Podržite nas!

Ipak nismo seksualna bića od rođenja

06.06.2014 08:03

Jesmo li mi seksualna bića od rođenja ili ipak nismo, pokušao je odgovoriti naš čitatelj. Medicinske spoznaje o razvoju ljudskog tijela kažu da je to nemoguće. Ali kada bi to postala općeprihvaćena istina nekog neoliberalnog pravca u odgoju djece, bili bismo prisiljeni, kao što se trudimo udovoljiti mnogobrojnim drugim dječjim potrebama (za igračkama, knjigama, odjećom, putovanjima, rođendanskim partyjima, slobodnim aktivnostima i slično), brinuti se i o njihovim seksualnim potrebama. Zar smo toliko glupi i zaluđeni da ćemo krenuti tim putem?

Opširnije »

Samoprozvani pedofil Matija Babić

05.06.2014 13:08

Nakon uzastopnih napada i izrugivanja s portala Index.hr koji su usmjereni na GI „Ne dirajte djecu“, inicijativa se oglasila priopćenjem i pozvala osnivača Indexa da se jasno opredijeli da li je za ili protiv pedofilije. Nisu prozvali samo njega već i  dr. Gordanu Buljan Flander koja je zajedno sa Štulhoferom slala izvješća Kinsey institutu za potrebe enciklopedijskog prikaza seksualnosti  u Hrvatskoj koje je objavljeno u izdanju Kinsey instituta 2006. godine i koja se nikada nije ogradila od svoje suradnje s tim institutom.

Opširnije »

Intervju s Judith Reisman: Borite se za svoju djecu!

03.06.2014 13:55

U intervjuu za Laudato Judith Reisman govori koliko je sretna zbog svog ponovnog dolaska u Hrvatsku, koliko je borba protiv Kinsey instituta, protiv pedofilije općenito, protiv dječje pornografije i seksualizacije djece velika borba njenog života. Na tom putu često je bila usamljena i njezina su sučeljavanja s Kinsey institutom bila teška i mučna, zato je u Karolini i u ljudima u Hrvatskoj prepoznala veliku pokretačku snagu i vjeruje da će njen cilj – procesuiranje i zatvaranje Kinsey instituta – biti konačno postignut. U svojim intervjuima i Judith Reisman i američki policijski istražitelj Thomas Hampson nažalost otkrivaju zabrinjavajuće trendove: od ukupnog broja seksualno zlostavljane djece, 69% su dječaci ispod 12 godina. „U današnje vrijeme općenito žrtve silovanja više nisu žene – to je zastarjelo, nego, šokantno, dječaci ispod 12 godina.“ 

Opširnije »

Peticija protiv Kinsey instituta

03.06.2014 12:35

Od kada je pokrenut projekt Građanske inicijative „Ne dirajte djecu“, odmah je podignuto nekoliko međunarodnih  web – stranica kao i internet peticija „Stop The Kinsey Institute“.  Molimo naše čitatelje da osnaže njihova nastojanja potpisivanjem peticije! Koalicija Zaustavite Kinsey Institut pokrenula je kampanju kojom se ECOSOC  - Vijeće za gospodarska i društvena pitanja UN-a poziva da povuče poseban savjetodavni status koji je dodijeljen Kinsey institutu 23. travnja (status nevladine organizacije) ili da mu se barem uskrati obnova akreditacije. Koalicija smatra da je takav status odobren bez da se prethodno provela potrebna istraga o povijesti i djelovanju tog instituta.

Opširnije »

U Zagrebu počinje svjetska kampanja protiv zloglasnog Kinsey instituta

26.05.2014 18:25

U Hrvatsku su ponovno stigli Timothy Tate i dr. Judith Reisman. Došli su u sklopu svjetske kampanje "Ne dirajte djecu!", koja sutra kreće upravo iz Hrvatske. Ciljevi ove kampanje su sljedeći: izbaciti Kinsey institut iz članstva u Ujedinjenim narodima,  procesuirati i zatvoriti Kinsey institut, proglasiti cjelokupnu tzv. znanost Kinsey instituta ništavnom.

U nastavku pročitajte dio iz knjige Judith Reisman „Seksualna sabotaža“, koja je u hrvatskom prijevodu objavljena u izdanju naklade Benedikta. Dokazi koje je prikupila Judith Reisman i njeni suradnici o zlostavljanju i silovanju djece od strane zaposlenika Kinsey instituta i pedofila s kojima su surađivali i poticali ih na zlostavljanje biti će temelj za procesuiranje i zatvarnje zločinačkog Kinsey instituta. Sramotno je i nezamislivo da osobe školovane na tom institutu, poput Aleksandra Štulhofera i Amira Hodžića, kroje programe spolnog odgoja za djecu i mlade. To se već jednom mora zaustaviti.

Opširnije »

Hollywood trese pedofilski skandal homoseksualonog lobija

30.04.2014 19:15

Režiser i producent filmova „X-Men“ i „Walkyrie“ Bryan Singer nalazi se po drugi puta pod optužbama za zlostavljanje maloljetnika. To podsjeća na optužbe nekadašnjeg dječjeg glumca Coreya Feldmana koji je prošle godine tvrdio da je „homoseksualno zlostavljanje u Hollywoodu vrlo rašireno te da je čak i sustavno i institucionalizirano.“ U sljedećem tekstu autor analizira poznate slučajeve pedofilskih zlostavljanja među gay aktivistima koji ne samo da su prošli nekažnjeno već su seksualni predatori i oni koji ih pokrivaju nagrađeni od strane liberalnog američkog društva.

Opširnije »

Pedofilski skandali svjetske elite

23.04.2014 11:15

Ovaj tekst objavljen je krajem ožujka na blogu Večernjeg lista na temu 'suludih teorija zavjere' koje su se nažalost pokazale istinitima. Dugo smo se premišljali da li objaviti ili ne objaviti tekst, no većinu podataka iz teksta moguće je provjeriti brzom pretragom na internetu, a dobar dio pedofilskih priča bio nam je od prije poznat iz vlastitog istraživanja ove teme. Primjerice, o zlodjelima američkog republikanca Lawrencea Kinga snimljen je dokumentarni film „Zavjera šutnje“. Režirao ga je britanski režiser Timothy Tate, koji je prošle godine s Judith Reisman gostovao u Hrvatskoj i koji je nakon sabotaže njegova filma „Kinseyevi pedofili“ u Cinestaru izjavio kako je navikao da mu se događaju takve stvari kada se radi o pedofiliji. Naime, „Zavjeru šutnje“, dokumentarni film o pedofilskim skandalima u Franklinu, naručio je Discovery Channel, ali nakon što je film bio gotov, urednici te kuće zbog straha su odustali od prikazivanja. Timothy Tate je dugi niz godina ukazivao na zlostavljanja djece u sklopu sotonističkih rituala u Velikoj Britaniji, o čemu govori ovaj tekst, te je zbog toga bio omalovažavan i diskreditiran. Međutim, nakon otkrića groznih bezbrojnih zločina Sir Jamesa  Savilea s BBC-a, u britanskoj javnosti se sve više piše o tim ritualima u mainstream medijima.

Opširnije »

Djeca – laki plijen internetskih pedofila

03.04.2014 17:17

Nova TV nedavno je u emisiji Provjereno, objavila šokantan prilog o tome koliko su danas djeca svakodnevno izložena seksualnim predatorima na internetu koji ih doslovno opsjedaju s raznih profila, skupljaju njihove podatke s različitih aplikacija, služe se ucjenama, prisilama i primamljivim ponudama. Uza sve to, nova studija pokazuje sve veći interes same djece u Americi za dobrovoljni ulazak u svijet prostitucije, što je posljedica sveopće prerane seksualizacije djece, čemu pogoduje i amoralan spolni odgoj u školama.

Opširnije »

Pedofilska pozadina istraživanja amazonske prašume antropologa Jacquesa Lizota

08.03.2014 09:00

Brazilski režiser José Padilha nedavno je u dokumentarnom filmu „Secrets of the Tribe“ (premijera je bila 2010. godine na Sundance Film Festivalu) razotkrio pedofilsku pozadinu istraživanja francuskog antropologa Jacquesa Lizota, koji je proveo više od 20 godina u plemenu Yanomami usred amazonske prašume na granici Venezuele i Brazila i seksualno iskorištavao tinejđere. Jacques Lizot bio je važan član francuske akademske zajednice antropologa i učenik poznatog antropologa akademika Claude Lévi-Straussa.  

Opširnije »

Britanski laburisti pod optužbama za promicanje pedofilije

05.03.2014 08:00

Portal Narod.hr jučer je objavio vijest o  novom skandalu u Velikoj Britaniji, točnije o povezanosti visoko pozicioniranih političara iz Laburističke stranke i jedne od najpoznatijih britanskih organizacija za zaštitu i promicanje ljudskih prava „Nacionalnog vijeća za građanske slobode“ (NCCL), poznatije kao Liberty, s britanskom pedofilskom aktivističkom grupom PIE. Sve se događalo u vrijeme seksualne revolucije kada su ljevičari, kao i danas, prednjačili u rušenju seksualnih, moralnih i zakonskih granica. 

Opširnije »