Podržite nas!

Dragi Enda, referendum o braku nanijet će nepopravljivu štetu Irskoj, prestanite lobirati za njega

18.05.2015 08:50

Sudeći prema otvorenom pismu vodećeg irskog novinara Brucea Arnolda koje je uputio premijeru Irske Enda Kennyju, članovi irske vlade, skupa s premijerom, pa čak i policijom, vrše otvoreni pritisak na građane da na predstojećem referendum o braku glasuju za ozakonjenje istospolnog “braka”. Ako na referendum pobjedi opcija “za”, Irska će biti jedino zakonodavstvo u svijetu koje će se izričito skrbiti za istospolne brakove u svom ustavu. Postat će tako međunarodna zagovarateljica istospolnih brakova i rodne ideologije. Irski novinar posebice je zabrinut za školstvo i odgoj mladih. Bitno.net donosi prijevod otvorenog pisma premijeru.

Opširnije »

Ministar Bauk je 2013. lagao biračima! Jučer javno priznao namjere Milanovićeve vlade da izjednači istospolnu vezu i brak

13.05.2015 15:45

Ministar uprave Arsen Bauk javno je priznao na jednom međunarodnom forumu u Crnoj Gori kako je Kukuriku koalicija planirala status homoseksualnih parova regulirati Obiteljskim zakonom, ali ih je u tome spriječila GI „U ime obitelji“ i tisuće građana koji su volontirali na štandovima kako bi se na ustavnoj razini zaštitio brak od redefiniranja. No, čak i ovakvo uvođenje istospolnog „braka“ zaobilaznim putem, pomoću jezičnog inženjeringa i silovanja zakona, ne bi bilo moguće da je Ustavni sud RH uistinu neovisno tijelo o tijelima državne vlasti i da stvarno brine o poštivanju i primjeni ustavnih odredbi. Osim udruge „U ime obitelji“, Baukov zakon osporava pred Ustavnim sudom i Udruga bl. Ivan Merz. Već više od godinu dana Ustavni sud se ne želi očitovati o tom pitanju. 

Opširnije »

Država bi uskoro mogla tjerati katoličke svećenike da ‘vjenčavaju’ homoseksualce

06.05.2015 08:15

Ako suci američkog Vrhovnog suda krajem lipnja u slučaju Obergefell v. Hodges odluče protumačiti 14. amandman američkog Ustava na način da se njime daje takva pravna zaštita svim građanima iz koje proizlazi i obveza saveznih država da priznaju i omoguće sklapanje istospolnog “braka”, ta će odluka imati vrlo opasne dalekosežne posljedice. Paradoksalno, ovakva bi se odluka koja naizgled proširuje ljudska prava odrazila vrlo negativno po opće stanje ljudskih prava u SAD-u, a naročito u pogledu prava vjerskih zajednica. Gay “brak” time bi bio uzdignut na ustavnu razinu.

Opširnije »

Aktivisti za prava homoseksualaca u napadu na kršćane vlasnike slastičarne

29.04.2015 08:45

Nakon što su vlasnici pizzerije u Indiani pobrali simpatije širom svijeta zbog zalaganja za brak između žene i muškarca i dobili potrebnu financijsku pomoć te im je još više porastao promet, gay aktivisti iz petnih se žila trude da takvo što onemoguće sljedećoj svojoj žrtvi – vlasnicima slastičarne koji nisu htjeli isporučiti tortu za lezbijsko „vjenčanje“. Pri tom sve one koji pomažu osiromašenim vlasnicima nazivaju „odvratnim kukavicama“. Što to hrani i potiče ove gay aktiviste da žele doslovno uništiti sve one koji im se protive?

Opširnije »

Najbolji odvjetnički uredi u SAD-u ne žele ni taknuti slučajeve protiv istospolnog „braka“

14.04.2015 20:00

Vjerojatno se pitate zašto Ustavni sud RH nije samoinicijativno ukinuo Zakon o životnom partnerstvu ili odgovorio na već odavno podnesene zahtjeve za ocjenom ustavnosti toga zakona koji je sadržajno suprotan poruci referendumske inicijative „U ime obitelji“ o braku kao zajednici žene i muškarca i duboko protivan vrijednostima koje su ukorijenjene u hrvatskom društvu.  Sebični i do sad neviđeni kukavičluk koji vlada među pravnom elitom u SAD-u možda vam može ponuditi odgovor na pitanje zašto se Ustavni sud Republike Hrvatske ne oglašava o ovom neustavnom zakonu. Podsjećamo da se i u hrvatskom i u američkom slučaju među pravnim i drugim „elitama“ u društvu (primjerice među psihijatrijskom i pedagoškom strukom) šutke žrtvuju interesi djece kojoj se uskraćuje pravo na oca i majku koje im je Ustavom RH i međunarodnim konvencijama zajamčeno.

Opširnije »

Obračuni unutar feminističke i LGBT zajednice između radikala i onih koji traže slobodu govora za sve

31.03.2015 18:47

Uoči referenduma o braku u Irskoj, koji se održava u svibnju, novinarku Irish Timesa Bredu O'Brien slučaj „Dolce&Gabbana“ podsjetio je na još jedan „thoughtcrime“ (u Orwellovom Novogovoru „zlomisao“, „misaoni delikt“) zbog kojeg je nedavno bio izvrgnut linču opet jedan insider u LGBTIQ svijetu, dugogodišnji istaknuti britanski gay aktivist australskog podrijetla Peter Tatchell. Upravo aktivist koji je u Velikoj Britaniji pokrenuo prosvjede protiv dizajnera ispred D&G trgovina. Njegov „misaoni delikt“ sastoji se u tome što je zajedno s još preko 100 ljevičara i feministkinja potpisao otvoreno pismo u obranu slobode govora, protiv cenzure, ušutkivanja i zastrašivanja intelektualaca, naročito na britanskim sveučilištima. Povod je bila „no platform“ politika britanskih sveučilišta protiv feministkinje Germaine Greer, odnosno uskraćivanje poziva da nastupa na sveučilištima i održava predavanja i rasprave. Nešto slično što su hrvatske feminističke i gay udruge pokušale napraviti Judith Reisman prilikom oba njena dolaska u Hrvatsku. „Zločin“ ove feministkinje u očima liberala bio je njena navodna „transfobija“ ili „transmizoginija“.


Opširnije »

Od neprihvatljivog do poželjnog

24.03.2015 19:07

Ono što mnogi teško shvaćaju jest da moć homoseksualne agende ne leži samo u zastrašivanju protivnika korištenjem fašističko-komunističkih metoda već je velika njezina pervazivna snaga u tome što su oni koji su program i metode djelovanja osmislili bili vrhunski marketinški stručnjaci educirani na Harvardu, Marshall Kirk i Hunter Madsen. I zato je istup Dolcea i Gabbane u obranu tradicionalne obitelji bio dragocjen jer su dvojica celebrityja  odaslala potpuno suprotne snažne i vjerodostojne poruke koje su imale ogroman medijski odjek čime su zadali veliki i bolan udarac homoseksualnoj agendi, bez obzira na to što su se zbog žestokih prosvjeda ispred njihovih trgovina i fašističkog obračunavanja s njima na društvenim mrežama kasnije  morali ispričati u intervjuu na CNN-u.

Opširnije »

Djeca gay roditelja zahvaljuju Dolceu i Gabbani na hrabrosti

17.03.2015 11:25

„Nitko ne doživljava tako okrutne napade od strane gay lobija koliko oni koji i sami pripadaju gay zajednici i koji propituju aktivizam LGBT zajednice: djeca homoseksualnih parova i jednako tako homoseksualci koji brane njihova prava.“ I nitko tako dobro ne poznaje gay zajednicu kao oni koji joj i sami pripadaju i znaju dobro da to nije dobro okruženje za dijete. Šestero djece gay roditelja napisalo je pismo potpore modnim dizajnerima Dolceu i Gabbani protiv kojih je Elton John pokrenuo bojkot, a pridružuje mu se sve više slavnih imena: Ricky Martin, Courtney Love, Martina Navratilova…  Njih šestero zatražilo je status „prijatelja suda“ u procesu pred američkim Vrhovnim sudom koji u lipnju odlučuje hoće li sve američke države morati priznati istospolni „brak“. Njihovo svjedočanstvo pred jednim Žalbenim sudom u SAD-u već je obišlo svijet, a neki od njih napisali su i knjige o „nevinim žrtvama rata za bračnu jednakost“.

 

Opširnije »

Dolce i Gabbana: Jedina obitelj je tradicionalna, protiv smo ideje da dijete odrasta s dva gay ‘roditelja’

15.03.2015 22:00

Poznati modni kreatori Domenico Dolce i Stefano Gabbana izazvali su bijes LGBT aktivista zbog intervjua u talijanskoj Panorami u kojem su branili tradicionalni brak i govorili protiv istospolnog roditeljstva. Stranica LGBT News Italia, ista ona koja je pozvala na bojkot Barillinih proizvoda, pozvala je sada na bojkot kreacija modnog dua Dolce&Gabbana. Na bojkot je pozvao i Elton John, popularni britanski pjevač koji se osjetio prozvanim i uvrijeđenim zbog riječi kojima su Dolce i Gabbana osudili iznajmljivanje maternica i „sjeme izabrano iz kataloga“ . Istaknuli su da „rađanje mora biti čin ljubavi“.


Opširnije »

Coca-Cola, Google i Facebook lobiraju za istopolne brakove

13.03.2015 08:20

Do lipnja 2013. godine istospolni „brak“ bio je legalan u 12 američkih saveznih država, dok ga je danas moguće sklopiti u njih 37. Federalni zakon DOMA (Defense of Marriage Act), po kojem je svaka pojedina američka država bila zaštićena od priznavanja zakona o braku koji su na snazi u drugim saveznim državama, u bitnoj je mjeri poljuljan i proglašen neustavnim posredstvom sudskog aktivizma. Naročito nakon odluke Vrhovnog suda SAD-a iz lipnja 2013. u slučaju Windsor, zabrane istospolnog „braka“ koje su imale mnoge američke države u svojim ustavima proglašene su neustavnima u 27 država, što je u njima dovelo do legalizacije istospolnog „braka“.  U lipnju ove godine američki Vrhovni sud donijet će jednu od zasigurno najdalekosežnijih odluka. Od njega se očekuje da donese odluku o tome da li sve savezne države, osim priznanja već sklopljenih brakova, moraju prema Ustavu izdavati dozvole za brak istospolnim parovima. Takvo što nema nikakvog temelja u američkom Ustavu koji je pisan daleke 1787. i koji se smatra prvim ustavom neke države. Najveće američke korporacije vrše pritisak na Vrhovni sud lobirajući za donošenje odluke u korist hitnog priznavanja istospolnog „braka“ u svim američkim državama.

Opširnije »