Podržite nas!

Šesta video snimka: Krađa bebinih organa

16.08.2015 10:25

Šesti tajno snimljeni video o Planned Parenthoodu srećom ne sadrži šokantne eksplicitne prikaze dijelova abortiranih fetusa, ali sadrži još bolnije svjedočanstvo Holly O'Donnell, licencirane medicinske tehničarke koja je kao zaposlenica biotehnološke start-up kompanije StemExpress provela šest mjeseci radeći unutar klinika Planned Parenthooda. Bilo je to zastrašujućih šest mjeseci, rad u morbidnoj atmosferi gdje “se čuju vriskovi, plač…. Bilo je strašno.”

Opširnije »

UN-ov odbor od Hrvatske traži da građani financiraju pobačaje kroz zdravstveno osiguranje

06.08.2015 12:43

Skandalozne preporuke Hrvatskoj od strane UN-ova Odbora za uklanjanje svih oblika diskriminacije (CEDAW) uključuju između ostalog: dostupnost pobačaja i moderne kontracepcije (“pilula za dan poslije”) tako da budu pokriveni iz zdravstvenog osiguranja, povećanje broja sati spolnog i reproduktivnog odgoja i “reguliranje prava na priziv savjesti”. Važno je naglasiti da ove preporuke za Hrvatsku nisu obvezujuće iako su pojedini mediji i lobiji skloni tumačenju da ih je Hrvatska obavezna provesti.

Opširnije »

Četvrta video snimka: „Želi li netko mozak?“

06.08.2015 12:36

Čak i nakon objave četvrtog tajno snimljenog videa o trgovini organima abortirane djece koja se odvija unutar klinika Planned Parenthooda američki Kongres nije uspio izglasati raspravu o prijedlogu zakona za hitnom obustavom financiranja iz federalnog proračuna tom abortivnom lancu. Četvrta snimka je prestravična za gledanje jer prikazuje demonstraciju „kvalitete“ fetalnih organa nakon tehnike abortusa koju koriste liječnici Planned Parenthooda. Pred potencijalnim kupcima zaposlenici laboratorija patologije uz sablasan smijeh sortiraju organe fetusa iz abortirane mase. Snimka pokazuje kako se čak i oni vesele muškom djetetu – ali mrtvom. U međuvremenu je objavljena i peta snimka na kojoj direktorica odjela istraživanja jedne od klinike PP-a govori, opet za vrijeme ručka, kako je „seciranje abortiranih beba u određenoj mjeri odvratno, ali u biti – zabavno.“

Opširnije »

Treća video snimka o PP-u: Stravično sortiranje organa abortirane djece

29.07.2015 14:16

Treća video snimka o prodaji dijelova tijela abortiranih beba unutar Planned Parenthooda je uistinu uznemirujuća jer prikazuje zaposlenike Planned Parenthooda iz Colorada kako seciraju abortirano dijete staro 11 tjedana u pokušaju da odvoje organe i druge dijelove tijela koji imaju prodajnu vrijednost. Snimljena je na osnovu svjedočanstva žene, bivše zaposlenice Planned Parenthooda, koja je 6 mjeseci imala zadatak raditi odabir trudnica koje dolaze u kliniku na abortus a zadovoljavaju kriterije za prikupljanje i prodaju fetalnog tkiva nakon abortusa. Sada ona razotkriva profitom motiviranu nabavu i prodaju fetalnog tkiva te organizacije, a snimka također sadrži nova priznanja visoko pozicioniranih čelnika Planned Parenthooda te uvid u nezakonitu strukturu cijena dijelova tijela abortiranih beba. Upozoravamo da će sadržaj snimke mnogi čitatelji smatrati uznemirujućim i potresnim.

Opširnije »

Hillary Clinton brani Planned Parenthood i tvrdi da žene ne bi mogle bez njihovih “usluga”

26.07.2015 10:55

Najprije iskorištavaju žene i njihovu nesreću nagovarajući ih na abortuse na kojima zarađuju dvostruko - prodajući nakon abortusa organe ubijene djece, a kada je njihova nemoralna degutantna praksa napokon razotkrivena u javnosti, opet se koriste ženama tvrdeći da se radi o lažnim optužbama koje imaju za cilj naštetiti ženama i oduzeti im “prava”. Planned Parenthood je ovih dana dobio i snažnu podršku predsjedničke kandidatkinje Hillary Clinton.

Opširnije »

Nevladine udruge zagovaraju pravo na život na Odboru za ljudska prava UN-a

24.07.2015 14:05

Odbor za ljudska prava UN-a (HRC) odlučio je ažurirati svoju definiciju prava na život. U tom pogledu odvijala se još jedna bitka za pravo na život 14. srpnja u Ženevi između pro-life udruga i lijevo-liberalnih udruga. Dieter Egert, osoba koja je od njemačkog suda imenovana „Pravnim zastupnikom i zaštitnikom njemačke nerođene djece kojoj prijeti abortus“, osudio je mučenje djece prilikom abortusa jer ona osjećaju bol te zatražio da se prestane „preporučivati smrt abortusom kao rješenje“. Također se osvrnuo na činjenicu da žene najčešće žale što su počinile abortus. Definicija prava na život nije nadopunjena na način da se njome izričito zaštiti život nerođena djeteta, ali ipak je izbjegnuto unošenje dodatnih opasnih tumačenja kao što je „pravo na abortus žena i djevojaka“. Prenosimo izvješće Agende Europe.

Opširnije »

Objavljena druga video snimka s čelnicima Planned Parenthooda koji prodaju dijelove tijela abortiranih beba

21.07.2015 22:25

Moralno potonuće lijevo-liberalne opcije, ne samo političara nego i novinara te medija koji ih podržavaju, ogledava se u hladnokrvnosti predstavnika Bijele kuće koji niti ne žele pogledati video snimku koja je šokirala svijet i milijune Amerikanaca te koji mirno najavljuju da će i dalje financirati abortivni biznis Planned Parenthooda. Američki porezni obveznici izdvajaju preko 500 milijuna godišnje za financiranje Planned Parenthooda! Mediji i poltičari koji sudjeluju u popravku štete koju je prouzročila objava snimke u javnosti jednako su suučesnici u ovom strašnom zločinu. Metode diskreditacije u javnosti onih osoba i organizacija koje su snimile video materijal i iznijele ga u javnost uvelike podsjećaju na ponašanje i odnos nekih hrvatskih medija i aktera prema novinarki Karolini Vidović Krišto koja je raskrinkala pozadinu spolnog odgoja čiji je kreator kinseyevac Aleksandar Štulhofer. U međuvremenu je objavljena i druga šokantna snimka koju prenosimo.

Opširnije »

Slučaj Nucatola - čedomorstvo u svrhu zarade?

21.07.2015 18:10

Započela je obećana istraga o šokantnoj video snimci koja prikazuje visoko pozicioniranu liječnicu Planned Parenthooda kako aktivistima koji glume kupce iz tvrtke za biološka istraživanja opisuje najnovije trendove u ilegalnoj prodaji dijelova tijela abortiranih beba unutar industrije abortusa. Dr. Deborah Nucatola morat će se pojaviti pred čelnicima Odbora za energiju i trgovinu američkog Kongresa najkasnije do 31. srpnja ove godine i odgovoriti na mnoga neugodna pitanja. Jedno od pitanja bit će i ono koje postavlja Marcel Holjevac u ovom tekstu: uključuje li prikupljanje tkiva abortiranih beba i namjerno odgađanje postupka abortusa dok plod dovoljno ne sazrije jer su organi rano abortiranih fetusa zapravo nerazvijeni i nezreli za ispitivanja? 

Opširnije »

Brojač abortusa

20.07.2015 13:20

Degutantna priča o direktorici Planned Parenthooda i razotkrivanje ilegalne prakse prodaje dijelova tijela abortiranih beba u industriji abortusa vjerujemo da je potresla čak i zagovornike abortusa. Hladnokrvnost ljudi u tom biznisu zastrašujuća je i pokazuje da se nismo daleko odmakli od svireposti ideologija koje su istrebljivale čitave ljudske rase, dok su njihovi znanstvenici pod mikroskopom secirali i proučavali glave i ostale organe ubijene djece u logorima. Možda će vas i ovo slučajno otkriće našeg suradnika asocirati na nacističku ideologiju koja se zapravo velikim dijelom oslanjala na eugenički projekt Margaret Sanger i Američkog eugeničkog društva.

Opširnije »

Medicinski stručnjak tvrdi: postoje konačni znanstveni dokazi da nerođena djeca osjećaju užasnu bol za vrijeme abortusa

09.06.2015 08:00

Američki Kongres je u svibnju napokon  donio dugo očekivani zakon o zabrani abortusa nakon 20. tjedna trudnoće jer je on bio dozvoljen prema zakonima nekih američkih država. Zakon nosi naziv „Zakon o zaštiti nerođene djece koja su sposobna osjećati bol“..  Negdje u to vrijeme u jednu je američku radio emisiju bio pozvan doktor znanosti David A. Prentice, profesor molekularne genetike i stručnjak za istraživanja na matičnim stanicama, koji je govorio o najnovijim znanstvenim spoznajama o fetalnoj boli. Donosimo cijeli transkript emisije koji otkriva još jednu užasnu dimenziju abortusa – nerođeni osjećaju fizičku bol puno intenzivnije nego odrasle osobe jer nemaju razvijen povratni mehanizam za ublažavanje boli koji se počinje razvijati tek nakon rođenja. Udžbenici iz anestezije navode kako nerođene bebe osjećaju bol s 16 tjedana nakon začeća. Samo je pitanje vremena kada će se moći dokazati da se ta bol osjeća i ranije kada je abortus u većini zemalja dozvoljen, pa tako i u Hrvatskoj.

Opširnije »