Podržite nas!

Seksom opsjednute nacije nasrću na UN

10.11.2013 23:30

Gospođa Sharon Slater, predsjednica međunarodne organizacije Family Watch International, poslala je svojem članstvu emocionalno pismo  u kojem izvještava o burnim događajima u UN-u proteklih mjesec dana gdje seksom opsjednute zapadne liberalne zemlje pokušavaju zemljama u razvoju nametnuti  kontroverzna „seksualna i reproduktivna prava“ za mlade i djecu. Kontroverzni spolni odgoj, LGBT seksualna prava i pravo na pobačaj, pa čak i pravo na prostituciju – sve se to pokušava podmetnuti kao nešto što mladi i djeca navodno zahtijevaju od svojih vlada, kako bi se države članice obvezale na prihvaćanje različitih destruktivnih obveza i programa. Sve ovo iz nekog neobjašnjivog razloga promiču iste one zemlje među kojima se nedavno našla Hrvatska, protivno svojoj volji, kada nas je ministrica Pusić priključila „LGBT Core Grupi“ od 11 zemalja.

Svoje pismo, gospođa Slater završava riječima: „Djeci svijeta bi se zasigurno moglo bolje služiti i pomoći kada bi liberalne države i prevarantske agencije UN-a prestale gurati LGBT prava i seksualizaciju djece kao odgovor na sve svjetske probleme, i kada bi se umjesto toga fokusirale na stvarne potrebe djece.“

Opširnije »

Rješenje za izlazak iz krize: veća seksualna prava?

09.11.2013 18:04

Jedan zanimljiv tekst preuzet i sastavljen s internetskog foruma stigao je na našu adresu. Kako se obraniti od standardnih prigovora da se bavimo nečim nevažnim time što želimo zaštititi brak kao zajednicu žene i muškarca? Prigovori bi zapravo trebali biti upućeni na drugu adresu, na one koji fokus s problema nezaposlenosti, propasti gospodarstva i smanjenja radnih prava prebacuju na ideološke teme. 

Ove i mnoge druge tekstove na istu temu možete pročitati na http://psiha.org/pilana/Q.pdf

Opširnije »

Referendum je skup, argument je glup

04.11.2013 22:10

Evo još jednog odličnog osvrta na argumente protivnika referenduma kako je referendum skup, kriza je i imamo 370.000 nezaposlenih. U usporedbi s mnogim drugim projektima koje kroz proračun financiramo kao porezni obveznici, trošak referenduma je ipak više nego isplativa investicija od koje će buduće generacije profitirati, ukoliko se naravno odredba da je brak životna zajednica žene i muškarca stavi u Ustav. Članak je objavljen još u lipnju, na dan predaje potpisa inicijative „U ime obitelji“, ali se je još uvijek vrlo aktualan.

Opširnije »

Pismo majke: Glasajte ZA, u ime naše djece

02.11.2013 23:40

Blogerica Nikolina Nakić objavila je post u kojem raskrinkava patetične napise o navodno skupom i bespotrebnom referendumu, kojim se navodno ništa ne rješava. Da tome nije tako i da je referendum itekako potreban, pročitajte u ovom odličnom pismu koje prenosimo u cijelosti.

Opširnije »

Gay aktivisti napali hrvatsku Wikipediju!

02.11.2013 16:20

Nakon ukidanja Vijeća za normu hrvatskoga standardnog jezika, nametanja obaveznog Zdravstvenog odgoja uz protivljenje roditelja, provođenja nezakonite javne rasprave u vezi obrazovnog programa koji je ukinut odlukom Ustavnom suda, izvlašćivanja Vijeća roditelja zakonskim smicalicama u postupku ponovnog uvođenja identičnog Zdravstvenog odgoja u novoj školskoj godini, te nakon brojnih drugih gafova i protuzakonitog postupanja ministar Jovanović odlučio se na uništavanje dugogodišnjeg projekta enciklopedijskog sadržaja zasnovanog isključivo na trudu volontera – hrvatske inačice Wikipedije. Ovaj najdestruktivniji ministar u povijesti Hrvatske najvjerojatnije će uspjeti i u ovoj akciji, koja je samo jedna u nizu rušilačkih akcija protiv svega hrvatskog i protiv svega što stoji na putu njegovom uvođenju pseudoznanosti na velika vrata u hrvatsko društvo i obrazovanje. O svemu pročitajte u sljedećem tekstu.

Opširnije »

Peđa Grbin nije u pravu, odluka na referendumu je obvezujuća

28.10.2013 20:14

Vladajućoj koaliciji srušena je i posljednja nada da će se uspjeti uprotstaviti želji naroda koja bude izglasana na referendumu. Ustavni sud poslao je danas jasno upozorenje u kojem stoji da je odluka donesena na narodnom referednumu konačna: „Odluka kojom Ustavni sud potvrđuje da je konkretan narodni ustavotvorni referendum, na kojem se narod većinski izjasnio ZA, proveden u skladu s Ustavom ujedno znači i da je Ustav promijenjen na dan održavanja tog referenduma s trenutačnim pravnim učinkom, koji datum Ustavni sud deklaratorno utvrđuje u svojoj odluci koju objavljuje u "Narodnim novinama".

Opširnije »

Konačno datum referenduma!

25.10.2013 9:30

Nakon 4 i pol mjeseca odugovlačenja konačno smo dobili datum referenduma. Referendum će se održati 1. prosinca 2013. godine. Odluku još treba potvrditi Sabor. No vladajući i dalje pokušavaju izigrati volju naroda i stvaraju mogućnost za nastanak ustavne krize.  

Opširnije »

LGBT aktivisti pojačavaju pritisak na Hrvatsku

25.10.2013 8:45

Što se događalo iza zatvorenih vrata na sastancima pomoćnice američkog državnog tajnika Johna Kerrya s čelnicima hrvatskih LGBT udruga i hrvatskim dužnosnicima? Da li će radikalni stavovi koji su se mogli čuti na konferenciji Međunarodne Lezbijske i Gay asocijacije, koja se pod visokim pokroviteljstvom Ive Josipovića i Milana Bandića upravo održava u Zagrebu, imati prednost pred stavovima 750.000 građana koji žele odlučivati o braku i obitelji? Treba li zadnje izjave hrvatskih dužnosnika i LGBT aktivista tumačiti u tom kontekstu? 

Opširnije »

Poraz abortivno-homoseksualnog lobija u EU parlamentu

24.10.2013 12:45

Donosimo još jedan osvrt o tijeku glasovanja na sjednici Europskog parlamenta od 22. listopada kada se glasovalo o nacrtu rezolucije o seksualnim i reproduktivnim pravima. Prema mišljenju autora ovo može biti vrlo važan znak da su se zastupnici, inače previše naklonjeni liberalnoj opciji, napokon trgnuli te da je vrijeme lakih pobjeda za abortivno-homoseksualni lobi sada gotovo. Pogledajte i zanimljivu video snimku s glasovanja!

Opširnije »

Šuica: Dogodila se tehnička pogreška

23.10.2013 8:30

Sa službene e-mail adrese Dubravke Šuice dobili smo objašnjenje njenog glasovanja o izvještaju Edite Estrella kojega u nastavku prenosimo u cijelosti.

Opširnije »