Podržite nas!

Pismo čitatelja: Tko je tu lud?

12.02.2013 17:00

Primili smo pismo našeg čitatelja koje počinje ovako: "Dragi prijatelji, možda smo svi skupa malo pretjerano digli buku zbog ZO... Na kraju krajeva, tko kaže da je stvarno istina da seksualni odnos šteti djetetu? Možda bi to trebali pogledati sa znanstvene strane i provesti istraživanje, a ne ovako bezveze dizati buku? Molim, javite se tko od vas želi prijaviti svoje dijete za ovako vrijedni cilj?"

Cijeli tekst pisma pročitajte u nastavku.

Opširnije »

Kako odgajate svoju djecu?

05.02.2013 19:00

Krešimir Miletić postavlja logično pitanje nekim autorima Kurikuluma ZO, njihovim suradnicima i medijskim "opinion makerima" - "kako odgajate svoju djecu?"

U ovom kratkom filmiću pogledajte odgovor na to pitanje i što Krešimir i njegova obitelj misle o tome.

Opširnije »

Život je lijep

31.01.2013 23:30

Evo još jednog satiričkog video uratka na temu rodne ideologije. Zanimljivo je kako se ove parodije na Jovanovićev ZO tako dobro uklapaju u prostorni i vremenski kontekst nacizma i fašizma. Je li to to zbog totalitarističkog načina uvođenja ili zbog liberalno-totalitarističkih ideja po kojima treba mijenjati moralna vizura cijele nacije – prosudite sami. Ono što je svakako uočljivo je proces kojim se loše i nenormalno prikazuje kao dobro i normalno, a dobro i normalno kao loše i nenormalno.

Opširnije »

Zdrava spolnost - izazov vremena

28.01.2013 22:00

Prošle subote održan je simpozij u organizaciji sekcije mladih HKLD-a. Tema aktualna, predavači ugledni. Evo nekih izvadaka iz izuzetno zanimljivih predavanja:

- mr. sc. Tomislav Gojmerac, dr. med.: "Cjelovitost čovjeka, uključivši njegovu biološku, psihološku i socijalnu dimenziju koje se ni u kojem slučaju ne smiju promatrati odvojeno, jer u protivnom, to može dovesti do neželjenih posljedica."

- prof. dr. sc. Dubravka Kocijan-Hercigonja: "Spolni stereotipi, ne samo da nisu štetni, već su dobri i prirodni."

- dr. sc. Marija Ćurlin: "Spolni dimorfizam, tj. razlike između građe muškog i ženskog mozga sve su više vidljivije i suvremenim medicinskim dijagnostičkim uređajima."

- prof. dr. sc. Ante Čorušić: "Kontracepcijski mentalitet i kultura smrti vlada u ginekologiji i društvu uopće."

- Kristina Pavlović, prof.: "Billingsova metoda je pouzdana (čak 99.5%), jednostavna, praktična i znanstveno dokazana što se učestalo prešućuje u medicinskoj struci."

-dr. sc. Stjepo Bartulica: "Rodna ideologija teži promijeniti uloge muškarca i žene, stvaranju kaosa u društvu i uništenju obitelji te smo se protiv nje dužni boriti svim sredstvima."

Opširnije »

Najave u siječnju

27.01.2013 14:00

Nedjelja, 27.siječnja 2013. g. u 14:00 HRT1 - Nedjeljom u dva - don Damir Stojić

Gost emisije Nedjeljom u dva je katolički svećenik don Damir Stojić. Govorit će o tome zašto se crkva protivi seksualnom odgoju u školama. Kamo vodi daljnje zaoštravanje na relaciji crkva i država te može li između te dvije strane doći do dijaloga, svakao pogledajte u emisiji Nedjeljom u dva.

Opširnije »

Dr. Judith Reisman u Zagrebu!

26.01.2013 12:00

Dr. Judith Reisman i g. Timoty Tate sljedeći tjedan stižu u Hrvatsku!

Dr. Judith Reisman je ugledna je američka znanstvenica koja se u znanstvenom radu već četrdeset godina bavi problemima vezanima uz utjecaj seksualne revolucije na razvoj ljudske osobnosti, seksualno nasilje nad ženama i djecom, seksualna zlostavljanja i kriminal, na utjecaj pornografije na djecu i intimne odnose, te na razotkrivanje djela dr. Alfreda Kinseyja i njegovih seksoloških istraživanja. 

Timoty Tate je britanski novinar, snimatelj, redatelj te autor niza znanstvenih i istraživačkih dokumentarnih filmova i knjiga o posljedicama tzv. seksualne revolucije, posebno na djecu.

U Hrvatskoj će održati niz predavanja otvorenih javnosti uz mogućnost postavljanja pitanja. U nastavku prenosimo poziv organizatora, udruge Vigilare i Centra za obnovu kulture.

Opširnije »

Dick-Jožekov govor

23.01.2013 22:30

Drugarice i drugovi,

uspješno smo uveli obavezni zdravstveni odgoj za svako dijete koje će se roditi u Hrvatskoj, time smo ispunili davni Štulhoferov plan - "Revolucija u društvu može se pokrenuti jedino ako promijenimo klince već u vrtiću"; ali ne smijemo na tome stati.

Pročitajte do kraja Jožekov "vatreni" govor pripremljen (ali nepročitan) za prosvjed "glas razuma" nedavno održan u Zagrebu.

Opširnije »

Večernjakov okrugli stol o ZO

23.01.2013 21:00

Okrugli stol Večernjeg lista održan u prošlu srijedu, 16. siječnja 2013. u dvorani Hrvatskog novinarskog društva dobio je izuzetno malo medijskog prostora na središnjim dnevnicima vodećih hrvatskih televizija. Pogledajte priložene snimke i vidjet ćete zašto su mediji željeli sakriti ovaj događaj.

Opširnije »

Pismo gimnazijalca

20.01.2013 21:30

Na Index.hr vodi se prava "bitka pismima". Prvo je jedan učenik podržao ZO, onda je drugi učenik koji se predstavio kao "klinac" argumentima pobio navode prvog. Zatim se javila "profesorica" koja je pedagogijom sile "oprala" klinca. Nakon nje se javio treći učenik koji je stao u obranu "klinca". I na kraju, javio se roditelj koji je "profesoricu" razotkrio kao LGBTIQ aktivisticu. Saga continues...

U nastavku prenosimo kronologiju zbivanja i pismo učenika Ivana Knezović.

Opširnije »

Mrak na ekranu

19.01.2013 13:00

Umjesto "Slike Hrvatske" iseljenici sad vide mrak na ekranu, što je zapravo najrealnija slika današnje Hrvatske. A čini se da je slična sudbina namijenjena i jedinoj preostaloj stvarno kvalitetnoj i nepristranoj emisiji koju radi HTV - TV kalendaru, čija je ekipa unatoč onom što se dogodilo Krišto napravila uravnotežen i objektivan prilog o Kinseyu. Politika je već ušla u sve ostalo, i to samo jedna, iako je TV navodno javna a ne državna. Uostalom, čistke na HTV su bile tako temeljite da nisu mimoišle ni starog arhivara koji iz arhive donosi snimke za tu emisiju - jer navodno simpatizira HDZ, a to je nedopustiva hereza.

Cijeli članak o situaciji na HTV-u, ali i ostalim glavnim medijima, koja se najočitije manifestira na primjeru ZO, pročitajte u članku pod nazivom "Diktatura komesarijata", a kojega prenosimo sa portala Fizzit.net.

Opširnije »