Podržite nas!

Homoseksualnost = Smrt. Biram Život

08.01.2014 08:15

Ove je riječi napisao nekadašnja ikona gay pokreta u Americi Michael Glatze jednoga dana u redakciji utjecajnog časopisa za gay mladež Y.G.A. kojeg je pokrenuo zajedno sa svojim tadašnjim dečkom. Zapravo, Michael je bio urednik dva utjecajna američka gay časopisa, bio je fasciniran queer teorijom kojom je zarazio i svoje čitatelje, utjecao na tolike mlade da se outaju, mrzio kršćanski fundamentalizam i sve konzervativno da bi se jednog dana dogodio značajan preokret. Njegov život krenuo je potpuno drugim smjerom, a homoseksualnost mu se zgadila nakon što je pogledao smrti u oči i odlučio – živjeti.

Opširnije »

Nova epidemija AIDS-a razbuktala se među homoseksualcima u Kanadi i SAD-u

03.01.2014 15:30

Već smo pisali o epidemiološkim studijama u Kanadi koje upozoravaju na 20 godina manji životni vijek homoseksualaca zbog upražnjavanja homoseksualnih spolnih odnosa. Bolesti koje nesrazmjerno više pogađaju mušku homoseksualnu populaciju su sifilis, analni rak, hepatitis B i C. Međutim, na prvom mjestu nalazi se opaka bolest AIDS odnosno infekcija HIV virusom. Ovogodišnji podaci američkog Centra za kontrolu bolesti su alarmantni i upozoravaju na novu epidemiju AIDS-a koja bukti među homoseksualcima u toj zemlji posljednjih godina. Prva velika epidemija bila je u 80-tim godinama prošlog stoljeća kada je nakon seksualne revolucije prvi put došlo do širenja, a zatim i do otkrića te bolesti unutar homoseksualnih krugova.

Opširnije »

Homoseksualci žive 20 godina manje od prosjeka!

30.12.2013 10:58

Zdravstveni odgoj ministra Jovanovića, suprotno svom nazivu, djeluje protiv zdravlja djece jer u svom 4. modulu promovira homoseksualno ponašanje i ne upozorava na rizike homoseksualnog odnosa u smislu širenja spolnih bolesti te brojnih drugih zdravstvenih i psihičkih problema. Studije, međutim, otkrivaju da homoseksualci žive i do 20 godina manje od prosjeka, upravo zbog upražnjavanja homoseksualnih odnosa.

Opširnije »

Što mediji skrivaju o homoseksualnosti?

04.12.2013 11:19

Nema nikakvih znanstvenih dokaza da je homoseksualnost urođena ili da postoji genetska uvjetovanost ka homoseksualnoj orijentaciji. To je bezočna manipulacija medija od koje najviše štete imaju upravo homoseksualci. Jedan od glavnih argumenata homoseksualnog lobija je taj da su homoseksualci takvi rođeni tj. da ih je "Bog takve stvorio" i tome nema pomoći. Radi toga ih društvo jedino može prihvatiti takve kakvi jesu. Međutim, radi se o još jednoj manipulaciji na štetu homoseksualaca i osoba koje imaju poremećaj spolnog identiteta jer im se na taj način automatski zatvaraju vrata prema svim, vrlo efikasnim mogućnostima koje im stoje na raspolaganju kako bi promijenili ili neutralizirali svoje seksualne sklonosti. Manje je poznata činjenica koju prenosimo iz usta jednog homoseksualca: "Kada bi to bilo moguće, većina homoseksualaca bi odmah 'potpisala' da žele biti 'normalni', tj. da se riješe svoje homoseksualne sklonosti".
O ovim i još mnogim drugim činjenicama o homoseksualnosti koje nam mediji prešućuju, doznajte iz odličnog članka kojeg je pripremila Lidija Paris.
Opširnije »

Prva hrvatska gay slikovnica

19.11.2013 14:30

Čini se da je bez znanja građana, konspirativno, sve već davno pripremljeno za uvođenje istospolnih brakova u Republiku Hrvatsku. Jedina prepreka za ostvarenje tog nauma, sada je predstojeći referendum. Kada je vladajuća Kukuriku koalicija predstavila svoj „Plan 21“, nitko nije niti slutio što im je točno na umu.

Opširnije »

Gay tate milijunaši tužiti će Anglikansku crkvu jer im ne dozvoljava crkveno vjenčanje

18.11.2013 15:55

Britanski homoseksualni par Barrie i Tony Drewitt-Barlow tvrde da žive kršćanskim životom i žele da im se omogući crkveno vjenčanje. Trenutno u Velikoj Britaniji još nije moguć ni civilni brak između istospolnih partnera jer zakon koji je premijer Cameron donio ovo ljeto i kojim se legalizira istospolni brak tek iduće ljeto stupa na snagu. Tim su zakonom od obveze obavljanja istospolnih vjenčanja izuzete crkve i vjerske zajednice putem tzv. „četverostruke brave“, odnosno pravnog mehanizma kojim je premijer Cameron navodno zaštitio crkve. Taj se mehanizam već dovodi u pitanje, a par koji ga prvi namjerava osporiti ima dovoljno novaca da postigne svoj cilj.

Opširnije »

Zbog čega homoseksualni „brak“ znači ukidanje heteroseksualnih prava?

13.11.2013 15:40

U sljedećem tekstu autor se pita da li i na koji način homoseksualni brak znači ukidanje heteroseksualnih prava. Da nema ove silovite i do sad neviđene antireferendumske kampanje, da imamo normalne medije koji su u službi građana a ne upereni protiv njih, ovo bi bilo središnje pitanje o kojem bi se vodila rasprava čitavih mjesec dana pred referendum.

Opširnije »

Poznati njemački književnik protiv gay brakova

09.11.2013 17:35

Njemačka je 2001. dozvolila registrirano partnerstvo za istospolne parove čime su istospolnim parovima omogućena slična, ali ne sva prava koja uživaju bračni parovi. Pošto je registrirano partnerstvo, koje se u Hrvatskoj pokušava uvesti putem Zakona o životnom partnerstvu, uvijek samo međukorak koji vodi potpunom izjednačavanju, sada je kampanja za gay brakom u Njemačkoj sve snažnija. Jedan njemački dječiji književnik istupio je protiv izjednačavanja braka sa istospolnom zajednicom, protiv podizanja homoseksualnosti na razinu heteroseksualnosti.

Opširnije »

Istospolni brak nije ljudsko pravo

07.11.2013 15:35

U tijeku je propagandni rat političara, medija i LGBT udruga protiv referendumskog odlučivanja o braku kao životnoj zajednici žene i muškarca jer se navodno radi o diskriminaciji prema istospolnim parovima. Da li je moguće da i Ustavni sud na ovaj način protumači Ustav, ukoliko dobije zahtjev za ocjenom ustavnosti? Postoje dvije bitne presude Europskog suda za ljudska prava koje tvrde da u Europskoj konvenciji za zaštitu ljudskih prava nema utemeljenja da je brak ljudsko pravo.

Opširnije »

Yogyakarta: LGBT zajednica želi posebna prava

07.10.2013 17:00

Na zatvorenom sastanku 11 zemalja, Vesna Pusić je 26. rujna u New Yorku samovoljno priključila Hrvatsku asocijaciji 11 zemalja tzv. "LGBT Core Group". Iako nije dobila mandat od Hrvatskog sabora, Vesna Pusić je Hrvatsku priključila grupama koje zahtijevaju uvođenje posebnih međunarodnih mehanizama koji bi štitili LGBT prava. Takve grupe zemalja nastaju kao rezultat propalih napora da se unutar međunarodnih institucija, odlukom većine zemalja, ustanove mehanizmi koji bi obvezivali sve zemlje članice da jamče posebnu zaštitu određenim skupinama koja ide dalje od onoga što međunarodni zakon već jamči svim pojedincima, neovisno o spolnoj orjentaciji.

U nastavku pročitajte o kojim se točno pravima radi i trebaju li zaista LGBT osobama posebna prava.

Opširnije »