Podržite nas!

Rat protiv čovjeka

03.10.2015 00:40

Uskoro u izdanju Glasa Koncila izlazi knjiga autora dr. Josipa Mužića „Rat protiv čovjeka“ u kojoj autor daje presjek suvremene kulture smrti. Polazište je temeljna spoznaja da se kroz tu kulturu kao crvena nit provlači temeljna ideja „sljedbenika eugenike, koji, na tragu darvinizma, sebe vide kao one koji ubrzavaju i usmjeravaju evoluciju, uzimajući u svoje ljudske ruke odabir i selekciju onoga što je za preživljavanje sposobno od onoga što je nesposobno, onoga što je života vrijedno od onoga života nevrijednoga“.

Opširnije »

Američka država Južna Dakota traži od Vrhovnog suda da sruši presudu kojom je 1973. ozakonjen abortus

21.09.2015 6:20

Zastupnički dom Južne Dakote u SAD-u prošlog je tjedna usvojio rezoluciju bez presedana. U njoj se od Vrhovnog suda SAD-a traži preispitivanje odluke u slučaju Roe v. Wade kojom je 1973. godine ozakonjen abortus na zahtjev. Od tada se legalizacija abortusa na zahtjev munjevitom brzinom proširila na većinu zemalja zapadnog svijeta, baš kao što se danas širi legalizacija gay „braka“. Je li to početak urušavanja perverznog sustava koji iza sebe skriva strašnu industriju smrti koja odnosi milijune i milijune života nevinih?

Opširnije »

Jedino čega se Planned Parenthood boji je razotkrivanje u medijima

17.09.2015 12:05

U novom šokantnom videu o Planned Parenthoodu i trgovini organa abortiranih beba vidimo kako sami zaposlenici Planned Parenthooda izražavaju zabrinutost o mogućem “negativnom PR-u” ako informacije izađu u javnost, a to je upravo ono što im se trenutno događa. Oni su potpuno svijesni da je ono što rade protuzakonito i neetično i svoje potencijalne kupce na snimci upozoravaju kako se kod takvih poslova uvijek mora razmišljati kako bi o svemu izgledao „naslov u New York Timesu“.

Opširnije »

Vjeroučiteljica, Planned Parenthood i UN

07.09.2015 19:45

„Koincidencijom slijepoga slučaja ili dizajniranom providnošću dogodila su se ovo ljeto u kratko vrijeme tri slučaja koji jedan drugoga osvjetljuju, potvrđuju i tumače. Prvi je teški progon osječke  vjeroučiteljice mr. Snježane Majdandžić-Gladić optužene zbog činjenice da  objektivno, sveobuhvatno i istinito  govori o abortusu i razotkriva zloporabe što se događaju u abortivnim klinikama širom svijeta. Drugi je objava slikopisa na YouTube-u o gnusnim, gramzivim i prosječnom čovjeku nepojmljivim zlodjelima u najvećem lancu među abortivnim klinikama Planned Parenthooda.“ A treći....

Opširnije »

Deveti video: Strvinarski biznis preprodaje organa

04.09.2015 16:35

Deveti u nizu tajno snimanih videa koji razotkrivaju ilegalnu trgovinu organima abortiranih beba unutar Planned Parenthooda u središte stavlja malu tvrtku Advanced Bioscience Resources koja kao preprodavatelj organa ima golem utjecaj unutar Planned Parenthooda, toliko da su neki zaposlenici ili upravitelji klinika na platnoj listi ABR-a. Radi se o velikom sukobu interesa jer su na taj način klinike za reproduktivno zdravlje žena, financirane novcem poreznih obveznika, pretvorene u tvornice za isporuku fetalnog tkiva koje putem svoje razgranate prodajne mreže ABR prodaje u SAD-u i šire. No unatoč svemu, dužnosnici Obamine administracije najavili su u srijedu da će novih milijun dolara iz saveznog proračuna biti usmjereno Planned Parenthoodu kako bi se stimulirala prodaja Obamacare zdravstvenog osiguranja pacijenticama. Sve to dok republikanci u Kongresu pripremaju još jedan pokušaj glasovanja o obustavi financiranja klinika Planned Parenthooda novcem poreznih obveznika.

Opširnije »

Trgovina abortiranom djecom: StemExpress je Planned Parenthoodu redovito plaćao 50-75 dolara po organu

29.08.2015 3:00

Sve ono što je Planned Parenthood do sada negirao u medijima na snimci koja je do nedavno bila zabranjena biva potvrđeno direktno iz ustiju generalne direktorice tvrtke koja je do nedavno Planned Parenthoodu bila posrednik u preprodaji fetalnog tkiva.

Opširnije »

Priča 16-godišnje Darby

24.08.2015 13:00

Nakon užasa iz tvornica smrti Planned Parenthooda napokon stižu i dvije lijepe priče. Jedna je iz Kanade, a druga iz Hrvatske....

Opširnije »

Sedma video snimka: Apsolutno barbarstvo - vade srca iz živih fetusa

22.08.2015 11:20

Sedmi video o Planned Parenthood-u i trgovini abortiranim fetalnim tkivom prikazuje bivšu tehničarku nabave kako opisuje svoje najbolnije iskustvo na radnom mjestu nakon čega joj je postalo jasno da više ne može raditi taj posao. Naime, tog je dana morala izvaditi mozak iz glave muškog fetusa abortiranog u kasnoj fazi trudnoće dok mu je srce i dalje kucalo, čak i nakon abortusa.

Opširnije »

Senatori koji su zaustavili prekid financiranja Planned Parenthooda kupljeni njihovim novcem

21.08.2015 08:00

Ova vrlo poučna priča o sprezi američke politike i prljave trgovine organima može poslužiti kao ilustracija kako se donose zakoni i politike ne samo u SAD-u, već i u Europskoj uniji i drugdje, koji nisu u interesu ni građana ni humanosti već u interesu moćnih lobija koji kroz razne organizacije i zaklade kupuju političare širom svijeta, posebice u siromašnim zemljama. Ne podsjeća li vas tvrdoglavo odbijanje predstavnika Bijele kuće da pogledaju tajne video snimke o Planned Parenthoodu na indignaciju s kojom su se ministar Jovanović i predstavnici AZOO-a odnosili prema dokumentarcima o Kinseyu i tvrdnjama Judith Reisman o spolnom odgoju? Svi oni pokušaji diskreditacije Karoline Vidović Krišto, od kojih se posljednji zbio nedavno čak i pod pokroviteljstvom Hrvatskog novinarskog društva, nisu ništa drugo doli pokušaji diskreditacije snimljenih dokumentaraca o Alfredu Kinseyu koji su lako dostupni javnosti.

Opširnije »

Evo zašto je abortus uvijek nemoralan, bili vi vjernik ili ne

18.08.2015 13:30

Debata o abortusu je iznimno važna jer nam otkriva jedno dublje pozadinsko pitanje važno za naše društvo i moralne vrijednosti: tko ili što je ljudska osoba, tko ima pravo na život? Forenzičari koriste biološki kriterij kada trebaju identificirati prisutnost osobe ili ljudskog bića na mjestu zločina – oni traže tkivo ili vlas s određenim DNA. S obzirom da zametak već posjeduje ljudski DNA na osnovu kojeg se može znati spol djeteta, boja očiju, predispozicije za određene bolesti itd., nije potrebno ići dalje od ovog kriterija. Traže li zaposlenici Planned Parenthooda ikakve dokaze o tome da li se zaista radi o ljudskim organima koje pronalaze na mjestu zločina ili ih samo uzmu znajući unaprijed koliko će pri tom na njima zaraditi? 

Opširnije »