Podržite nas!

Trojanski konj ZO-a

05.02.2013 18:30

Na globalnoj razini, borba za ženska, lezbijska i gay prava proizašla iz zapadne seksualne revolucije odavno je ušla u fazu koju mi u našim krajevima jedva da smo primijetili, o kojoj vrlo malo znamo, čije ciljeve ne možemo ni zamisliti, odakle i skandalozna lakoća s kojom naši mediji pristupaju temi spolnog odgoja i uvođenja rodne ideologije u škole. Riječ je o sljedećem: malena LGTBIQ manjina, koja sebe vidi izvan postojeće heteroseksualne norme, hoće je ukinuti i nametnuti rodnu normu i queer teoriju koja dokida spolne razlike, što nam je teško i pojmiti jer nismo pratili razvitak događanja na svjetskoj sceni. Iz usta službenih osoba nekoliko smo puta čuli da se u škole ne uvodi rodna ideologija, i ako takva tvrdnja nije zavaravanje javnosti, onda se može pretpostaviti da proizlazi iz bezdana nepoznavanja tematike.

Pročitajte sažetak izjave Gilles Bernheima o najčeščim floskulama vezanim uz homoseksualni braku, homoroditeljstvo i posvajanje koji je pripremila Lidija Paris, a integralni tekst izjave preuzmite u pdf verziji.

Opširnije »

Homo-marketing

28.01.2013 11:30

Pri inauguraciji svojega drugog mandata u siječnju 2012., američki je predsjednik smatrao shodnim govoriti o homoseksualnoj „zajednici“ u SAD. To je izgleda od nacionalne važnosti. U našim krajevima prepoznajemo isti vokabular, iste taktike, istu strategiju: okupljanje pred Katedralom, nastupi na TV i radiju, uvođenje četvrtog modula ZO koji će u školama propagirati homoseksualni način života… Kakav to utjecaj homoseksualni lobi ima na društvo? Kako je uopće došlo do toga? Kao je nešto, što mnogi smatraju poremećajem identiteta, postalo normalno i poželjno?

U nastavku objavljujemo sažetak ovog vrlo zanimljivog rada, a klikom na link u podnožju možete skinuti prijevod cijeloga rada.

Opširnije »

ZO u Njemačkoj

22.01.2013 17:30

Predsjednik Vlade RH, Zoran Milanović je po izlasku iz katedrale, nakon Božićne mise, izjavio kako je za neke anglosaksonski model preliberalan pa će se u Hrvatskoj koristiti njemački model ZO. Za taj model, dr. Judith Reisman izjavljuje: "Kada se vrtićki odgajatelj može tuširati i sapunati s vašim djetetom protiv vaše volje i uz blagoslov obrazovnog sustava, nešto je strašno pošlo po krivu."

Opširnije »

Ne igrajte se sa životom

22.01.2013 17:00

Predrag Raos, hrvatski romanopisac, novelist i prevoditelj, u svom gostovanju na Z1 poručuje autorima ZO: "Zdravstveni odgoj, bi trebao mladim ljudima o homoseksualnim odnosima kazati “ne igrajte se sa životom, to nije zezanje, igrate se sa životom!” I to je vrlo jednostavno, svaki doktor vrijedan svoje zakletve morao bi reći da je anus organ za izlučivanje fecesa, predviđen i projektiran za tu funkciju. Ako se prehrana poremeti, to je osjetljiv organ, zbog prevelikog uživanja mesa i zbog toksina imamo epidemiju rektalnog karcinoma. Sad zamislite šta se dešava s jednim takvim organom kad služi za snošaj, za što nije predviđen. Kad se rauba, krvari. (…)

Osvrt na emisiju prenosimo s portala Nekompetentna reakcija.

Opširnije »

Diskriminacija diskriminacije

20.01.2013 23:00

Gay parovi naša su realnost. Oni se ne žele ili ne mogu promijeniti i društvo ih ne može marginalizirati, progoniti ili krivično kažnjavati. Oni se trebaju prihvatiti kao takvi. Međutim, realnost je da gay parovi nemaju „normalan“ seksualni odnos, ne mogu imati zajedničku djecu i njihova zajednica se ne može nazvati brakom. Tvrditi suprotno i zalagati se za ukidanje razlika, kad one usitinu postoje, jest licemjerje i čin nasilnog diskriminiranja diskriminacije.

Zašto je tome tako, pročitajte u novom članku Ervina Budiselića.

Opširnije »

Većina HIV pozitivnih Amerikanaca su homoseksualci

20.01.2013 20:30

Šokantne statistike nam stižu iz Amerike u kojima je američka vlada provela ispitivanja u vezi HIV/AIDS virusa. Čak 61% novozaraženih Amerikanaca HIV virusom čine homoseksualci i biseksualci što je ogromna brojka kada uzmemo u obzir da homoseksualci i biseksualci čine samo 3%-5% američke populacije.

Opširnije »

Je li homoseksualnost poremećaj?

10.01.2013 21:00

Nakon što je psiholog Alen Peruško objavio znanstveni članak o homosualnosti pod naslovom "Homoseksualnost sa znanstvenog gledišta", uslijedio je žestoki napad od strane gay-aktivista udruga Iskorak i Kontra i prijava tzv. Etičkom sudu HPK-a kako bi ga se discipliniralo i natjeralo da ukloni taj članak.

U preporučenoj  literaturi 4. modula ZO nećete naići na ovakve informacije, ali mi ipak savjetujemo učiteljima i roditeljima da po preporuci ravnatelja AZOO Vinka Filipovića, "prošire vidike" i pročitaju ovaj članak.

Opširnije »

Gay priručnik udruge Iskorak

02.01.2013 13:00

Više od tri godine na službenim web stranicama Iskoraka, centra za prava rodnih i seksualnih manjina, stoji skandalozan priručnik za spolni odgoj mladih gay naraštaja. Priručnik koji detaljno opisuje sve moguće gay perverzije upakirane u naslov "Igre s guzom"  tiskan je novcem poreskih obveznika!

Da biste stekli dojam o čemu se tu radi, citiramo neke isječke iz brošure:

- kada te netko še..., njegov ku... dodiruje tvoju prostatu, te time čini orgazam intenzivnijim - dildo ili mrkva mogu postići isti efekt - malo ‘prljanja’ je teško izbjeći prilikom še..., no puno je manje vjerojatno da će se desiti ako se poser.. prije seksa - podmaži svoju ‘rupu’ i unutra i izvana i pokušaj se igrati s podmazanim prstom dok dr... - fisting - još poznato kao je... šakom - udaranje ku... o stijenku rektuma jedan od najčešćih uzroka boli kada te netko je... ili nešto umećeš u guzicu

Pročitajte osvrt jedne naše čitateljice na ovaj "priručnik" u nastavku.

Opširnije »