Podržite nas!

Gabriele Kuby - Pogubnost seksualizacije djece (1/3)

16.04.2013 22:30

Gabriele Kuby, hrvatskoj publici poznata kao autorica knjige Nova ideologija seksualnosti u izdanju Verbuma, održala je u Krakovu u svibnju prošle godine referat na konferenciji „Seksualna edukacija da, ali kakva?“. Svrha ove konferencije bila je stavljanje rezultata poljskog iskustva apstinencijskog spolnog odgoja pod nazivom „Odgoj za obiteljski život“ u kontekst europskih zemalja. Gabriele Kuby iznijela je podatke o iskustvima obaveznog spolnog odgoja u Njemačkoj i Švicarskoj. Pročitajte o njezinim šokantnim otkrićima o kojima opširnije govori u najnovijoj knjizi pod naslovom "Svjetska seksualna revolucija. Uništenje slobode u ime slobode" (hrvatski prijevod u svibnju će biti objavljen u izdanju nakladničke kuće Benedikta).

Ovaj referat objavljujemo uz osobno dopuštenje autorice. Objavit ćemo ga u 3 nastavka.

Opširnije »

Hakirane stranice AZOO-a!

15.04.2013 23:30

Iako ne odobravamo bilo kakav neovlašteni pristup bilo čijim serverima i podacima, moramo primjetiti da je napad na stranice Agencije za odgoj i obrazovanje ipak indikativan. U poruci hakerske skupine "High Tech" koje su osvanule na stranicama AZOO-a ističu se ove izjave:

- Zaustavite pokvarene političare koji uništavaju zemlju

- Zaustavite iskorištavanje djece

- Zaustavite iskorištavanje žena

Opširnije »

Gdje su se sakrile primjedbe na Kurikulum?

15.04.2013 23:30

Prof.dr.sc. Vladimir Soldo poslao nam je primjedbe na kurikulum Zdravstvenog odgoja koje smo pridodali "kolekciji" primjedbi objavljenoj na stranici http://zdravstveniodgoj.com/news/poziv-na-javnu-raspravu-o-kurikulumu-zo. Jesu li primjedbe usvojene i u kojoj mjeri će one utjecati na Kurikulum koji bi se trebao početi intenzivno provoditi od 01.05.2013., nije nam poznato.

Ovo pismo nas upravo podsjeća na ignorantski stav AZOO-a prema bilo kakvim kritikama nametnutog Kurikuluma te ga prenosimo u cijelosti.

Opširnije »

Djeca djeci mozak peru

14.04.2013 11:30

Jučer je Slobodnu Dalmaciju krasio članak „Splitske škole bojkotirale predstavu gay tematike?“ Predstava je igrala u kulturnom centru MKC u Splitu. Prva je odigrana pred skoro praznim, a druga pred rijetkim gledateljstvom, što govori da Splićani za to nisu bili zainteresirani ili su čak bojkotirali predstavu.

U nastavku pročitajte kako je sve počelo i kako su se i srednjoškolci uključili u pranje mozga svojim vršnjacima. Sličan postupak provodi se po nekim školama u Hrvatskoj u kojima se provodi MEMOAIDS program spolnog odgoja, financiran sa 2.700.000$, u kojem učenici srednjih škola podučavaju svoje kolege o spolnosti.

Opširnije »

Gay ljevica

14.04.2013 10:00

U nastavku pročitajte odličan članak u kojem se objašnjava na koji način je homoseksulni aktivizan povezan s lijevom političkom opcijom koja LGBT pokret snažno podupire politički i materijalno. Radna prava se ograničavaju ili sustavno krše, a političari na ljevici natječu se u tome tko će biti radikalniji u borbi za nova egzotična prava sve manjih i manjih skupina. Članak je potaknut svjedočanstvom mladog, politički aktivnog homoseksualca objavljenom na stranicama www.iskorak.hr. Radi se o svjedočanstvu mladića koji opisuje svoja prva homoseksualna iskustva i način na koji je izašao u javnost s priznanjem da je homoseksualac. Presudnu ulogu u formiranju njegove homoseksualnosti imala je veza sa znatno starijim muškarcem koji je u njegovom životu imao ulogu financijskog "sponzora".

Između ostalog u svjedočanstvu se kaže: "I tako je i bilo, ja sam dovodio dečke doma, otac i majka su bili prijatni i otvoreno su nas prihvatili. Ocu je bilo drago šta sam se upisao u SDP a i dosta mojih gay prijatelja je učinilo isto. Tako, malo politika, malo tamo, malo vamo i meni je super. Sad ću dobit i posao u udruzi, jer sadašnja SDP vlast daje ogromne poticaje (daje plaću) ukoliko se učlaniš u udrugu i radiš na promicanju gay kulture i ljudskih prava."

Opširnije »

Poganska revolucija

12.04.2013 23:30

Još uvijek nismo dobili odgovor na središnje pitanje: kako je moglo doći do toga, da naša kultura odustane od uvjerenja koje smo svi tako dugo dijelili, naime da homoseksualno ponašanje nije nešto za čime bi trebalo težiti? Promjena stajališta prema homoseksualnosti je tek dio sveobuhvatne promjene koja se odnosi na naše temeljno shvaćanje spolnosti i obitelji, a to je opet tek dio još radikalnijih promjena u našem shvaćanju čovjeka i svijeta.

Opsežan, ali vrlo intrigantan članak Jeffrey Burke Satinover-a, psihoanalitičara, nekadašnjeg predsjednika C. G. Jung Foundation, s kojim se kasnije u brojnim radovima kritički sučelio.

Opširnije »

Hoćemo li uskoro imati i pedo pride?

11.04.2013 23:00

Katarina Tonković Pigac iz Obiteljske stranke za Dnevno.hr je izjavila: "Za nas nije neočekivana najnovija inicijativa 'Iskoraka' i 'Kontre' koji su prije nekoliko dana zatražili promjenu Obiteljskog zakona i legalizaciju istospolnih brakova i mogućnost usvajanja djece. Očekujemo, osim toga, da će se i u Hrvatskoj uskoro pokušati uvesti takozvani građanski odgoj, koji bi nakon zdravstvenog odgoja, djecu trebao i dodatno senzibilizirati za istospolne brakove i usvajanje djece od strane istospolnih partnera, kao i za nastojanja da se spol ubuduće može promijeniti bez suglasnosti liječnika, odnosno puno liberalnije nego danas.

Ništa od toga nije došlo preko noći, već je vjetar koji već godinama puše Europom došao i do nas. S tom se inicijativom, ide korak po korak. Granice se pomiču sve dalje, zbog čega za koju godinu možemo očekivati i organiziranje takozvanog 'pedo pridea', odnosno parada na kojima će sudionici zahtjevati legalizaciju pedofilije - pojašnjava razloge žestokom opiranju takvim trendovima Katarina Tonković Pigac iz Obiteljske stranke, koja potom primjećuje da je pedofilija i danas u svijetu, ali i u Hrvatskoj, sveprisutna i javno promicana."

Opširnije »

Ljevica se umjesto radničkim, bavi homoseksualnim pravima

10.04.2013 23:30

Od osnovne škole preko sindikata do Sabora, svuda je ključno pitanje reprezentativnosti i legitimiteta. Je li „pravo na brak“ nešto što traži većina homoseksualnih osoba ili samo LGTBQ udruge, za koje se postavlja pitanje koga zapravo zastupaju? Jesu li te udruge nečiji izabrani predstavnici? Isto tako, opravdano je postaviti pitanje gdje je ta homoseksualna populacija odnosno „rodna manjina“ o kojoj oni govore? Na paradama ponosa okuplja se šačica LGTBQ aktivista iz nekoliko susjednih država, budući da u Hrvatskoj, izgleda, ima premalo homoseksualaca da bi se organizatori time mogli ponositi. A uz njih ponosno paradiraju političari naših ljevičarskih stranaka.

Opširnije »

Otvoreno pismo Sveučilištu Columbia povodom pedofilskog aktivizma Thea Sandforta

10.04.2013 23:30

S portala Fizzit.net pokrenuta je akcija u kojoj je upućeno otvoreno pismo Sveučilištu Columbia na kojem radi T. Sandfort, promicatelj pedofilije i bliski suradnik Aleksandra Štulhofera. U pismu se od čelništva sveučilišta traži očitovanje o propedofilskom aktivizmu dr. T. Sandforta i o tome da li sveučilište svojim znanstvenim autoritetom stoji iza tih radova jer se taj autoritet koristi u Hrvatskoj od strane MZOS kao pokriće da isto Ministarstvo nastavi s provedbom spolnog odgoja prema programu koji je kreirao A. Štulhofer kao da se ništa nije dogodilo.

Opširnije »

Francuski homoseksualci ne žele homo-brak niti posvajanje djece

10.04.2013 21:30

Još uvijek nismo čuli da su se LGTBQ udruge u Hrvatskoj ogradile od pro-pedofilskih stajališta deklariranih homoseksualaca iz zapadnoeuropskih i američkih akademskih krugova, koji su u nedavnoj prošlosti u više navrata posjetili Hrvatsku, i to u organizaciji prof. Aleksandra Štulhofera, autora četvrtog modula zdravstvenog odgoja za maloljetnike, odnosno udruge Queer.

Umjesto toga: „Lezbijska grupa Kontra i Centar za prava seksualnih i rodnih manjina – Iskorak pozvale su nadležne institucije da ukinu diskriminaciju istospolnih parova kroz OBITELJSKO ZAKONODAVSTVO te im tako osiguraju PRAVO NA BRAK i izvanbračnu zajednicu…“

Ali da pravo na brak i posvajanje djece od strane homoseksualnih zajednica nema svoje uporište, pokazalo je preko 1.500.000 Francuza na najvećim prosvjedima ikada održanim u Francuskoj. Osim toga, mnogi homoseksualci se protive zakonu koji bi omogućio posvajanje djece u istospolne zajednice. U nastavku teksta, pogledajte video zapise izjava nekoliko homoseksualaca koje smo preveli za Vas sa portala http://www.homovox.com - GLAS HOMOSEKSUALACA KOJI MISLE DRUGAČIJE

Opširnije »