Podržite nas!

Irski LGBT aktivisti koriste djecu kao lutke na koncu

26.04.2015 15:55

Uoči irskog referendum o istospolnom "braku" koji će se održati 22. svibnja irski LGBT aktivisti iskoristili su četvero djece da kao lutke na koncu ponavljaju naučene klišeizirane fraze LGBT aktivizma snimivši video "Djeca kažu 'DA'", navodno s ciljem prosvijećivanja nazadnih konzervativaca. U njemu djeca uzastopce ponavljaju kako je 'lijepo biti različit', kako je 'dosadno kad su svi isti' i kako bi svijet bio 'čudan kad ne bi bilo različitih vrsta obitelji'.

Opširnije »

Lezbijska aktivistkinja: taktika LGBT aktivizma su „nasilje“, „fašizam“ i druge „totalitarne metode“

13.04.2015 13:10

Tammy Bruce je utjecajna američka politička komentatorica i voditeljica radijske emisije nacionalnog dosega. Također redovito surađuje s TV mrežom Fox News. Deklarirana je lezbijka i samu sebe opisuje kao „gay i pro-choice“ osobu, sudjelovala je u brojnim izbornim kampanjama Demokratske stranke u 90-tima, uključujući kampanju za predsjedničke izbore Billa Clintona. Sasvim neočekivano, prošlog je tjedna istupila protiv današnjeg LGBT aktivizma za koji kaže da je postao „čudovište“ protiv kojeg se nekada sama borila jer je odustao od svog načela „živi i pusti druge da žive“. Upozorava da je gay pokret postao nasilan te da poprima oblike „fašizma u ime jednakosti“. 

Opširnije »

Pizzeria „Memories“ dobila ogromne donacije i nove klijente nakon napada gay aktivista

10.04.2015 20:15

Nevjerojatne stvari događaju se u konzervativnijim američkim državama u kojima je posredstvom sudskom aktivizma ozakonjen gay „brak“, suprotno uvjerenjima većine građana. Kršćani i druge osobe konzervativnog svjetonazora trpe progone zbog toga što javno brane svoja uvjerenja. Pizzeria „Memories“ u malog gradu na sjeveru Indiane možda nikada više ne bi nastavila s radom da veliki dio javnosti nije stao na stranu vlasnika vidjevši da primaju prijetnje smrću zbog organiziranog progona od strane pomahnitalih LGBT aktivista. U SAD-u su mnogi progledali od kada je postalo jasno da LGBT pokret sve više poprima fašistička obilježja i prerasta u totalitarizam. Za ilustraciju, liberalni novinski portal Salon.com objavio je na svom službenom Twitter profilu upravo ono što vidite na slici nakon što su vlasnici pizzerije počeli dobivati prijetnje smrću i prijetnje da će im se zapaliti restoran.

Opširnije »

Zdravo, bolesno, poremećeno ili što?

14.03.2015 23:10

Pod pritiskom homoseksualnog lobija koji društvu nameće svoje „vrijednosti“, poput domino kockica padaju znanstveni i pravosudni kriteriji, obiteljska struktura, obrazovanje… U knjizi „Making gay okay“, koja je u pripremi u nakladničkoj kući Verbum, američki autor Robert R. Reilly objašnjava kako racionalizacija homoseksualnoga ponašanja dovodi do sveopćih društvenih promjena. Nemojmo se nikada umoriti prokazivati laži koje su uspjele baciti na koljena najviše društvene i državne institucije. „Homoseksualci ne mogu stvarati društvo niti ga mogu dugoročno održavati. U ime fiktivne slobode, homoseksualnost radi protiv kohezijskih elemenata u društvu. Ona tjera suprotan spol u sličnom smjeru. Nijedno društvo ne može dugoročno opstati ako je dijete zapostavljeno ili ako spolovi ratuju jedan protiv drugoga. … Konačna žrtva homoseksualnosti postaje obitelj, što društvo može tolerirati samo u određenim granicama.“ Novi članak Lidije Paris.

Opširnije »

Otvara se osnovna škola za gay djecu u Atlanti

02.03.2015 08:11

Odlučivši pokrenuti privatan biznis, dvoje profesora iz Atlante, Christian Zsilavetz i Kara Vona,  pronašla su vrlo lukrativnu nišu. Ideja možda čak postane hit na ovom tržištu, nikad se ne zna, ali siguran biznis će neminovno postati jer ne sumnjamo da će se u sve, kako to već ide kad je gay lobi u pitanju, vrlo brzo uključiti potpore iz lokalnih i državnih proračuna. Radi se o prvoj osnovnoj školi za gay, lezbijsku, biseksualnu ili transrodnu — djecu. Da, dobro ste čuli, djeca mogu biti i biseksualna, i to počevši od predškolskog uzrasta do 8. razreda, jer upravo je tim uzrastima namijenjena ova škola. Osnivači škole ponajprije računaju da će privući istospolne parove s djecom – queer i trans „obitelji“ – na mjesto gdje neće previše odudarati od svoje okoline. Osnivačica Kara Vona tvrdi da djeca ne mogu ni učiti u normalnoj školi „jer su gay“, zbog zadirkivanja svojih vršnjaka. I tako su se odlučili na dobrovoljnu segregaciju.


Opširnije »

Obamina administracija ukinula doživotnu zabranu homoseksualcima da daruju krv

06.01.2015 16:55

Radi se zasigurno o ogromnoj pobjedi za gay prava i još većem porazu za zdrav razum. Američka Agencija za hranu i lijekove (FDA) ukida doživotnu zabranu muškarcima homoseksualne ili biseksualne orijentacije da daruju krv unatoč negativnim preporukama svojih savjetodavnih stručnih odbora da takva odluka nije u interesu zaštite javnog zdravlja te unatoč alarmantnim pokazateljima o dramatičnom porastu HIV infekcija među populacijom muškaraca koji imaju spolne odnose s muškarcima (MSM) – što predstavlja 62 puta veći rizik za tu populaciju od onog koji postoji u općoj populaciji. Zasigurno ima homoseksualaca i među liječnicima, apotekarima i drugim medicinskim profesijama. Smatraju li i oni da ova odluka ima ikakve veze sa zdravim razumom? Odluka je rezultat indoktrinacije državnih službenika iz Obamine administracije. Pitanje je koliko su hrvatski političari iz lijevo-liberalnih stranaka daleko ili blizu takvoj pomahnitaloj zadojenosti LGBT aktivizmom.


Opširnije »

EU prijeti Gambiji zbog strožih zakona protiv homoseksualnosti

19.12.2014 11:40

Gambija je nedavno donijela zakon kojim se kažnjavaju, čak i doživotnim zatvorom, osobe koje imaju homoseksualne odnose s maloljetnicima te osobe koje unatoč tome što su HIV pozitivne prakticiraju homoseksualne spolne odnose. Kazne se čine logične, s obzirom na težinu zločina i cjeloživotne posljedice za žrtve, no za Europsku uniju zakon predstavlja kršenje temeljnih ljudskih prava. EU prijeti uskraćivanjem finacijske pomoći, no gambijski predsjednik tvrdi da neće dopustiti ponovnu kolonijalizaciju zemlje.

 

Opširnije »

Olimpijske igre neće se održavati u zemljama koje ograničavaju širenje homoseksualnosti

18.12.2014 21:14

Međunarodni olimpijski odbor usvojio je mjere kojima će moći stvarati protuobiteljski pritisak na države koje se u budućnosti kandidiraju za domaćina Olimpijskih igara. Njihova antidiskriminacijska odredba sada navodi „seksualnu orijentaciju“ kao zaštićenu kategoriju. Najavljeno je da će Rim biti jedan od kandidata za Olimpijske igre 2024., a Vatikan bi u tom slučaju mogao biti kandidat za neke od olimpijskih natjecanja. 

Opširnije »

„Ja, homoseksualac, na bdijenju Stražara! Ovdje stojim i za one koji su na drugoj strani“

17.12.2014 13:50

„Sentinelle in piedi“ ili „Stražari na nogama“ prosvjeduju u Italiji protiv zakona protiv homofobije kojim se želi zatvoriti usta svakom negodovanju protiv gay životnog stila, gay „braka“ i zajednice te istospolnog roditeljstva. U slučaju da se zakon donese, bilo bi zabranjeno tvrditi  da djeca trebaju oca i majku,  da je brak isključivo zajednica muškarca i žene, da su homoseksualni čini grijeh i sl. „Stražari na nogama“ su pokret otpora zakonu koji prijeti da ugasi slobodu govora i mišljenja. U sve više gradova održavaju tihe manifestacije stojeći na nogama po trgovima i držeći u rukama knjigu. Na sebe su takvim mirnim prosvjedima navukli bijes homoseksualnih i drugih anarho-liberalnih organizacija čiji članovi redovito ometaju prosvjede Stražara. Nedavno su u talijanskom gradu Roveretu jedan svećenik i jedna djevojka završili u kolima hitne pomoći zbog napada razularenih članova LGBT organizacija. „Ne dirajte djecu“ prenosi svjedočanstvo mladog homoseksualca koji je stao na stranu Stražara, napustivši gay svijet.  Govori da je njegovo tijelo mnogo puta bilo iskorišteno jer je sam sebe zlostavljao prepuštajući se homoseksualnim odnosima u očajničkoj potrazi za ljubavlju.

 

Opširnije »

Sudska presuda: prof. Poljaković je imao punu slobodu reći da je homoseksualnost bolest

01.12.2014 08:24

Zagrebački Županijski sud oslobodio je zadarskog profesora dr. Ivana Poljakovića filologa i povjesničara književnosti, docenta za Engleski jezik Sveučilišta u Zadru od optužbe za diskriminaciju zbog toga što je na političkoj tribini rekao kako je homoseksualnost bolest. Na toj je tribini prof. Ivan Poljaković govorio protiv Kurikuluma zdravstvenog odgoja i raskrinkavao laži koje se putem njega još uvijek podmeću učenicima vezano uz homoseksualnost. Na suđenju je prof. Poljaković objasnio kako „vrlo veliki broj psihologa i psihijatara u zapadnim zemljama zastupa stajalište da je homoseksualnost bolest, koja se osobito kod mladih liječi s dosta uspjeha“. „Postoji opsežna stručna literatura o liječenju homoseksualnosti, održavaju se o toj temi znanstveni i stručni skupovi“, a osnivači psihoterapije Sigmund Freud, Carl Jung i Alfred Adler također su smatrali da je homoseksualnost bolest. Narod.hr donosi intervju s odvjetnikom prof. Poljakovića Dariom Čehićem.

Opširnije »