Podržite nas!

Rodna ideologija silom ide u škole!

24.09.2013 23:30

Iako je rodna ideologija raskrinkana kao kvaziznanstvena teorija inskonstruirana isključivo kako bi se olakšalo ostvarivanje specifičnih ciljeva homoseksualne zajednice, ona je toliko duboko ukorijenjena u međunarodnim institucijama (koje usput raspolažu i ogromnim financijskim sredstvima), da se sve agresivnije nameće i u Hrvatskoj.

Rodna ideologija je u svojim temeljima zapravo paradoksalna. Ona zamjenjuje pojam "spolna ravnopravnost" s pojmom "rodna ravnopravnost". Ali, ukoliko se ne može na temelju vanjskih, fizičkih obilježja spola zaključiti kojeg je netko roda, pojam "spolna ravnopravnost" gubi smisao. Jer, u slučaju "rodne ravnopravnosti", svatko si može prisvojiti ona prava koja mu u određenom trenutku odgovaraju, mijenjajući rod u skladu sa potrebama. Zbunjeni ste? Upravo tako će se osjećati i vaša djeca kada u 5. razredu osnovne škole počnu učiti o razlikama između spola i roda u sklopu novog modula Građanskog odgoja.

Pozivamo vas da prisustvujete okruglom stolu pod nazivom "Obrazovanjem do rodne ravnopravnosti" i predstavljanju modula 'Rodna ravnopravnost' koji će se održati sutra, u srijedu 25. rujna, od 12 do 14 sati u Hrvatskom novinarskom domu, Perkovčeva 2, Zagreb. Možda će vam Vinko Filipović i Sanja Sarnavka objasniti ideologiju koju su druge zemlje još davno odbacile. U svakom slučaju, dođite i uključite se u raspravu!

Opširnije »

Balkansko klupko LGBT aktivizma i rodne ideologije

23.09.2013 15:00

U još jednom odličnom osvrtu Lidije Paris možete pronaći informacije o "balkanskoj mreži" Kinseyevih "seksologa" koji za interes i račun svojih nalogodavaca promiču sve moguće seksualne slobode ne samo u Hrvatskoj nego i u ostalim zemljama regije. Na djelu su financijski interesi (u milijunskim iznosima), zatim karijerizam, ali i različiti problemi i frustracije iz djetinjstva nositelja LGBT i rodnog aktivizma. Sve to, u nedostatku izvornih ciljeva socijalne pravde i jednakosti, zagovara nova, ljevica potpomognuta medijima, uključujući i nacionalnu televiziju.

Lidija Paris ponovo odmotava klupko zapetljanih, a opet očitih namjera pojedinaca kojima je osobni na prvom, a nacionalni interes i opće dobro na zadnjem mjestu.

Opširnije »

Kako su žene provele rodnu kontrarevoluciju

28.06.2013 23:30

Rodna ideologija, neznstvena, ali "politički korektna" teorija, propali je eksperiment rodnih feministica. Međutim, rodna ideologija po kojoj treba ukinuti i stigmatizirati svaku razliku među spolovima, uključujući majčinstvo, očinstvo pa čak i trudnoću, okosnica je 4. modula Kuriula ZO.

U ovom članku pročitajte kako su upravo žene provele "rodnu kontrarevoluciju" jer se niti nakon nekoliko generacija ispiranja mozga rodnom ideologijom u izraelskim kibucima nisu htjele odreći bioloških odrednica ženskog spola, a posebice majčinstva. To je samo još jedan u nizu primjera koji pokazuju svu apsurdnost ove ideologije čiji cilj uopće nije ravnopravnost spolova kako se to deklarativno iznosi.

Odličan članak koji ruši temelje Jovanovićevog ZO.

Opširnije »

Lesbian kiss

01.06.2013 22:30

Samo naivni još ne vide vezu između pritiska za legalizacijom istospolnih brakova i provođenjem sve eksplicitnijeg spolnog odgoja u školama kojim se promovira homoseksualno ponašanje. Jedna od najvećih laži koja se nameće građanima Hrvatske od strane vlade i mainstream medija jest da legalizacija istospolnih brakova neće imati nikakvog utjecaja na heteroseksualne parove.

U saveznoj državi New York iz koje donosimo ovu epizodu iz tamošnjeg zdravstvenog odgoja, istospolni brakovi legalni su od 2011. godine. To državi daje pravo da djecu podučava homoseksualnom ponašanju. U saveznoj državi Massachusetts, gdje su istospolni brakovi legalni već skoro 10 godina, roditelji više nemaju pravo zahtjevati izuzeće djece sa satova na kojima se podučavaju eksplicitni homoseksualni sadržaji. Davanje privilegija jednoj manjinskoj skupini da prema svojim interesima redefinira instituciju braka automatski znači ograničavanje prava većine, posebice na odgoj djece prema vlastitom svjetonazoru jer se redefinicijom braka i ukidanjem preduvjeta da je za sklapanje braka potrebna različitost spolova automatski u cijelom društvu ukida i heteronormativnost , i to od vrtićke dobi.

Opširnije »

Gabriele Kuby: U tijeku je antropološka revolucija

19.05.2013 00:30

Istaknuta njemačka sociologinja dr. Gabriele Kuby nedavno je gostovala u Hrvatskoj te je tom prilikom predstavila svoju novu knjigu „Svjetska seksualna revolucija““. U knjizi dr. Kuby govori o počecima gender (rodne) ideologije, sve ranijoj seksualizaciji djece i mladih, te sustavnom promicanju homoseksualnosti od strane Ujedinjenih naroda i institucija Europske unije.

U razgovoru za portal Biti u vezi Laudato.hr dr. Kuby upozorila je kako se događa kulturna revolucija u svijetu koja želi uništiti brak i obitelj. Više pročitajte u razgovoru kojeg prenosimo u cijelosti.

Opširnije »

Doktore, hoće li moj sin postati gay?

09.05.2013 17:00

Iz razgovora psihoterapeuta Joseph Nicolosi-a i zabrinute majke: „Prošli tjedan je Stevie uporno tražio da mu kupim lutkicu Pocahontas. Onda sam na televiziji vidjela Vas. Vi ste na dlaku točno opisali moga sina. Ako Vi imate pravo, onda će Stevie…“ Oklijevala je, kao da se boji izreći tu riječ: „postati homoseksualac. To ste rekli. Zato sam Vas nazvala“. Glas joj je opet podrhtavao. „Doktore, hoće li moj sin postati gay?“

Linda Ames i Joseph Nicolosi u ovom članku otkrivaju neke od uzroka homoseksualnosti i načina na koji se ona može liječiti, a posebice se tiču odnosa između očeva i sinova.

Opširnije »

Problem muškog identiteta

07.05.2013 14:30

U zadnjih 50 godina, civilizacija kakvu poznajemo, suočava se istovremeno s nekoliko izuzetno važnih tektonskih promjena poput industrijske revolucije, seksualne revolucije, globalizacije, ulazak u informacijsko doba, redefiniranje spola i obitelji, moralni relativizam itd. Možemo lako pretpostaviti da niti jedna civilizacija do sada nije morala prolaziti kroz tako velike promjene u tako kratko vrijeme. Bilko bi razumno, ako bi se tako velikim promjenama pristupalo oprezno, uvažavajući svu kompleksnost ljudskog društva i nepredvidljivost mogućih posljedica. Međutim, događa se upravo suprotno te se pokušavaju na brzinu uvoditi nove i nove promjene čije posljedice sada uočavamo.

Posljednji primjer je problem muškog identiteta koji se pojavljuje kao posljedica snažne feminizacije društva, a posebice obrazovnog sustava i rodne ideologije koja negira bilo kakve prirođene razlike između žena i muškaraca. U ovom izvrsnom tekstu pročitajte do kojih ozbiljnih problema je već došlo, ali za njihovo rješavanje nema političke volje jer se ti problemi jednostavno ne uklapaju u tzv. gender mainstreeming.

Opširnije »

Želite li promjeniti spol? Dovoljan je jedan potpis.

04.05.2013 17:00

Prema novom prijedlogu Zakona o maticama, transeksualne osobe i svi ostali koji se na to odluče, moći će promijeniti svoj spol  u matici rođenih i sve dokumente, samo na temelju izjave ovjerene kod javnog bilježnika, da trenutno žive u „drugom rodnom identitetu“, tj. bez da kirurškim putem ili hormonalnom terapijom stvarno promijene biološki spol. U LGBT udrugama kažu da je riječ tek o prvom koraku do ostvarivanja konačnog cilja odnosno pravne promjene spola bez operativnog zahvata te da Ministarstvo zdravlja treba donijeti i druge propise.

U nastavku pročitajte što o mijenjanju spola temeljem takve izjave misli saborska zastupnica Marijana Petir, vanjski član Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina nakon što je konačni prijedlog Zakona o državnim maticama podnesen na raspravu 19. travnja 2013.

Opširnije »

Gabriele Kuby - Pogubnost seksualizacije djece (3/3)

20.04.2013 23:00

Tvrdnja da su djeca seksualna bića od rođenja nije nikada ni na koji način nije znanstveno dokazana. Ona je u suprotnosti s prirodnim hormonalnim razvojem koji pokazuje dugu latentnu (pritajenu) fazu od trenutka malo po rođenju pa sve do razdoblja sazrijevanja. Na taj se način kamuflira činjenica da pristup seksualnosti iziskuje postizanje osnovnih moralnih odluka. Komunistički revolucionar Wilhelm Reich, znao je da seksualizacija djece dovodi do uništenja temelja građanskog društva. Upravo se o tome i radilo. Utkana u postulate znanstvenosti, seksualna pedagogija radi to isto i postiže to isto.

U nastavku pročitajte 10 razloga protiv forsirane seksualizacije djece i mladeži.

Opširnije »

Gabriele Kuby - Pogubnost seksualizacije djece (2/3)

17.04.2013 23:30

Djelovanje WHO – kao i čitave seksualne pedagogije – temelji se na antropološkoj postavci prema kojoj čovjek od rođenja posjeduje potrebu seksualne aktivnosti te na nju ima "pravo". Odrasli bi od samoga početka trebali stimulirati i detaljno s djetetom u svakoj dobi prolaziti kroz seksualne aktivnosti te omogućavati da ih ono iskusi.

Kamo to vodi i kakve posljedice ima na djecu i društvo, pročitajte u drugom nastavku teksta Gabriele Kuby pod nazivom " Međunarodni udar na djetinjstvo"

Opširnije »