Podržite nas!

Vesna Pusić samovoljno priključila RH međunarodnoj skupini

04.10.2013 09:20

Na zatvorenom sastanku 11 zemalja, Vesna Pusić je samovoljno priključila Hrvatsku, asocijaciji 11 zemalja tzv. "LGBT Core Group". Sastanak se održao 26. rujna, a na njemu su sudjelovali ministri vanjskih poslova i visoki dužnosnici 11 država, među kojima i ministrica Vesna Pusić. Iako nije dobila mandat od Hrvatskog sabora, Vesna Pusić je potpisala tzv. Deklaraciju o prestanku nasilja i diskriminacije prema pojedincima na osnovi seksualne orijentacije i rodnog identiteta. 

Opširnije »

Velika opasnost za javno zdravstvo

03.10.2013 23:15

Prenosimo tekst objavljen na internetskim stranicama poznate njemačke novinske kuće Deutsche Welle u srpnju ove godine koji je prošao nezapaženo u našim medijima. Na inicijativu Njemačke liječničke komore i pod pritiskom homoseksualnih udruga razmatra se prijedlog komore o novim definicijama rizičnih skupina kod doniranja krvi. Prema tom prijedlogu ukinula bi se rizična skupina MSM (muškarci koji se seksaju sa muškarcima)

 Izgleda da se i drugdje u svijetu događa ono najgore, a to je da pod utjecaj ideologije nakon medija, obrazovanja i sudstva može pasti i javno zdravstvo što bi u konačnici moglo predstavljati zdravstvenu opasnost za sve ljude. Ograničenje koje u javnom zdravstvu priječi homoseksualcima da budu darivatelji krvi, a postoji već desetljećima, nije uvedeno zato da bi se diskriminiralo homoseksualce već radi zašite svih ljudi, pa tako i homoseksualaca.

Homoseksualne udruge zabrinute su da „se time društvu upućuje pogrešna poruka“, ali darivanje krvi ne postoji radi odašiljanja društvenih poruka već radi spašavanja a ne ugrožavanja ljudskih života. U cijeloj priči nisu važni darivatelji krvi već oni koji će tu krv primiti, uključujući malu djecu i bebe.

Opširnije »

Alarmantni podaci iz SAD: Gay (ipak) nije OK!

03.10.2013 9:40

„Budući je učestalost zaraze HIV-om među muškarcima toliko nedvojbeno čvrsto povezana s homoseksualnim odnosom, zar ne bi vlada kao i svi zainteresirani sudionici te sve zabrinute odrasle osobe morale upozoravati mladiće i tinejđere da nipošto ne ulaze u homoseksualne odnose ili eksperimentiraju s opasnim homoseksualnim ponašanjem?“ – pitaju se u tekstu koji donosi alarmantne podatke o velikom porastu zaraze HIV-om kod američke mladeži. Godine sustavne promidžbe gay životnog stila kroz medije i obrazovanje dovele su do poraznih rezultata: čak 95 posto slučajeva HIV-a kod mladih muškaraca povezano je s homoseksualnim odnosom uz koji se vezuje i nesrazmjerno velika vjerojatnost za brojna druga rizična ponašanja. Dugogodišnji izgovor da je opasan životni stil homoseksualaca povezan s neprihvaćanjem okoline i nasiljem više „ne drži vodu“ u SAD-u, zemlji u kojoj u školama otvoreno postoje gay klubovi i ostale aktivnosti koje afirmiraju ponosno homoseksualno 'outanje'.

Opširnije »

Hoće li legalizacija homoseksualnog braka utjecati na normalan brak?

05.09.2013 16:50

Jedna od najčešće ponavljanih floskula zagovaratelja homoseksualnog braka govori o tome kako njegova legalizacija ni na koji način neće utjecati na "normalne" brakove. U tekstu kojeg prenosimo sa stranica uimeobitelji.net, pokazuje se upravo suprotno. Stoga preporučujemo svima da pročitaju ovaj tekst i informiraju se o negativnim posljedicama eventualne legalizacije homoseksualnih brakova za koju se zalaže i koju promovira trenutačna politička garnitura.

Opširnije »

Slobodno recite: homoseksualnost je izlječiva bolest

19.08.2013 22:45

Sada, kada smo i formalno dio europske unije, presude sudova u drugim članicama EU, svakako imaju odjeka i na zakonodavni okvir i kod nas. Međutim, neke presude se oglašavaju na sva zvona, a neke se prešućuju ili čak skrivaju od naše javnosti. Tako na primjer, slučaj presude u Francuskoj, gdje je gradonačelnik odbio vjenčati homoseksualni par i bio osuđeni na drakonsku novčanu kaznu, promovirana je na stranicama T-portala, Jutarnjeg ili Indexa kao senzacionalna vijest. S druge strane, presuda iz Njemačke kojom je obustavljen postupak protiv predsjednice jedne malene političke stranke, a koja je izjavila da je "Homoseksualnost izlječiva bolest", prošla je potpuno nezamijećeno.

Zbog slične izjave, kod nas je profesor Poljaković sa Zadarskog sveučilišta dobio otkaz i bio žrtvom pravog medijskog linča. Stoga, ako želimo biti dio Europe, možemo slobodno izjaviti "homoseksualnost je izlječiva bolest!"

Opširnije »

Homoseksualni jamming

12.08.2013 12:30

U našim medijima,a posebice na Facebook grupama i forumima, sve one koji se ne slažu sa promicanjem homoseksualnog načina života kao "normalnog" i poželjnog, redovito se proglašava kao nazadnima, zatucanima, homofobima ili katolibanima. Radi se o taktici ušutkavanja ili neutraliziranja poznatoj pod nazivom "jamming". Ovu taktiku razvili su psiholozi komunističkog režima u Kini za potrebe ispiranja mozga kineskog naroda kako bi se pokorio totalitarističkom poretku. Taktiku su preuzeli i prilagodili potrebama homoseksualnog aktivizma te opisali u svojevrsnom manifestu homoseksualnosti, autori Kirk i Hunter u knjizi pod naslovom "Nakon bala: Kako će Amerika pobijediti svoj strah i mržnju prema homoseksualnosti u devedesetima". Ova dvojica autora vjerojatno su "najzaslužnija" za tako uspješan prodor homoseksualnog stila života prvo na američkoj, a zatim i na globalnoj razini.

U nastavku pročitajte izvrstan tekst "Mračna, netolerantna i uvredljiva priroda gay agende" kojega prenosimo s bloga http://brainstormcro.blogspot.com. Pozivamo vas da na temelju ovih saznanja pristupite praćenju komentara na FB stranicama i forumima i uvjerite se koliko se opisani pristup već ukorijenio i kod nas i primjenjuje se podjednako na teme koje se tiču npr. zdravstvenog odgoja ili gay prava. Retorika gay aktivista uvijek je ista - optužujuća, netolerantna i agresivna, najčešće usmerena ad hominem napadima. Argumenti su im redovito površni i plitki, a suočeni s činjenicama, pribjegavaju emocionalnom pristupu, blokiranju sugovornika ili brisanju svojih postova.

Opširnije »

Putin (ni)je babaroga za homoseksualce

09.08.2013 22:20

Nedavni zakoni koje je ruska Duma donijela protiv homoseksualne propagande među maloljetnicima, održavanja gay parada i posvajanja djece od strane istospolnih parova izazvali su zgražanje i osudu navodno progresivnog zapadnog svijeta.

No, je li Putin stvarno babaroga za homoseksualce kako ga zapad želi prikazati ili jednostavno podvlači crtu preko koje se ne smije prijeći u homoseksualnim naletima na tradicionalni moral, obitelj i djecu, pročitajte u sljedećem članku.

Opširnije »

Članice UN već su umorne od LGBT zahtjeva

29.07.2013 16:45

LGBT zajednica obilato potpomognuta politički, organizacijski i financijski od krugova kojima LGBT prava služe samo kao paravan za instalaciju nekih novih vrijednosti, pokušava homoseksualcima zajamčiti posebnu zaštitu koja ide dalje od onoga što međunarodni zakon već jamči svim pojedincima. Većina članica UN-a je umorna od tih zahtjeva koje traže socijalne povlastice za istospolne zajednice, posebnu pravnu zaštitu u kaznenom zakonu, zakonsko priznanje transseksualaca i druge kontroverzne zahtjeve.

Posebice u nerazvijenim zemljama uočava se rastuća nelagoda zbog inzistiranja Zapada na posebnim novim pravima za pojedince temeljem njihove seksualne preferencije ili osobno doživljene rodne pripadnosti. Zbog svega toga, novi prijedlog za otvaranje posebnog LGBT ureda pri UN je glatko odbijen.

Opširnije »

OSS odbio deklaraciju o gay pravima

22.07.2013 16:20

Snažan udarac homoseksualnom lobiju zadale su članice OESS-a koje su u omjeru 24:3 odbile tekst deklaracije poznatije pod imenom „načela Yogyakarte“. Ova odluka pokazuje da postoji izražen sukob između predstavnika zakonodavne i izvršne vlasti, a posebice se to očituje na primjeru SAD-a gdje Obamina administracija "gura" prava LGBT osoba kao glavni prioritet, a predstavnici zakonodavne vlasti upozoravaju na opasnosti takve politike. Slična situacija događa se i kod nas, gdje je zbog 70 parova koji žive u istospolnoj zajednici vlada odlučna pogaziti demokratsku volju naroda i građanima uskratiti pravo da se na referendumu izjasne o definiciji braka.

To samo govori u prilog tome da iza ovih težnji nikako ne stoji potreba homoseksualaca da zakonski urede svoje odnose (jer im nitko ne odriče to pravo) već se radi o težnji nekih drugih snaga, za dekonstrukcijom postojećih i instalacijom novih vrijednosti.

Opširnije »

EU se odriče znanosti radi homoseksualnosti

04.07.2013 00:10

24. lipnja ove godine Vijeće ministara EU usvojilo je nove smjernice koje EU diplomate diljem svijeta obvezuju na zaštitu ljudskih prava LGBTI osoba. Radi se o obvezujućim smjernica kojima se također nameće promoviranje LGBT prava kroz obrazovanje. Na primjeru Kurikula Zdravstvenog odgoja ministra Jovanovića, kojeg je Ustavni sud ukinuo 22. svibnja ove godine, vidjeli smo da promoviranje LGBT prava kroz obrazovanje znači nametanje rodne ideologije i normalizaciju homoseksualnosti među maloljetnicima, i to od najranije dobi.

U članku kojeg donosimo raspravlja se o tome na kakvim se zapravo temeljima promovira bitka za LGBT prava i jednakost te koliko su već ideologizirane pravosudne i druge ustanove Europske unije koje su u prijašnjim vremenima imale ulogu čuvara ljudskih prava, posebice prava djece. Članak upozorava da se direktive EU kojima se eliminiraju bitne građanske slobode kao što su sloboda savjesti, sklapanja ugovora i pravo roditelja na odgoj djece u skladu sa svojim svjetonazorom temelje na lažnoj znanosti, odnosno na hiperproduciranim pseudoznanstvenim i manipulativnim istraživanjima koja obuhvaćaju nezaštićene internetske ankete ili studije u kojima LGBT osobe evaluiraju same sebe. 

Opširnije »