (selektivnu) informaciju ostvaruju ciljeve jedne male, ali moćne i utjecajne skupine.

Opširnije »

Izvješće sa tribine u Osijeku

06.07.2013 0:30

Zahvaljujući našim vrijednim čitateljima, donosimo vam izvješće sa tribine koja je jučer, u izuzetno nezgodnom terminu (u podne, kada ljudi rade), održana u Osijeku. Nastavlja se unisona "pjesma" ravnatelja škola koji iznose očite neistine kako su "roditelji oduševljeni s programom" i da "nemaju niakvih primjedbi". Zbilja je žalosno da su ravnatelji, u strahu za svoja radna mjesta, prisiljeni davati takve "naručene" izjave.

Iz izvješća izdvajama: "Sudionicima skupa koji se ne slažu s ponuđenim Kurikulumom zdravstvenog odgoja nakon tribine ostao je gorak okus kako je tribina organizirana samo kako bi se zadovoljila forma a da nije bilo prave želje i volje da se čuje drugačije mišljenje i razmišljanje niti je bilo stvarne volje za poboljšanjem.  S ovim Ministarstvom i ministrom, te njihovim satelitima AZOO, čini se da će roditelji opet morati u ilegalu, škola će odgajati na jedan, a roditelji na drugi način."

Opširnije »

Izvješće sa tribine u Rijeci

05.07.2013 23:50

U četvrtak, 4.7.2013. održana je još jedna javna tribina o Kurikulu zdravstvenog odgoja. Tribina je održana s početkom u 18 sati u Riječkoj gradskoj vijećnici. Prema najavama FB grupe "podržavamo ZO po programu ministra Jovanovića", tribini je nazočio i sam ministar. Gradska vijećnica bila je premala da primi sve zainteresirane posjetitelje. Prema procjeni, bilo je prisutno između 100 i 120 osoba.

Nažalost, tribina je završila bez konkretnih zaključaka jer je organizator i ovoga puta propustio iskoristiti priliku da čuje i razumije poruku koju mu šalju roditelji, a to je da u svakom pa tako i u spolnom odgoju, moraju biti istaknute jasne i nedvosmislene poruke onima koje se odgaja. Kao što se u modulu prevencije ovisnosti jasno ističe dobro i loše, pozitivno i negativno, jednaki pristup mora biti korišten i u tako važnom modulu spolnog odgoja. Pristup koji promiče Jovanovićev "spolni odgoj", unatoč dobrim namjerama, jednostavno neće dati rezultate. Svaki roditelj to zna.

U nastavku prenosimo izvješće našeg čitatelja. Bit će dostupna i snimka tribine, o čemu ćemo vas obavijestiti.

Opširnije »

Slučaj Pilkington

04.07.2013 0:40

Ako želite promijeniti spol, dobit ćete svu moguću medicinsku i društvenu potporu, od hormonske terapije i kirurškog zahvata promjene spola, do psihoterapije koja će vam pomoći da se lakše"snađete" u novom tijelu. Međutim, ako imate homoseksualne sklonosti kojih se želite riješiti, medicinska pomoć će vam biti uskraćena jer to "odustajanje" od homoseksualnosti nije politički korektno.

U članku se iznosi simptomatični slučaj engleske psihoterapeutkinje Lesley Pilkington koja je doživjela svakovrsna šikaniranja i mobbing jer se "usudila" pomagati osobama koje su se htjele osloboditi homoseksualnih sklonosti.

Opširnije »

EU se odriče znanosti radi homoseksualnosti

04.07.2013 00:10

24. lipnja ove godine Vijeće ministara EU usvojilo je nove smjernice koje EU diplomate diljem svijeta obvezuju na zaštitu ljudskih prava LGBTI osoba. Radi se o obvezujućim smjernica kojima se također nameće promoviranje LGBT prava kroz obrazovanje. Na primjeru Kurikula Zdravstvenog odgoja ministra Jovanovića, kojeg je Ustavni sud ukinuo 22. svibnja ove godine, vidjeli smo da promoviranje LGBT prava kroz obrazovanje znači nametanje rodne ideologije i normalizaciju homoseksualnosti među maloljetnicima, i to od najranije dobi.

U članku kojeg donosimo raspravlja se o tome na kakvim se zapravo temeljima promovira bitka za LGBT prava i jednakost te koliko su već ideologizirane pravosudne i druge ustanove Europske unije koje su u prijašnjim vremenima imale ulogu čuvara ljudskih prava, posebice prava djece. Članak upozorava da se direktive EU kojima se eliminiraju bitne građanske slobode kao što su sloboda savjesti, sklapanja ugovora i pravo roditelja na odgoj djece u skladu sa svojim svjetonazorom temelje na lažnoj znanosti, odnosno na hiperproduciranim pseudoznanstvenim i manipulativnim istraživanjima koja obuhvaćaju nezaštićene internetske ankete ili studije u kojima LGBT osobe evaluiraju same sebe. 

Opširnije »