Podržite nas!

ZO pod krinkom znanosti

30.01.2013 17:00

Dr. Radovan Kranjčev vjerojatno je najproduktivniji hrvatski biolog. Objavio je više od 2000 znanstvenih članaka te na desetke knjiga, među kojima su i kapitalna djela poput "Leptira Hrvatske" ili "Hrvatske orhideje". Također je autorski potpisao 40-tak televizijskih dokumentarnih filmova.

Pročitajte što dr. Kranjčev kaže o "znanstvenim" osnovama 4. modula ZO, a posebice o rodnoj ideologiji.

Opširnije »

Ima li seksologija uopće znanstveni temelj?

30.01.2013 16:30

Dr. sc. Vida Vukoja, danas je u emisiji "Znakovi vremena" urednice i voditeljice Tanje Popec razotkrila "znanstvenu" podlogu 4. modula ZO. Zagovornici Jovanovićevog nametnutog ZO u papagajskoj maniri ponavljaju kako je program znanstven, nije obilježen svjetonazorom, ne prenosi vrednote nego samo znanstvene činjenice.

Da takve izjave nemaju nikakvog uporišta, kao ni "seksologija" kao takva, a sa njom niti naš uvaženi "seksolog" Štulhofer, svakako pročitajte u članku dr. sc. Vukoje.

Opširnije »

Rodna revolucija - 3. dio

24.01.2013 15:00

U novom članku Lidije paris, doznajte kako će učitelji morati biti educirani o "novoj znanosti", koju nisu imali prilike učiti na svojim fakultetima, a o tom filozofskom smjeru, a ne znanosti morat će podučavati i svoje učenike, a našu djecu. Gender ideolozi iskoristili su legitimna prava žena u borbi protiv svih oblika spolne diskriminacije kako bi gender perspektiva ušla u sve pore društva (zakonodavnog, socijalnog, ekonomskog itd). Postoje posebno istrenirani "konzultanti" koji koristeći uhodane tehnike manipulacije pridobijaju utjecajne članove društvene zajednice na svoju stranu (pogodite koje su to osobe kod nas).

Opširnije »

Rodna revolucija - 2. dio

21.01.2013 19:30

U drugom dijelu svog članka "Rodna revolucija", Lidija Paris istražuje koji su stvarni motivi koji su vodili sociologe i psihijatre u stvaranju takve razlike između spola i roda. Njihov cilj nije istraživati bogatstvo antropoloških specifičnosti muškarca i žene da bi ukazali na njihovu komplementarnost, nego razgraditi stvarnost da bi pojedinac mogao sam izgraditi, kao od ničega, svoj spolni identitet i izabrati svoju spolnu orijentaciju. Da bi mogao koristiti svoje pravo na izbor, sukladno logici ateističkog egzistencijalizma, pojedinac mora negirati sve što postoji izvan njega – sve što je zadano, sve što je stvoreno.

Opširnije »

Seksualizacija bez ograda

21.01.2013 14:30

U članku "Uvodi li se 5. modul ZO?" smo se malo našalili na račun "znanstvenika - seksologa" i "znanstvenog utemeljenja" Kurikuluma ZO jer reći za neku tvrdnju: »Tako kaže znanost, o tome nemamo što raspravljati«, samo zato što iza nje stoji seksologija, jednostavno se ne može. Odnosno može se u sekularističkoj kvazireligiji u kojoj je »znanost« predmet slijepog obožavanja. Kada se uzme u obzir da je seksologija u početku značajnim dijelom financirana od potvrđenih društvenih inženjera, a danas od farmaceutske industrije, onda je potpuno jasno zašto se npr. spolno obrazovanje svodi na prezervativ i kontracepcijska sredstva.

U nastavku prenosimo članak dr.sc. Vide Vukoja u kojem ona objašnjava kako danas imamo na djelu društveni inženjering za seksualizaciju bez ikakvih ograda.

Opširnije »

Zbrka oko spola i roda

17.01.2013 20:00

Kao reakciju na propagandni materijal Filipovićeve "marketinške agencije" i na intervju Rade Borić, voditeljice Centra za ženske studije, Ervin Budiselić piše o "korak po korak" strategiji uvođenja rodne ideologije u škole sa ciljem indoktrinacije NAŠE djece za seksualnu emancipaciju i poticanja na oslobađanja od spola kao biološkog imperativa.

Opširnije »

Rodna revolucija

17.01.2013 19:00

Lidija Paris u svom novom članku otkriva same temelje rodne ideologije. Pročitajte zašto je Jovanoviću, Filipoviću, Štulhoferu i cjelokupnoj vladajućoj garnituri IZUZETNO VAŽNO da pod svaku cijenu proguraju 4. modul ZO pod nazivom "Spolno/rodna ravnopravnost i odgovorno spolno ponašanje". Oni to jednostavno moraju jer je tzv "gender mainstreaming" preplavio cijeli zapadni svijet sa ciljem da putem socijalnog reinženjeringa među mladima napravi još jedan korak prema novom svjetskom poretku.

Međutim, zbog njihovog totalitarističkog pristupa, događa se suprotno - u Mađarkoj, Francuskoj, a sada i u Hrvatskoj! Zbog općeprisutnog osjećaja nelagode izazvanog krizama u svim elementima prirode i društva (kriza civilizacije), ljudi su si počeli postavljati temeljna pitanja i posvješćivati vlastite moralne i duhovne korijene. 

Opširnije »

Raskrinkana rodna ideologija

12.01.2013 10:30

Kultni film Heralda Eie koji je doveo do zatvaranja Nordijskog rodnog instituta (NIKK), konačno je preveden na hrvatski!

U nastavku pogledajte prvi dio serije Brainwash (pranje mozga), pod nazivom "Paradoks rodne ravnopravnosti".


Opširnije »

Gender ideologija

09.01.2013 12:30

O tzv. "Gender ideologiji" koju promovira Jovanovićev nametnuti ZO već smo pisali (poveznica). Teme vezane za razliku spola i roda počinju se obrađivati već u 4. razredu OŠ (poveznica). Na službenim stranicama AZOO objavljeni su i materijali na tu temu (poveznica). O razlici između spola i roda učitelji, a ni roditelji nisu educirani jer se radi o "novotariji" koju zagovara ekstremna ljevica. Mi vam stoga prenosimo prezentaciju koja kratko i pregledno pokazuje što se to točno krije u pozadini 4. modula zdravstvenog odgoja koji je silom nametnut u školama. Prezentaciju pogledajte ovdje.


Poraz rodne idologije

08.12.2012 12:30

Na stranicama Turtle Bay and Beyond objavljen je članak koji raskrinkava temelje rodne ideologije i njenu šarlatansku pozadinu. Satiričar Herald EIA, po zanimanju sociolog, proveo je opsežno istraživanje o dometima i rezultatima rodne ideologije koja je u Norveškoj pustila dubok korijen. Na sebi svojstven, satirički način javno je suprotstavio teorije djelatnika nordijskog NIKK Gender instituta znanstvenim činjenicama što je dovelo do ukidanja financiranja (56 milijuna €) i u konačnici do njegovog zatvaranja. Novouvedeni Jovanovićev Zdravstveni odgoj nameće rodnu ideologiju već od 4. razrdea osnovne škole. Da li ćemo i mi sljedećeih 40 godina morati trpiti posljedice ove šarlatanske znanosti prije nego shvatimo njenu pogrešnost?

Prevedeni članak možete pročitati ovdje ili ovdje, a mi ga prenosimo u nastavku u cijelosti.

Opširnije »